- Učlanjen(a)
- 21.11.2005
- Poena
- 450
HvalaCF-Root-XW_OXX_JV1-v1.3-BusyBox-1.17.1_NO-CWM. Nema CWM zato ti je e3...
@Marko-DJ
Da bi stvarno video kako telefon moze dobro da ti radi, morao bih da fleshujes neki kuvani rom. Samsungov rom, tj ono sto isporucuju fabricki daleko je losiji.
Forum gde ces sve naci je XDA forum, pa idi na sekciju za galaxy S. Nemoj da te plasi veliki broj informacija koje ces tamo naci. Odvoj jedan dan, sve lepo iscitaj i kad jednom ukapiras kako ide, flashovanje ces raditi bukvalno za 10 min, jako je prosto.
Ne plasim se, vec sam se mucio sa iPhone-om... :-D
Tako da valjda nece biti problema, samo treba naci vremena.
Imate nesto da preporucite od tih Custom Firmware ili kako ga vi vec strucno zovete.![]()
Ja bas mislim da batalim darky, zapucava mi se telefon u poslednje vreme. Pre neki dan pogledam, pise safe mode, nema mreze, samo 2 ikonice stoje. Tek posle 3 restarta se unormalio.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Neko je spomenuo Droidstats za proveru koliko sam preuzeo podataka/MBa... Ali problem je sto mi prikazuje samo koliko sam preuzeo preko WiFi-a, dok ne prikazuje koliko preko operatera. A preuzeo sam sigurno nekih 30-ak do sad.
Jedan savet, vredi li uzimati foliju?
Nabavio sam futrolicu ali se jos neckam oko folije. Tj one fabricke jos nisam ni skinuo... :d
Imao sam skoro 2 god. iPhone i odlicno sam ga cuvao, nije imao ni tacku na ekranu a SGS je koliko sam cuo bolji tj izdrzljiviji...
Nikako ne mogu da nadjem kako da handcent podesim da bude default program za sms. Kad mi stigne poruka i on me obavestava i ovaj samsungov. Zna li mozda neko?
Kakav je sad ovo novi I9000XWJV1 na samsungfirmware?
Moze li u skype-u da se koristi kamera za video razgovor? Ili mozda u nekom drugom programu koji moze da se instalira i na kompu?
Nisam siguran da smo se razumeli, ja hocu da na telefonu razgovaram, a ne na kompu, ali sa nekim ko koristi komp.bice uskoro update za skype koji ce omoguciti video call na Androidu kao sto su i pustili na iOS...nisam probao nikakve varijante da se od njega napravi web camera ali siguran sam da postoje
Šta misliš pod manje-više stock? Doc rom i izgleda kao stock rom.
Nisam siguran da smo se razumeli, ja hocu da na telefonu razgovaram, a ne na kompu, ali sa nekim ko koristi komp.
Ako si na MTSu, cuo sam da koga uhvate da koristi da mu iskljucuju broj. S obzirom da uz MixNet pakete nije lose koristiti Skype.
Sad kako to rade, nemam pojma.
Bilo: XFJP7 - XXJPP - XFJP6
Ocekivao sam: XWJS7 - XXJPY - XFJP9
Dobio: XFJP7 - XXJPY - XFJP6
Mozda bi trebalo da sve uradim odmah iz SpeedMod-a :d
Javicu...
Izasao I9000XWJS8 2.2.1 ima na samfirmware.com
http://hotfile.com/dl/110463461/b0dfe53/I9000XWJS8.rar.html
Izasao I9000XWJS8 2.2.1 ima na samfirmware.com
http://hotfile.com/dl/110463461/b0dfe53/I9000XWJS8.rar.html
A šta ide za root?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari