Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

U susret novim pobedama, kreirao sam desetak ikonica i ulepšao tel.
Molim one drugih boja da ne kritikuju. :d

efgxlw.jpg

Koje bespotrebno lozenje...

Nema problema :beer:

Uaa prepisivač!!! :)

ExtDateWidgetPro v1.10 - da ne kažeš kako nemamo srca!

U vezi loženja - primetili ste ikonicu sa grobarom koji ukopava? Kada tu stisnem, iskoče svi trofeji košarkaškog kluba Crvena Zvezda u poslednjih 10 godina. :d

Poslednja izmena:

U vezi loženja - primetili ste ikonicu sa grobarom koji ukopava? Kada tu stisnem, iskoče svi trofeji košarkaškog kluba Crvena Zvezda u poslednjih 10 godina. :d

Prepisivac? :)
Vi ste samo losa kopija naseg Severa!

A za widget zahvalan ;)

Priznacu ti da si fenomenalno "sredio" izgleda baterije i signala. :type:

Priznacu ti da si fenomenalno "sredio" izgleda baterije i signala. :type:

Namerno nisam dirao indikatore gore, bar mi je to lako da izmenim u crno-belo. Ima gotovih, mogu sam da iskombinujem, mogu da ga uklonim kompletno iz adw ex-a... Malo plave boje nikome ne škodi, a ti napravi cveno-bele ikonice pa da vidimo kako će izgledati. :smash:

Namerno nisam dirao indikatore gore, bar mi je to lako da izmenim u crno-belo. Ima gotovih, mogu sam da iskombinujem, mogu da ga uklonim kompletno iz adw ex-a... Malo plave boje nikome ne škodi, a ti napravi cveno-bele ikonice pa da vidimo kako će izgledati. :smash:

Uff nisam toliko vest kao vi. Plasim se da ne s****m nesto. :(

Ne bas ta plava boja mu daje eleganciju. Ako stavis crvenu bices glavni :)

Poslednja izmena:
Naravno da kada pominjem crveno-belu boju isključivo mislim na Vojvodinu, jer sam u Novom Sadu proveo najlepših 5 godina. :D

6hn5ea.jpg

Ti bas imas viska vremena da se njakas sa ovim ikonicama, a takodje si se zamerio svim zvezdasima ovde onim screenom, moras da pripazis malo :D

Aaaaaaa kako bih voleo da imam home screen i ikonice C.Zvezde...

®

Aaaaaaa kako bih voleo da imam home screen i ikonice C.Zvezde...

®

Sve se da srediti... Razmišljao sam da ti napravim nešto, ali pošto ti se ne dopada statusna traka i plave ikonice koje bodu oči - elegantno bodljikavo kao bodljikava žica, odustao sam od toga. :butt:

Sve se da srediti... Razmišljao sam da ti napravim nešto, ali pošto ti se ne dopada statusna traka i plave ikonice koje bodu oči - elegantno bodljikavo kao bodljikava žica, odustao sam od toga. :butt:

:) Rekao sam da si bas to fenomenalno sredio, jako mi se svidja plavo siva kombinacija.
Dobro ti meni ne moras ali ja tebi bi napravio sigurno. :)
Samo sto bi ja promenio neke ikonice i "dock" raspored. I OBAVEZNO bi stavio ikonu pehar lige shampiona a u njoj svi moguci trofeji koje retko ko ima :))

The Magical ROM Kitchen V2

This is a on-line rom creator that give you:
- An easy way to generate custom roms
- Create a rom from your mobile browser
- Stable and fast base roms
- Choose the components you like is your rom, without any additional add-ons
- Multiple theme choices, made by the BEST theme creators
- Multiple kernel choices, made by the BEST kernel developers
- Multiple modems for your location, and our modem Pro,Pele, to guide you
- Selection of CSC for your region and operator
- Tweaks selections for additional functions
- Boot animations (added soon)
- Forgot an app?, use the update.zip generator and add apps to system without need of a new rom.

CSC koji odgovara Srbiji - TOP

Još nisam uspeo da isprobam ni verziju 7.9.5 a oni uneli dosta novih izmena u verziji 8.0. Izmene nisu zbog propusta jer do sada nikada nisam imao problema, već se neprestano dodaju nove opcije koje se mogu birati.

TOP csc je za vip, uskoro će ubaciti i SMO (za sva tri naša provajdera) i TSR (mt:s).

Pojavio se I9000XWJS3 verzija 2.2.1. Za sada je moguc update preko Kiesa za nas Holandjane ,) . Likovi na XDA prijavljuju da je notification bar brzi (bas im je promena). Jedan nije mogao root odraditi.
Sada opet par dana cekanja dok se ucimo na iskustvima drugih... ili je neko voljan da proba? :eyebrows:

P.S."Hvala Darko, zaboravih okaciti link".

Poslednja izmena:
Angry Birds for PC - juhuhuuuu!

Probao sam malo da je igram, isti osećaj kao da igrate na Galaxy-u, iste kontrole, ma sve isto samo na većem ekranu.

Za Win XP i Win 7 (x86 i x64) - 41.1 mb, raspakovana 50.7 mb. Ne instalira se, samo se otpakuje arhiva.

Toliko je postala popularna igrica, ovo je bilo očekivano. Nije besplatna, ja je uredno platio preko tamo nekih ostrva i tako... :d

Posetite ovu stranicu, nađe se i po koja besplatna igrica...

http://www.appup.com/applications/index

Poslednja izmena:
Instalirao Ndrive i sad jedno pitanje Jel mapa postoji samo jedna za srbiju ili postoji vise razlicitih koje mozes birati? Sa kog sajta da skinem mapu za Rumuniju treba jer putujem tamo u sredu.

Instalirao Ndrive i sad jedno pitanje Jel mapa postoji samo jedna za srbiju ili postoji vise razlicitih koje mozes birati? Sa kog sajta da skinem mapu za Rumuniju treba jer putujem tamo u sredu.

Posebno su mape za verziju 10, a posebno one starije za verziju 9. Imaš gomilu sajtova sa svim mapama Evrope, jedino je do skoro bio problem sa mapom Srbije jer je nije bilo u "slobodnoj" verziji.

Nesto se razmisljam da predjem na kuhinju Docrambone :). Treba mi vas savet, posto prosli put kada sam kuvao rom nisam bas bio zadovljan. Zanima me koji kernel, modem da stavim? Na darkijevom romu brajtnes i ostrina slike je odlicna, pa bih voleo nesto slicno i ovde? Takodje, koja tema je najpribliznija ili ista ovoj darkijevoj, posto mi se jako svidja? I jos po koji savet pa da idem da kuvam

Fala...

Najbolje će biti da sam proveriš razne kombinacije. Probao sam JPX i JPY modem i vratiću se na JPX, mada ako hoćeš da eksperimentišeš, možeš ubaciti i modem iz JS3 (probaću i njega). Kernel - hmmm, ili sa ja umislio ili se telefon bolje ponaša ali ipak uz veći gubitak baterije ako ubacim Trasig's Kernel v666.2 OC/UV (ili v666.1 Voodoo Sound). Po meni ili njega ili Supercurio's Kernel. Što se tiče oštrine, verovatno da takav utisak daje i sama tema. Ako ti se dopada Darky-jeva tema, nakon što preuzmeš ROM, možeš npr. preuzeti neku temu (Generation_X_v1.15_JPUXY_BOOT) i sve datoteke zameniti istim takvim iz njegovog ROM-a. To bi bila kompletna system/framework fascikla, system/media - za ubacivanje boot animacije (treba samo bootanimation.zip), a u system/app ono što je menjao Darky (obavezno Settings.apk a ostalo možeš i zaobići). U ovim mix varinajtama iskustva su razna, ali ipak sam ćeš najbolje proceniti.
Spremiš lepo 2-3 varijante, ubaciš u tel. i isprobaš.

Poslednja izmena:
Ja koristim (ZS)JPE modem, čini mi se da je najbolji.

Nesto se razmisljam da predjem na kuhinju Docrambone :). Treba mi vas savet, posto prosli put kada sam kuvao rom nisam bas bio zadovljan. Zanima me koji kernel, modem da stavim? Na darkijevom romu brajtnes i ostrina slike je odlicna, pa bih voleo nesto slicno i ovde? Takodje, koja tema je najpribliznija ili ista ovoj darkijevoj, posto mi se jako svidja? I jos po koji savet pa da idem da kuvam

Fala...

Ako ti se na darkijevom romu sviđa slika i oštrina identičnu ćeš dobiti ako izabereš Supercurio's Kernel (Voodoo-stable-5.1-Froyo-2.2.1-GT-I9000) pošto i Darky koristi taj. Ja inače koristim hardcore kernel bez uključenog lagfixa. Modem koristim JPY mada sam možda najzadovoljniji bio sa JPP (bio je živahniji od svih ostalih, nema ga u kuhinji).

Kakva su vasa iskustva sa memoriskim karticama? Naisao sam na relativno povoljnu micro SD karticu 32GB ali je no name,lik je dobio uz kameru pa mu nije potrebna vise. Klasa je 4. E sad ne znam na sta da obratim paznju,jer sam citao malo po netu i naisao na neke ljude koji se zale da komp ocitava karticu na npr 32GB ali je na nju moguce upisati samo 4 GB npr... Ima li neko od vas kakva iskustva sa ne brendiranim karticama?

Kako nista novo - novi su bagovi kojih nije bilo pre ali ce ih popraviti u 8.2 koji ce biti MAX STABILITY kojem ce cureti baterija da bi se pojavio 8.3 koji ce opet biti prozvan kao EXTRA BATTERY LIFE gde, na zalost, ce bagovati GPS ali avaj - docice ona 8.4 koji ce imati jos pompezniji naziv BEST GPS SO FAR da bi posle 20 fleshovanja shvatili da postoji problem koji ubija SD karticu i sav sadrzaj na njoj kao i jos 47 neat problema, medjutim sve ce to Darky da skrpi i onda ce izaci verzija 9.0 koja ce se zvati HUGE CHANGE i tako u krug... :)

Da, bas tako. Kad god pozelim da nesto prckam po telefonu, samo pogledam ovu temu i odmah ga ostavim na fabrickom stanju :)

Ako ti se na darkijevom romu sviđa slika i oštrina identičnu ćeš dobiti ako izabereš Supercurio's Kernel (Voodoo-stable-5.1-Froyo-2.2.1-GT-I9000) pošto i Darky koristi taj. Ja inače koristim hardcore kernel bez uključenog lagfixa. Modem koristim JPY mada sam možda najzadovoljniji bio sa JPP (bio je živahniji od svih ostalih, nema ga u kuhinji).

Nisi u toku, to je već ranije isprobao i nije mu se dopalo...

Nazad
Vrh Dno