Nemoguće je da traje 4 dana a da se telefon uopšte koristi. Evo meni danas kako izgleda, bilo je 20 min. razgovora, 50-60 poruka, osvetljenje ekrana na 75%, jedan restart, twitter je uključen, gmail, facefuck ne koristim, skinuo sam 20 aplikacija, surfovao internetom ali ne znam zašto ne pokazuje (preko 3G-a). Da i baterija je na 60%
![]()
![]()
E da primetio sam da su u browseru promenili skrol, sada ne mogu celu stranicu da skroluje od jednom sa vrha na dno što je neviđena glupost.
Narode, kako bese ide ime najboljem sense romu za sgs?
Ko je sve stavio XWJS8? Kako vam se cini? Ja sam skinuo, cisto da zadovoljim potrebu za flashovanjem. U medjuvremenu cekam oficijalni 2.3.3, a ako mi se ne svidi ovaj XWJS8 vraticu se na 2.3.2 koji je donekle ok radio.
Ehm what?
Nije to nikada završeno.
Koliko se sećam nije završeno, neke stvari nisu urađene i to je to. Mene više raduje to što je development MIUI roma nastavljen i odlično napreduje.
Da li je moguće instalirati taj famozni Voodoo sound na stock ROM, odnosno van nekog custom rom-a i kako? Tražim ali ne mogu da nađem...
Vezano za koriscenje skype preko moblinog... Danas sam proverio opet, i potvrdili su mi da iskljucuju karticu ukoliko vi preko vaseg telefona zovete preko skype-a neki mobilni broj! Znaci VoiceCall na mobilni broj...
Ukoliko se to desi, onda oni to salju tehnickoj sluzbi koja to dalje resava...
Voleo bih da mi neko odgovori na ovo pitanje...
I još nešto... stalno imam problem sa dodavanjem APN (mms + internet)! Prvo sam na JS8 mislio da je bug i vratio se na JS7 i opet ista priča!
Upišem sve žive parametre, stavim save i APN polje ostaje prazno! I tako nekoliko puta! Na kraju me ukaki i APN se pojavi!
Zašto je to tako i kako to da prevaziđem? Užasno me nervira...
EDIT: Evo već 10 puta ukucavam i neće da zapmati podešavanja! Ne znam više šta ću..
Ako niste to učinili do sada, obavezno probajte igricu Guerrilla Bob
Pa na to sam i mislio, preko 3G mreze...ma nema nikakve sanse da bilo kome ugase sim ako se telefon koristi za telefoniranje preko skajpa, klasicno zastrasivanje. prvo, ovo bi eventualno moglo da funkcionise ako bi neko koristio skajp preko edge/3g-a, a i u tom slucaju bi morali da rade monitoring saobracaja za sve data korisnike. s druge strane, verujem da vecina ljudi telefonira preko skajpa kad se nakaci na neki wifi, a u tom slucaju gsm operater nema ama bas nikakav nacin da nadgleda vas internet saobracaj.
MTS, proverio sam u poslovnici kad sam bio. Pitao sam sluzbenika iz tehnicke podrske...Gde si ovo proverio? Koji operater? Ja ovo cesto radim i niko jos uvek nije iskljucio karticu. Veoma glupa stvar, nema tog procenta ljudi koji koristi skype na telefonu da bi im ugrozilo mrezu. J****i monopolisti.
Moze li neko ko je na Vip-u da mi okaci sliku kako je kod njega podeseno da mu radim MMS, meni internet radi alo MMS nikako da podesim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari