Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

a bre ima tamni prozirni google search darky 8.0, evo upravo ga gledam pobogu :)

Ma nemoguce. Jel imas neku adw temu? Ako imas onda se i on menja.

Okaci mi ovde GoogleQuickSearchBox.apk koji se nalazi u system/App da vidim.

Od kada su ga pozvali da gostuje i ishvalio se, zaboravio da kuva. :d
Kuvarice manje zbori, da ti ručak ne zagori. Ne mogu jednostavno, toliko ga volite da ću morati opet da... :wc:

:butt:

@darko

Ne kaki :) . Darky pokusava svima da udovolji u svojim romovima a to nije laka stvar, a koliko se trudi se vidi i po broju romova koje je izbacio i covek stalno nesto doradjuje kako bi bilo savrseno. Verujem da veliki broj ljudi u svetu ima bas njegove romove na telefonu, a to ipak znaci nesto.

Ova stvar gde sam kuvas romove mi se ne svidja kao ideja. Slazem da je nije lose eksperimentisati ali bolje je imati nesto sto je provereno.

Nema tamni google search 8.0, znam jer sam stavljao novi crni widget koji sam i kacio ovde pre nekih nedelju dana. Evo i posta http://forum.benchmark.rs/showthrea...y-S-GT-i9000&p=2419709&viewfull=1#post2419709 . Da nisi Caesare stavljao ovaj moj pa si mislio da je darky to imao?

Katastrofa koliko danas lose radi forum, a tako je i ovih dana, jedan dan je ok, jedan jedva da radi. Dokle ce vise ta search baza da se radi u pozadini?

Ne mogu da otvorim stranicu koju si linkovao (sa telefona). Ae ponovo postavi link....

Večeras je doček Nove godine po starom kalendaru, hejde svi da

jfxb8m.gif

Ops, ops... :D:D:D

Stavio sam ga, vidi stvarno je takav. Kako bre, nije mi jasno, 99% sam bio siguran da je bio obican sivi, bas sam i zato i promenio u onaj skroz crni sto sam linkovao. Koji trip.. :)

edit:

A da nije mozda u 8.0 Wipe verziji ostavio onaj sivi slucajno a u No Wipe ovaj prozirni koji vi imate. To bi onda podrazumevalo da ste stavljali No Wipe verziju gde je providan, a u mojoj Wipe verziji je bio siv. Pocinjem da sumnjam u svoje pamcenje, ali nisam bas toliko izlapeo, znam da je bio siv :D

Poslednja izmena:
Imate li neku preporuku za inear slušalice koje su bolje od fabričkih do 50evra. Postoje li neke da imaju i mikrofon kao i fabričke?

Stavio sam ga, vidi stvarno je takav. Kako bre, nije mi jasno, 99% sam bio siguran da je bio obican sivi, bas sam i zato i promenio u onaj skroz crni sto sam linkovao. Koji trip.. :)

edit:

A da nije mozda u 8.0 Wipe verziji ostavio onaj sivi slucajno a u No Wipe ovaj prozirni koji vi imate. To bi onda podrazumevalo da ste stavljali No Wipe verziju gde je providan, a u mojoj Wipe verziji je bio siv. Pocinjem da sumnjam u svoje pamcenje, ali nisam bas toliko izlapeo, znam da je bio siv :D

Ja sam skinuo i instalirao njegovu wipe verziju :)

Ono sto je interesantno ima i onaj treci google search, gingerbread look, crni, ali ne onako taman kao tvoj nego svetliji, a google ikonica je zelene boje, taj je najbolji, samo ne znam gde mogu da ga nadjem...

Znam, nama treba ovo:

Pocinjem da sumnjam da tako nesto zaista postoji, mozda je samo tako nacrtan taj widget u onoj PSD slici nexusa S , ko zna :)

Znam, nama treba ovo:

Pocinjem da sumnjam da tako nesto zaista postoji, mozda je samo tako nacrtan taj widget u onoj PSD slici nexusa S , ko zna :)

Hmm ja nisam video ovakav. Crna je bila svetlija, nije imao te zelene ivice okolo i google je bio zelene boje, kao sto je boja baterije na ginger temi

Kako nisi video takav? Prvo si trazio ovakav bre :) . Ti si ga prvi video pa si i meni dao ideju da ga trazim, ali oboje nismo uspeli da ga nadjemo. Evo tvoj post:

http://forum.benchmark.rs/showthrea...y-S-GT-i9000&p=2411794&viewfull=1#post2411794

Gde si onda video takav svetliji crni sa zelenim google znakom, daj link.

Da to je bilo tad, pre nego li sam video ovaj drugi :). Mi ko neka decica koja su poludela za yu-gi-ox. Ne mogu da se setim gde sam ga nasao, ali ako ga pronadjem, obavestavam

Ajde neka mi neko pošalje na mail ([email protected])instalacioni fajl od tog google search-a ali onog prvog što ima belo polje za pretragu, ili barem link za skidanje na pp, ja ga nemam pošto nemam ni telefon (još) a hoću nešto da experimentišem.

Inače, izvinite, morao sam ovaj video da stavim :d :banana:
[YOUTUBE]Z4mTiqLPpwY[/YOUTUBE]
mac mac mac LOL

Ja imam Yu-gi-ox 2... izludi me full screen prikaz! Sta god da nadjem, nije to-to. Sa srecom nam potraga.

Ajde neka mi neko pošalje na mail ([email protected])instalacioni fajl od tog google search-a ali onog prvog što ima belo polje za pretragu, ili barem link za skidanje na pp, ja ga nemam pošto nemam ni telefon (još) a hoću nešto da experimentišem.

Inače, izvinite, morao sam ovaj video da stavim :d :banana:
[YOUTUBE]Z4mTiqLPpwY[/YOUTUBE]
mac mac mac LOL

Jaaaaaaaoo volim je :banana::banana:

Ne,to je fancy widget... Tj verovatno se i za ostale moze skinuti skin ali ja koristim fancy widget i ovaj klasicni sens skin (cini mi se da se skin zove H7C) i izgleda mi gotovo identicno.

Ima li sta posle I9000XXJPY ? Darko rece Z pre neko vreme :) Hvata me flash kriza, a prosli su praznici.

Ljudi ima li neko problema sa slusalicama? Meni se ne cuju dobro tj cuje mi se samo leva i to mnogo slabo ali kada stegnem kabl ili drzim utisnutu u dzek cuje se dobro? Jel u pitanju fon ili slusalice? Eo sad prbao druge slusalice isto. Samo kad drzim pritisnuto jace cuje se ok. Sta da radim?

Poslednja izmena:
Ljudi ima li neko problema sa slusalicama? Meni se ne cuju dobro tj cuje mi se samo leva i to mnogo slabo ali kada stegnem kabl ili drzim utisnutu u dzek cuje se dobro? Jel u pitanju fon ili slusalice? Eo sad prbao druge slusalice isto. Samo kad drzim pritisnuto jace cuje se ok. Sta da radim?

Ti ih stisni :)

Ja nemam taj prob, meni ove sto dolaze u pakovanju rade odlicno

Here we go darky v8.1

Koji kernel koristiš i koju verziju? Šta se dešava kad restartuješ telefon?

Ne,to je fancy widget... Tj verovatno se i za ostale moze skinuti skin ali ja koristim fancy widget i ovaj klasicni sens skin (cini mi se da se skin zove H7C) i izgleda mi gotovo identicno.

Kako i gde mogu skinuti taj "sens skin H7C"? Nudi mi samo jedan kada biram CLOCK SKIN , WEATHER SKIN...

Here we go darky v8.1

Ne stavljajte 8.1, ne radi. Prvi rom da ga je kompletno upropastio. Prvo sam stavio No wipe, nije radio root explorer zbog toga sto ne radi BusyBox. Rekoh nista strasno, uzmem da flashujem Wipe verziju, udjem u market, pokusavam da skinem i instaliram neki app i telefon se rebootuje, probam opet, opet se rebootuje i tako jos par puta probao ista stvar... Back to 8.0 i suppose.

Nazad
Vrh Dno