- Učlanjen(a)
- 09.11.2008
- Poena
- 349
@otac
Bez uvrede, cak sta vise si mi gotivan lik, ali da li uopste znas sta zelis. Vidjam te u svakoj temi za mobilne I svaki od njih hoces da kupujes. Imao si sgs, prodao, pa ga sad opet kupujes...nije da ti se mesam, ali ono...![]()
nisi nista pogresio
jesam poludeo...kratko i jasno, mislio sam da cu imati pare, pa mi dupe zinulo, a ono....na kraju sam ostao da biram izmedju nexus s-a i neceg drugog...?? (cega do malo vise od 350??)
I, reko, ee, sta da se zezam s nekim stvarima,kad i ovako gledam drugov desire koji je amoled i odlican je, cak bi mi i to bilo dovoljno da imam, a imacu "zanijansu bolji" od tog desire-a... svi ti dual core-ovi i papazjanije nece jos godinu dana trebati,sasvim sve lepo klizi i na ovom mom cudu... ne bih nikad kupovao isti, ali je presudio Samoled, kojeg nigde ne mogu vise da nadjem sem na nokiji, i cena i bela boja
drugacije se ne bih vracao da nije dosta pojeftinio i da nisam nasao beli
ma...posandrcao sam...
a to sto kazes da me vidjas u svakoj temi, da, svugde sam prisutan ali si mogao da vidis da bih eventualno kupio LG2x, GS2 i Nexus...nisam se nigde drugde javljao
dobro znam sta mi se svidja,samo lako menjam prioritete kad su telefoni u pitanju (sreca sto nisam takav s zenama...)
Poslednja izmena: