Ok, hvalaOvo sa izbacivanjem fw jednom nedeljno postaje zamorno
![]()
Rekoh da je srpski fw. Ima sve. Verovatno će biti zvanični za naše tržište. Samo isprati proceduru sa linka koji sam postavio;-)
Novi srpski FW! Productcode TOPhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11027440&postcount=333
Upravo sam ga flashnuo![]()
Može preko Darky-a. Briše sve pa i aplikacije. Brzina zavisi od lagfixa/kernela koji stavis.Jel mogu ubaciti ovaj FW preko Darky v8.0?
Kolko je brz?
Jel ce mi obrisati aplikacije instalirane?
Sta se desava sa ginger portom tj cm7? Toliko su pricali, duvali se i na kraju nista...ili se pak nesto desava?
imam problen sa spustanjem notification bara, s vremena na vreme mi se desi da nece da mi otvori notification bar kada ga povucem na dole. Otvori samo jedan red, nekad samo prikaze datum a nekada mi otvori tako da se vidi samo polovina dugmica za wifi, gps, blutut... i tako na pola mogu da uključim-isključim wifi...
Gasio sam otvorene aplikacije i procese jednu po jednu ne bih li usao u trag, ali nista.
Ima li neko ideju sta bi moglo biti?
Da li znate imali negde da se kupi stalak za nas telefon? Znaci treba mi nesto gde ce da mi stoji uspravno/vodoravno.
Evo skuvao sam rom u kuhinji bas da probam. Mogu vam reci da bolje radi od darkijevog, ali ubi me sharpness. Ne znam kako ali darkijev brightens i ostrina su daleko bolji. I ono sto je je najgore nije da sad covek treba da se udubi da bi video, nego ovako prostim pogledom na ekran vidi se razlika...kako i zasto?
Stavio sam hardcore kernel...probacu voodooKoliko znam sharpness zavisi od kernela. Da li si izabrao voodoo kernel koji koristi i Darky ili si izabrao neki drugi? Ako si izabrao neki drugi, možeš da flešuješ voodoo, samo prethodno isključi lagfix ako je uključen.
Idi na settings->wireless and network->mobile networks->access point names. Tu napravi novi ap, mislim da moze da se zove kako hoces ali ja sam stavio mrs internet. Podesavanja su ti apn - gprswap, proxy 172.017.088.198, port 8080, username mts, pass 064, mcc 220, mnc 03 (ova dva poslednja nisam ja podesio, tako mi je bilo). Restartuj telefon i trebalo bi da radi.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
http://forum.cyanogenmod.com/topic/15275-gt-i9000-cyanogenmod-7-we-love-bugs-version-20110203/
evo ga prvi test release cm7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari