Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

@trenje

Jeste, najnovija verzija i mapa. Dobijas linkove na PM :)

Koliko je drugacije kada si u pokretu? Jel opada signal ili kako? Ja sam cuo da preciznost GPS-a na SGS nije bas najbolja, ali da je upotrebljiv.

imam pitanje, ne zamerite mi... hocu da uzmem ili galaxy s ili desire preko vipa na ugovor. Buni me samo jedna stvar za sada a to je taj famozni gps kod sgs-a... kakva su vasa iskustva sa istim prilikom voznje, setnje itd... gledao sam probleme koje je on imao na netu ali koliko vidim to se uglavnom odnosilo na telefone za americko trziste koji ne izgledaju kao ovaj u srbiji sto se moze naci... razlika u ceni jednog i drugog kod vipa je 2000 a nece mi biti tesko da toliko vise dam za desire za koji jos nisam cuo losu stvar...
unapred hvala

Ja pre dva dana dosao iz SLO. Navigacija me je odvela bukbalno tacno u metar do zaljene destinacije. Gps na sgs radi super. Ajde da uzmemo u obzir da su bukvalno u svemu isti, a nisu, prednost na sgs ti je ekran i graficki cip....ti kako zelis

Fala nisam znao za to A kako sad da prebacim sve sa prvog Home screena na drugi da da sat prebacim na prvi?

Pa lepo, stisni i drzi to sto hoces da prebacis, pa vuci levo ili desno do ivice ekrana, tu zadrzi malo dok se ne prebaci na drugi ekran i onda ga samo pustis gde hoces.

Ma jok, nema frke, ko da mi je tesko da otkucam jednu recenicu.

hvala na odgovorima. Nisam postavio pitanje da mi vi razjasnjavate koji je telefon bolji vec me je samo interesovala informacija oko tog gps-a. Zbog vec pomenute teme na forum xda a i par videa na youtube resio sam da pitam kakva su iskustva ljudi sa gps-om jer ne bih da dam velike parice sa ultra giga telefon a da mu nesto ne radi kako treba.
u svakom slucaju hvala vam na odgovorima

Ja mislio je GPS na SGS los? Danas instalirao i poterao Ndrive, treba mu 12 sekundi da nadje lock, bukvalno sam u stanu, stojim na vratima terase, iznad mene komsijina terasa, a okolo gomila gustog drveca. Signal skoro pun, wtf...

Na koju foru izbacite sliku sa displeja ovde? :)

@R-GTI

ShootMe aplikacija sa marketa.

@Caesar

Sreca, sreca, radost :)

Koristio sam sense ui pre ovog sgs-a i ne znam oko čega dižete toliku galamu. Jeste da ima svojih prednosti, ali nikada se ne bih vratio na njega, naročito sada kada postoji adw ex. Verovatno se nije preterano promenio, ali nerviralo me je sivilo koje dominira i nemogućnost podešavanja trasparentnosti widget-a. Verovatno je došlo do prezasićenja, jer koristiti isto radno okruženje godinu dana je previše, o kojoj god varijanti se radilo.

Koristio sam sense ui pre ovog sgs-a i ne znam oko čega dižete toliku galamu. Jeste da ima svojih prednosti, ali nikada se ne bih vratio na njega, naročito sada kada postoji adw ex. Verovatno se nije preterano promenio, ali nerviralo me je sivilo koje dominira i nemogućnost podešavanja trasparentnosti widget-a. Verovatno je došlo do prezasićenja, jer koristiti isto radno okruženje godinu dana je previše, o kojoj god varijanti se radilo.

Ja sam ga koristio jedno 2god na WM aparatima, i sada sam rob navike. Jeste da sam nasao FW za sat i LP+ za widgete ali mi je opet originalna stvar nekako bolja...

ps. a iz inata necu da kupim DHD :D

Video sam da postoji nekoliko aplikacija za plaćanje parkinga u srbiji, ali i u regionu. Koje su najbolje i koje koristite?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ja sam ga koristio jedno 2god na WM aparatima, i sada sam rob navike. Jeste da sam nasao FW za sat i LP+ za widgete ali mi je opet originalna stvar nekako bolja...

ps. a iz inata necu da kupim DHD :D

Ja bih ga kupio da smatram da je bolji telefon. SGS je kompletnija masina! Imam DHD nov sa 2 god.garancije za 400e, takva kombinacija da bih doplatio samo 20-ak eura. Ali sto to, dobio bi 2 stvari a izgubio 5.
Evo recimo baterija posle 2d 12h pala na 10% pri osvetljenju displeja na 100%. :party:

Ja bih ga kupio da smatram da je bolji telefon. SGS je kompletnija masina! Imam DHD nov sa 2 god.garancije za 400e, takva kombinacija da bih doplatio samo 20-ak eura. Ali sto to, dobio bi 2 stvari a izgubio 5.
Evo recimo baterija posle 2d 12h pala na 10% pri osvetljenju displeja na 100%. :party:

apsolutno se slazem! od prelaska na darky 8.0, znacajno mi se popravila autonomija i to bez onih punjenja i ciscenja battery stats-a

apsolutno se slazem! od prelaska na darky 8.0, znacajno mi se popravila autonomija i to bez onih punjenja i ciscenja battery stats-a

Tacno. Nit koristim lagFix niti sta, sve radi kao podmazano. A displej, svaki put kada ga pogledam ja se zaljubljujem sve vise :))

E sada dali bi smeo da obrisem folder "voodoo" sobzirom da ne koristim lag?

Ljudi i dalje me nervira sto ne mogu da podesim gprs. Da prodjem jos jednom sta sve treba da uradim. 1. Da napravim APN. 2.Da ga ukljucim tj aktiviram. 3.Da namestim data transfer i gsm i wcdma mod. i da restartujem fon. Jel ima jos nesto? Probao sam sva moguca podesavanja i nista ne pomaze :(

ili upisi na google: "PARAMETRI za GPRS za android" i nacices. Samo nisi ubacio sve kako treba

Da li neko i dalje impa problem kada skine telefon sa punjaca da mu baterija padne na 97-99% sto ja imam,pokusao sam nekoliko vrsta kalibracija i najbolje sto sam dobio do sad je da mi ostane na 100% ali nekih 5-10 min... Medjutim nedavno sam procitao da to treba tako, da to produzava vek baterije,mislim nije to neki problem drzi meni baterija 2 dana i jace uz normalno koriscenje samo me nervira...
A hteo sam da pitam u vezi Adw Launcher EX,nisam mogao da ga nadjem na marketu,samo obican Adw Launcher,pa sam ga skinuo sa torenata,je ga nema na marketu ili ga samo nema kod mene?

Ljudi i dalje me nervira sto ne mogu da podesim gprs. Da prodjem jos jednom sta sve treba da uradim. 1. Da napravim APN. 2.Da ga ukljucim tj aktiviram. 3.Da namestim data transfer i gsm i wcdma mod. i da restartujem fon. Jel ima jos nesto? Probao sam sva moguca podesavanja i nista ne pomaze :(

E cisto proveri IMEI,jer meni nije hteo tako da radi GPRS kada su mi u servisu zeznuli IMEI pa sam imao genericki ili lazni IMEI 004999010640000,a nije hteo ni market da mi radi dok mi to nisu sredili i onda je sve ok radilo...

Da li neko i dalje impa problem kada skine telefon sa punjaca da mu baterija padne na 97-99% sto ja imam,pokusao sam nekoliko vrsta kalibracija i najbolje sto sam dobio do sad je da mi ostane na 100% ali nekih 5-10 min... Medjutim nedavno sam procitao da to treba tako, da to produzava vek baterije,mislim nije to neki problem drzi meni baterija 2 dana i jace uz normalno koriscenje samo me nervira...
A hteo sam da pitam u vezi Adw Launcher EX,nisam mogao da ga nadjem na marketu,samo obican Adw Launcher,pa sam ga skinuo sa torenata,je ga nema na marketu ili ga samo nema kod mene?

Meni i dalje ostaje na 97% cim ga skinem sa punjaca ali mi baterija drzi lepo. Cak mi je posle jedne kalibracije ostala na 100% ali odmah posle, sledece punjenje ista prica. Stvarno mi nije jasno ali nervira.

Kako da proverim koj mi je IMEI i koj treba da mi bude? Telefon je donet iz Rumunije ali nije ni sa jedne mreze.

Poslednja izmena:
Kako da proverim koj mi je IMEI i koj treba da mi bude? Telefon je donet iz Rumunije ali nije ni sa jedne mreze.

IMEI proveravas tako sto ukucas *#06# ,a koji treba da bude ti pise na telefonu ispod baterije ili na kutiji ako si je dobio,trebao bi da pocinje sa 35... na nikako sa 00...

Nazad
Vrh Dno