imam pitanje, ne zamerite mi... hocu da uzmem ili galaxy s ili desire preko vipa na ugovor. Buni me samo jedna stvar za sada a to je taj famozni gps kod sgs-a... kakva su vasa iskustva sa istim prilikom voznje, setnje itd... gledao sam probleme koje je on imao na netu ali koliko vidim to se uglavnom odnosilo na telefone za americko trziste koji ne izgledaju kao ovaj u srbiji sto se moze naci... razlika u ceni jednog i drugog kod vipa je 2000 a nece mi biti tesko da toliko vise dam za desire za koji jos nisam cuo losu stvar...
unapred hvala
Ako je taj sat widget, a pretpostavljam da jeste, na home skrinu pritisni i drzi malo duze, pojavice ti se widgets, klikni i tu ces ga naciSkinuo sam neki sat sa marketa ali ne znam gde treba da odem da ga aktiviram? Koji program da skinem za pokretanje tih aplikacija?
Kako su krenuli, imacemo sgs +htc+nexus, sve u jednom![]()
Koristio sam sense ui pre ovog sgs-a i ne znam oko čega dižete toliku galamu. Jeste da ima svojih prednosti, ali nikada se ne bih vratio na njega, naročito sada kada postoji adw ex. Verovatno se nije preterano promenio, ali nerviralo me je sivilo koje dominira i nemogućnost podešavanja trasparentnosti widget-a. Verovatno je došlo do prezasićenja, jer koristiti isto radno okruženje godinu dana je previše, o kojoj god varijanti se radilo.
Ja sam ga koristio jedno 2god na WM aparatima, i sada sam rob navike. Jeste da sam nasao FW za sat i LP+ za widgete ali mi je opet originalna stvar nekako bolja...
ps. a iz inata necu da kupim DHD![]()
Ja bih ga kupio da smatram da je bolji telefon. SGS je kompletnija masina! Imam DHD nov sa 2 god.garancije za 400e, takva kombinacija da bih doplatio samo 20-ak eura. Ali sto to, dobio bi 2 stvari a izgubio 5.
Evo recimo baterija posle 2d 12h pala na 10% pri osvetljenju displeja na 100%.arty:
apsolutno se slazem! od prelaska na darky 8.0, znacajno mi se popravila autonomija i to bez onih punjenja i ciscenja battery stats-a
Ljudi i dalje me nervira sto ne mogu da podesim gprs. Da prodjem jos jednom sta sve treba da uradim. 1. Da napravim APN. 2.Da ga ukljucim tj aktiviram. 3.Da namestim data transfer i gsm i wcdma mod. i da restartujem fon. Jel ima jos nesto? Probao sam sva moguca podesavanja i nista ne pomaze![]()
Da li neko i dalje impa problem kada skine telefon sa punjaca da mu baterija padne na 97-99% sto ja imam,pokusao sam nekoliko vrsta kalibracija i najbolje sto sam dobio do sad je da mi ostane na 100% ali nekih 5-10 min... Medjutim nedavno sam procitao da to treba tako, da to produzava vek baterije,mislim nije to neki problem drzi meni baterija 2 dana i jace uz normalno koriscenje samo me nervira...
A hteo sam da pitam u vezi Adw Launcher EX,nisam mogao da ga nadjem na marketu,samo obican Adw Launcher,pa sam ga skinuo sa torenata,je ga nema na marketu ili ga samo nema kod mene?
Kako da proverim koj mi je IMEI i koj treba da mi bude? Telefon je donet iz Rumunije ali nije ni sa jedne mreze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari