I ja sam to koristio (i bio baš zadovoljan) ali me uhvatila želja za flešovanjem.Pravo da ti kazem trenutno me I ne zanima da prelazim na cm. Bio sam skoro, stvarno lepo radi ali mi nije jos za daily. Trenutno sam na stock jvh + cf + ockova gb tema. Jako zadovoljan...
Posle ubacivanja GB telefon više ne čita SIM, kupljen kod Telenora, ima li pomoći?
da, telenorov
Posle ubacivanja GB telefon više ne čita SIM, kupljen kod Telenora, ima li pomoći?
I ja sam to koristio (i bio baš zadovoljan) ali me uhvatila želja za flešovanjem.
Jel si probao da se vratis na prvobitni rom?
Nisam ni rekao da ubeđuješ, nego kada bi hteo da ubediš nekoga, šta bi naveo kao ključne prednosti. Onako ukratko, 2-3 rečenice, da ti ne oduzme previše vremena, a da nekome opet bude jasno šta se time dobija. Svakako ću ga pre ili kasnije sam isprobati, ali eto čisto me je interesovalo da čujem mišljenje unapred.![]()
^ al mi trujete mozak sa ovim "novinama" i "mogucnostima" xD sad sam i ja na tankoj ivici da flashujem s novim rom-om...
pitanje je glavno,jasno i jedino> jel mogu da flashujem novi ROM a da mi ostanu sacuvane slike, folderi (jer imam neke powerpoint i word dokumente za fax i lepo rasporedjene albume slika isto za fax... znam da sam ranije morao da odradim u recovery-u wipe, format etc..)
kakva je situacija s tim?
To je onaj modovani, meni treba stock tw4....
U čemu je razlika?
Pokrenuo sam factory reset na telefonu jer sam hteo sve da izbrisem pre stavljanja novog roma...
U recovery sam dobio sledece:
E:format_volume: rfs format failed on /dev/block/mmcblkop2
E:format_volume: rfs format failed on /dev/block/stl10
E:format_volume: rfs format failed on /dev/block/stl11
i na kraju data wipe failed.
Da li ce mi to smetati prilikom ubacivanja novog roma?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari