Probajte serendipity rom, odličan je. Rom sa najlepšom gingerbread temom.
This ROM is using the XWJS7_Wipe.zip, version: v9_8_1 ROM, coupled with a hardcore kernel and a jpy modem.
The CSC for this rom is : JP9_MultiCSC
Sad procitah malo sa onog XDA foruma, osecam se kao da sam isuvise mator (23g.)da bih se cimao za tako nesto...
Sta je kernel, rom... gomila stvari...???
Meni najbolji rom, nema nikakvih bugova (osim što neće nekada iz prve da sačuva apn), prelep rom. Pre ovoga sam koristio doc js7 i nema nikakve razlike u brzini (možda je serendipity malo više smooth) ali lepše izgleda.Podeli utiske jako me zanima.
Meni najbolji rom, nema nikakvih bugova (osim što neće nekada iz prve da sačuva apn), prelep rom. Pre ovoga sam koristio doc js7 i nema nikakve razlike u brzini (možda je serendipity malo više smooth) ali lepše izgleda.
@ salton-iva Ma niko te nije kritikovao što ćeš ga uzeti za te pare (i ja sam kupio na crno pošto još uvek imam ugovor kod vipa a ne pada mi na pamet da dajem 600 eura legalnim deračima) nego da se ne nadaš ikakvoj garanciji. E sada posle n82 sam imao n79 i legend koji su imali led blic i ja mogu da kažem da meni takav blic ne treba.
Pozdrav!
Imam manji problem sa ubacivanjem Doc ROM-a.
Krenuo sam od stock VIP XFJP7 - XXJPP - XFJP6 kombinacije.
Primenio CF-Root-XX_XEU_JPY-v1.3-BusyBox-1.17.1.tar (da bi se vratio na 2e), ROM Manager, flash CWM,
factory reset, install / choose ROM, reboot.
Ovo dole sam 'skuvao':
Kod:This ROM is using the XWJS7_Wipe.zip, version: v9_8_1 ROM, coupled with a hardcore kernel and a jpy modem. The CSC for this rom is : JP9_MultiCSC
Medjutim, posle reboot-a imam manje-vise isto kao stock, sem kernela za koji prijavljuje da je hardcore i modema koji je sad JPY. Recovery se vratio na 3e.
Gde gresim? :wall:
Moze li kakav screenshot ako imas vremena?Meni najbolji rom, nema nikakvih bugova (osim što neće nekada iz prve da sačuva apn), prelep rom. Pre ovoga sam koristio doc js7 i nema nikakve razlike u brzini (možda je serendipity malo više smooth) ali lepše izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari