@darko
Ne kaki. Darky pokusava svima da udovolji u svojim romovima a to nije laka stvar, a koliko se trudi se vidi i po broju romova koje je izbacio i covek stalno nesto doradjuje kako bi bilo savrseno. Verujem da veliki broj ljudi u svetu ima bas njegove romove na telefonu, a to ipak znaci nesto.
Ova stvar gde sam kuvas romove mi se ne svidja kao ideja. Slazem da je nije lose eksperimentisati ali bolje je imati nesto sto je provereno.
Nema tamni google search 8.0, znam jer sam stavljao novi crni widget koji sam i kacio ovde pre nekih nedelju dana. Evo i posta http://forum.benchmark.rs/showthrea...y-S-GT-i9000&p=2419709&viewfull=1#post2419709 . Da nisi Caesare stavljao ovaj moj pa si mislio da je darky to imao?
Katastrofa koliko danas lose radi forum, a tako je i ovih dana, jedan dan je ok, jedan jedva da radi. Dokle ce vise ta search baza da se radi u pozadini?
Ma nemoguce. Jel imas neku adw temu? Ako imas onda se i on menja.
Okaci mi ovde GoogleQuickSearchBox.apk koji se nalazi u system/App da vidim.
![]()
meni je ovo prozirno crni google search ili sam mozda slep?
apk
http://hotfile.com/dl/96517455/07a368f/GoogleQuickSearchBox.apk.html
Stavio sam ga, vidi stvarno je takav. Kako bre, nije mi jasno, 99% sam bio siguran da je bio obican sivi, bas sam i zato i promenio u onaj skroz crni sto sam linkovao. Koji trip..
edit:
A da nije mozda u 8.0 Wipe verziji ostavio onaj sivi slucajno a u No Wipe ovaj prozirni koji vi imate. To bi onda podrazumevalo da ste stavljali No Wipe verziju gde je providan, a u mojoj Wipe verziji je bio siv. Pocinjem da sumnjam u svoje pamcenje, ali nisam bas toliko izlapeo, znam da je bio siv![]()
Kako nisi video takav? Prvo si trazio ovakav bre. Ti si ga prvi video pa si i meni dao ideju da ga trazim, ali oboje nismo uspeli da ga nadjemo. Evo tvoj post:
http://forum.benchmark.rs/showthrea...y-S-GT-i9000&p=2411794&viewfull=1#post2411794
Gde si onda video takav svetliji crni sa zelenim google znakom, daj link.
Ajde neka mi neko pošalje na mail ([email protected])instalacioni fajl od tog google search-a ali onog prvog što ima belo polje za pretragu, ili barem link za skidanje na pp, ja ga nemam pošto nemam ni telefon (još) a hoću nešto da experimentišem.
Inače, izvinite, morao sam ovaj video da stavim :d :banana:
[YOUTUBE]Z4mTiqLPpwY[/YOUTUBE]
mac mac mac LOL
Ne,to je fancy widget... Tj verovatno se i za ostale moze skinuti skin ali ja koristim fancy widget i ovaj klasicni sens skin (cini mi se da se skin zove H7C) i izgleda mi gotovo identicno.
Ne,to je fancy widget... Tj verovatno se i za ostale moze skinuti skin ali ja koristim fancy widget i ovaj klasicni sens skin (cini mi se da se skin zove H7C) i izgleda mi gotovo identicno.
Da, fancy widget, htc skin, isti je kao sa htc-a
Ljudi ima li neko problema sa slusalicama? Meni se ne cuju dobro tj cuje mi se samo leva i to mnogo slabo ali kada stegnem kabl ili drzim utisnutu u dzek cuje se dobro? Jel u pitanju fon ili slusalice? Eo sad prbao druge slusalice isto. Samo kad drzim pritisnuto jace cuje se ok. Sta da radim?
Ljudi ima li neko problema sa slusalicama? Meni se ne cuju dobro tj cuje mi se samo leva i to mnogo slabo ali kada stegnem kabl ili drzim utisnutu u dzek cuje se dobro? Jel u pitanju fon ili slusalice? Eo sad prbao druge slusalice isto. Samo kad drzim pritisnuto jace cuje se ok. Sta da radim?
Koji kernel koristiš i koju verziju? Šta se dešava kad restartuješ telefon?
Here we go darky v8.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari