Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Extreme,
Dva dana prelistavam forume da vidim kako to da izvedem. Srpski mogu staviti samo kod izbora tastature,ali ne tastature za swype vec ove redovne za unos i tada na primer y i z zamene mesta kao na racunaru kada izaberes srpsku tastaturu. A swype jezici su:engleski,ceski,holandski,francuski,grcki,italijanski,poljski,kineski,spanski,slovenacki i turski. Od srpskog ni traga ni glasa.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nnot
Da li.si.za.swype tastaturu izabrao jpa verziju? Akl jesi da li imas srpski swype? Da li mozes izabrati i jezik telefona srpski?

^^Koja verzija swype-a je u pitanju? Ovaj sa romkitchen-a je 2.6.47.11856

Sto se tice jezika sistema, mislim da to zavisi od CSC-a

Poslednja izmena:
Verzija je 2.6.47.11856 romkitchen sam ostavio kao poslednju varijantu ako mi nista drugo ne uspe jer sam tamo video da moze da se bira izmedju vise verzija swype a mislim da je srpski ukljucen u jpa verziju (laza potvrdio).

I ja sam bio ubdjen da je csc vezan za jezik pa sam pronasa isti onaj koji sam dobio na telefonu kada sam ga uzeo u vipu i....nista! I dalje ga nemam.

I ja sam prvo odabrao taj koji sam imao u vipu ali nista od srpskog swypa, a takodje mi na telefonu malo malo pa pise nesto ne eng, sad skidam sa jpa pa javljam....

^^Ne znam, ja sam sad stavio XWJS3 + JP9 multiCSC + voodoo 5.3 + JPY modem + Swype JS3 + Euro keyboard + par aplikacija i imam srpski swype a nemam tastaturu... Ima jedino ceska pa izvlaci čćžš ali nema đ.

Btw. da sam npr. stavio SMO CSC imao bih srpski kao sistemski...

Jel ima sta novo ? :)

Isprobao sam vec xx kombinacija na rom kitchen, ne merem naci tastaturu sa č,ć,š... i sa srpskim swypom. Jedno pitanje neki romovi nece da mi se pokrenu, odnosno dodje do onog S znaka na pocetku i tu stoji do infinity-ja. Da li je to mozda zato sto izaberem NO WIPE?

So...odabrao si za.swype tastaturu verziju jpa i nemas srpski ?

JPA swype ima srpski, a obcnu tastaturu sam podesio na češki tako da imam sva slova osim đ :)

Voodoo izbacio verziju 5.4 za zvuk. Petljao je nesto oko FM radija. Ovim tempom se opasno primice Darky- u.

kako se primice darky-u? nema kontaktne tacke izmedju njih dvojice

Ne zamerim,... i mene je mrzelo da stavljam smajli na kraju, kasno je bilo.

Lako tebi kad to ne koristiš, mene ovo podseća na onu situaciju kad te nešto svrbi tamo gde ne možeš da dohvatiš a nemaš nikoga pri ruci :)

Zaboravih da pitam, da li ovde ima neko ko je na Galaxiji podesavao Neobee.net nalog? Meni odlicno funkcioniše dolazna pošta ali nikako ne mogu da pošaljem mail i ne znam u čemu je problem... ono kad sve nameštam on sam proveri parametre i kao sve je ok ali neće da pošalje mail...stalno poše connection error ali pri primanju mailova nema problema.

Ljudi, sad mi stvarno treba pomoc.

Ponovo mi se desilo da su mi jednostavno nestale sve aplikacije koje sam instalirao, i market. Podesavanja su jos uvek tu, ali kada pokusam da pokrenem aplikaciju pise "application is not installed on your phone". Vec mi se jednom to desilo. Ovaj put sam siguran da mi se baterija ispraznila i telefon se ugasio (u toku noci). Da li je moguce da ne smem da dopustim da mi se iskljuci telefon?! Da li se ovo jos nekome desavalo? Predlozite mi neko resenje.

Jedno koje mi pada na pamet je titanium backup, ali ne znam da ga koristim pa molim za nekakvo uputstvo, ako postoji neki "one click backup".

Ljudi, sad mi stvarno treba pomoc.

Ponovo mi se desilo da su mi jednostavno nestale sve aplikacije koje sam instalirao, i market. Podesavanja su jos uvek tu, ali kada pokusam da pokrenem aplikaciju pise "application is not installed on your phone". Vec mi se jednom to desilo. Ovaj put sam siguran da mi se baterija ispraznila i telefon se ugasio (u toku noci). Da li je moguce da ne smem da dopustim da mi se iskljuci telefon?! Da li se ovo jos nekome desavalo? Predlozite mi neko resenje.

Jedno koje mi pada na pamet je titanium backup, ali ne znam da ga koristim pa molim za nekakvo uputstvo, ako postoji neki "one click backup".

Ne znam koje si romove/ fw koristio ali probaj preko kitchena ili darkija da instaliras njihove. Kod oba koristi wipe verziju i pre instalacije obavezno uradi (u recovery modu) wipe data/factory reset, pa ih onda instaliraj.

Sto se tice titaniuma vidim da ljudi generalno ne vole da istrazuju po appovima i klikcu. Ako imas paid verziju kad udjes idi na menu pa batch. Tamo izaberi RUN backup all user data + system data. Sacekaj da odradi, uradi ono gore sto sam ti napisao i kad ubacis nov rom idi na titanium, pa opet batch RUN restore all apps with data. Naravno tel mora di ti bude rootovan

Javi sta si uradio

Instaliran je darky 9.0.2, wipe, kad se prvi put desilo, odradio sam flash ali no wipe i ostalo je isto, posle sam odradio wipe, i bilo je ok. A nisam imao paid verziju za titanium, nisam mogao da se snadjem.

E sad, da li da ostajem na 9.0.2 pa da rizikujem da mi se baguje ovako kad mi se isprazni telefon, ili da idem na 9.1?

Moze li titanium da bekapuje kontakte, poruke, podesavanja...?

Instaliran je darky 9.0.2, wipe, kad se prvi put desilo, odradio sam flash ali no wipe i ostalo je isto, posle sam odradio wipe, i bilo je ok. A nisam imao paid verziju za titanium, nisam mogao da se snadjem.

E sad, da li da ostajem na 9.0.2 pa da rizikujem da mi se baguje ovako kad mi se isprazni telefon, ili da idem na 9.1?

Predji na 9.1 rekao je on da 9.0.2 nije brisala nekifolder koje je pravio kojekave bagove ljudima u 9.1 je to sredjeno... Tako bar kaze,mada ja nisam imao problema ni sa jednim Darkijevim romom pa ni sa ovim 9.1.
A Titanium bekapuje i poruke i kontakte...

Pitanje...
Ako sada koristim fw sa pit 512 a taj najnoviji ima pit 803 da li to znaci da moram i taj pit da namestim ili mogu ostaviti na 512 ?

2.2.1

Nema potrebe za re-paticijom. Samo flash kao pda. Tako piše u onom postu.
Doduše ja sam morao prvo jp7 sa tri fajla i 512pit reparticijom pa onda hfjs2. Tako sigurno hoce.

Nazad
Vrh Dno