Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

@otac
Bez uvrede, cak sta vise si mi gotivan lik, ali da li uopste znas sta zelis. Vidjam te u svakoj temi za mobilne I svaki od njih hoces da kupujes. Imao si sgs, prodao, pa ga sad opet kupujes...nije da ti se mesam, ali ono...:)

nisi nista pogresio ;)

jesam poludeo...kratko i jasno, mislio sam da cu imati pare, pa mi dupe zinulo, a ono....na kraju sam ostao da biram izmedju nexus s-a i neceg drugog...?? (cega do malo vise od 350??)
I, reko, ee, sta da se zezam s nekim stvarima,kad i ovako gledam drugov desire koji je amoled i odlican je, cak bi mi i to bilo dovoljno da imam, a imacu "zanijansu bolji" od tog desire-a... svi ti dual core-ovi i papazjanije nece jos godinu dana trebati,sasvim sve lepo klizi i na ovom mom cudu... ne bih nikad kupovao isti, ali je presudio Samoled, kojeg nigde ne mogu vise da nadjem sem na nokiji, i cena i bela boja ;)
drugacije se ne bih vracao da nije dosta pojeftinio i da nisam nasao beli :)

ma...posandrcao sam...
a to sto kazes da me vidjas u svakoj temi, da, svugde sam prisutan ali si mogao da vidis da bih eventualno kupio LG2x, GS2 i Nexus...nisam se nigde drugde javljao ;)
dobro znam sta mi se svidja,samo lako menjam prioritete kad su telefoni u pitanju (sreca sto nisam takav s zenama...)

Poslednja izmena:
al to nije to :)
ma daj...15 eura vise placam,bukvalno ;)

p.s. toliko bi kostalo porucivanje sa ebay-a + transport + moje cekanje + nerviranje zbog toga sto su dugmici crni a maskica bela xD

edit: e da, hvala kUdtiHaEX, bacicu oko na te rom-ove kad nabavim fon, ako bude vecih problema (a nadam se da kao prvi put i nece biti) javljam se :)

Poslednja izmena:
Imam isti telekon kao i vi, koristim punjac koji je dosao sa telefonom... Kako vam uspeva da punite telefon 2 tj. 3 sata? Jedino ako imate masivni pad napona na uticnicama ili vam punjaci nisu ispravni.

Evo veceras cu bas da merim koliko ce mu trebati ali vise od 1h nema sanse.

Ma koristio sam i Nokiin punjac(1200 mA) i punio sam ga u tri razlicita grada i 5 razlicitih stanova do sad i uvek isto... A mozda tebi baterija nije dobra kada ti 1500 mAh napunis za manje od sata sa punjacem od 700 mA a jos se tel nikad ne puni linearno pa mora da traje duze... Koliko tebi traje baterija?

@marko_n : danas sam slabo koristio fon i evo ,baci pogled...cak extra,nikad mi nije skinuo samo 20% za 12h :zgran: moj savet je da,ako si root-ovao fon da udjes u system apps i obrises software update,moguce da ti on davi bateriju,moja verzija roma to nema,ali sam na stock-u rucno obrisao ... Edit: Voodo JVH root kernel sam imao do juce pa sam ga zamenio sa CWM 3.2 JVH...i rekao bih da voodoo vise guta bateriju.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1305249196948.jpg
    uploadfromtaptalk1305249196948.jpg
    116 KB · Pregleda: 67
Poslednja izmena:
E, hvala. Može link za CWM 3.2 JVH (bolje link na temu, pa da pročitam i ostalo). Inače zašto si menjao voodoo kernel, čisto onako ili nisi bio zadovoljan iz nekog razloga?

Hvala. :) Da li si konvertovao sa Ext4 Manager-om ili si ostavio RFS?

Naravno,konvertovao u EXT4

E j*** ga... Supercurio je izludio. Sta mu sada dodje ovo brdo kernela ovde: dl.project-voodoo.org/

Jel ce neko narucivati back cover za galaxy S? Voljan sam da platim troskove slanja u punoj cifri, jer sam izludeo sa mojom karticom, stalno mi izbacuje error pri placanju :(

Sa ebaya?

Ako pored svega toga platiš i piće, ja ću :)

Jel ce neko narucivati back cover za galaxy S? Voljan sam da platim troskove slanja u punoj cifri, jer sam izludeo sa mojom karticom, stalno mi izbacuje error pri placanju :(

Ja bih naručio beli ali nemam paypal, tako da se pridružujem potražnji. Neko je beše ovde kupio beli backcover. Kakvi su utisci?

Za poslednjih 8 sati mi je otišlo 7% baterije, uz minimalnu upotrebu fona. Android System i OS su pali na 2-3%. Rešenje ne znam tačno šta je jer sam power off i reboot radio nekoliko puta, pa je i dalje potrošnja bila značajno veća u stanju mirovanja. Juče sam ostavio fon da se isprazni do 0% i sam isključi, potom sam ga isključenog napunio do 100% i od tada se situacija normalizovala. Pratiću dalje, ali svakako ću probati drugi kernel jer mi ovaj voodoo za JVH deluje zbdužen brzinu, čisto da ima nešto.

Ta siva je baš ružna. Video sam je uživo

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Evo instalirao sam tweaky sa TW4 za sada je stvarno ok,verovatno ce i biti dok se igram sa tw-om... E sad primetio sam da neke stvari nedostaju u odnosu na originalan TW4 na SGS II... Te stvari su Gamers hub (Postoji samo readers hub),Music hub,nije moguce postaviti widzet sa vise slika koje se smenjuju kao slideshow,ne postoji skaliranje widgeta kao na SGSII (ili ja nisam uspeo da provalim). I jos neke sitnice. Inace ovako se cini kao odlicna stvar.

I ja sam imao problem sa baterijom koja se previše brzo praznila ( i do 50% tokom noći kada telefon miruje). Ja sam napunio bateriju do kraja i ponovo preko odina flešovao firmware sa samfirmware.com sajta i za 18h 45 minuta baterija se i9spraznila svega 26% (trenutno je puna 74%). ALI neobično je to što, kao i kada se nenormalno brzo praznila, Android system i Android OS ne padaju ispod 20% ( nekada OS idu i preko 30%). Ništa mi nije jasno, ali je bar povoljno to što baterija konačno služi svrsi kako treba. Znači, ne bi trebalo flešovati telefon ako baterija nije puna do maksimuma. Bar se meni to rešenje pokazalo korisnim. Još da rešim otključavanje telefona na sve mreže i to je to. Ako mi nešto u međuvremenu ne padne na pamet da čačkam (a velike su šanse da hoće).

E j*** ga... Supercurio je izludio. Sta mu sada dodje ovo brdo kernela ovde: dl.project-voodoo.org/ ?

Ne pratim toliko JHV scenu posto sam se trenutno nalozio na OC/UV podesavanja sa CM i MIUI, ali mislim da mu je zadnji onaj sa brojem 3 tamo. Poslednji je uploadovan...

EDIT: ako ce neko da narucuje back covere ja bih hteo BELI. Imajte me u vidu...moze na PM gde i kada kintu treba da donesem

Pozzz i hvala

Poslednja izmena:
Ljudi, imam jvb, i sad tek vidim da nemam u podešavanjima za wireless and network mobile ap, ima li neko sličan problem? Još bolje, ima li neko rešenje?

Uh, nisam ni ulazio tu, piše usb. Hvala

Imas kod nas da kupis crnu ;)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

galaxyS beli, srecu deli ;)

P-R-E-L-E-P je... :)

btw...ovo sa fleshovanjem je isto, cak i lakse nego sto je bilo ranije :)

sta sam uradio?
cim sam ga upalio:
1) ODMAH sam mu ubacio Ficeto_JVB preko ODINA (nisam cekao ni da jednu aplikaciju downloadujem,nista nista...samo da sto pre promenim ovaj touchwiz...)
2.) onda iz recovery mode-a sam fleshnuo darkcore2.2.zip (kernel)
3.) i sad skinuo SUPER USER i darkysRom configurator, i
4.) ostaje samo da napunim bateriju na 100% (zbog kasnijih problema sa kalibracijom) i da opet iz recovery mode-a fleshnem Darky Rom RC6 (drshte mi palceve ovo jos nije gotovo)

BRB, samo da odradim...
p.s. zaista je prelep beli, ima i volume keys beli i on/off key je beo, i slusalice su bele, i onaj poklopac od punjaca je beo... <3

edit: u watch listi na eBay-u su mi vec sledece stvari...ko bude zeleo, moze neki visak da otkupi...
$(KGrHqMOKpoE1qp6syhCBNtkyTw(3Q~~_12.JPG

-470.gif

$(KGrHqR,!hgE1f8cVfoPBNb-LNH3(w~~0_3.JPG

!CCmlRzwCWk~$(KGrHqF,!jME0DTYQSf+BNLrVk1eWg~~0_12.JPG

ne mogu da se odlucim :)
svaki od tih slika je do 5e sa transportom..sto znaci i sve da uzmem ne bi me 20e izaslo...

Poslednja izmena:
^ neka ti je sa srecom =] i da te dugo sluzi!

Ja uzeo Silikonsku crnu, i leze sjajno =]

Nazad
Vrh Dno