To zavisi od teme i bitno je da uključiš u opcijama (settings-display-animations) da se prikazuju sve animacije pošto pretpostavljam da tema koja dolazi uz taj rom već ima u sebi taj crt off, pošto je to sad baš popularno.
To sto se nekome puni telefon za sat vremena, a nekome za 4 sata, je verovatno do ROM-a iliti do kernela. Merodavan test bi bio da se telefon puni ugasen. I kada tu pokaze da je pun, pun je sigurno jer punjenje ne regulise OS. Probajte ako vas ne mrzi, pa vidite.
Kolika je razlika izmedju SAMOLED-a i SLCD-a kod ovog modela? Videh pre neki dan u prodavnicama cene i model sa SAMOLED ekranom je 320e, dok je model sa SLCD ekranom 270e. Vredi li SAMOLED razliku od 50e?
ne znam, smatram da je tih 50e razlike opravdano....ekrani nebo i zemlja, a gpu je ono sto omogucava glatki playback hd video formata. taj model samsung nije ni trebao da izbaci tbh
To sto se nekome puni telefon za sat vremena, a nekome za 4 sata, je verovatno do ROM-a iliti do kernela. Merodavan test bi bio da se telefon puni ugasen. I kada tu pokaze da je pun, pun je sigurno jer punjenje ne regulise OS. Probajte ako vas ne mrzi, pa vidite.![]()
Pa i nije taj telenor nešto, evo VIP (mada može i dosta bolje).
Yep, može i bolje. Baš sam testirao kako radi tether preko wifi sa netbookom. Veoma korisno ako nemaš wifi slobodnu mrežu u blizini a treba ti net. Telefon u džepu, 3G na netbooku, jeste da crpi bateriju telefonu ali ipak dosta korisno rešenje.
Uopste ne kapiram foru.
Evo 4-5 dana imam vec JVH i supercuriov kernel, i danas nasao da me zeza OS i da mi jede 25% baterije.
Nista ne pomaze, ni reboot ni vadjenje baterije, nema sanse...
jaoooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari