..evo jedno noob pitanje..kako da podesim da mi je aplikacija default?..pregledao forum ali nisam našao..
..npr da prozovem sms app za defaultnu, ili da podesim da mi je određeni lancher default?![]()
pa nisam podesio default app..i izlazi mi ista ta poruka o tome da treba da podesim default app na taj nacin koji si naveo...
..kada dođem do podešavanja app,nemam sta da "clear defaults" kada mi nijedna nije defaultna..
sada slučajno skapirao..nisam nijednom čekirao kada me je pitao koju hoću kao defaultnu app..a razbio sam se tražeći gde da podesim
..inače, imam darkyz 7.8..hvala na pomoći![]()
možda je do kvaliteta izrade, jeste da sgs ima amoled koji iz aviona izgleda bolje ali je plastičan 100%, mogli su barem onaj okvir da odrade metalni a ne bi bilo loše i da je backplate isto alu ili slično ...meni nikako ne ulazi u glavu zbog cega je desire skuplji od sgs-a...
Ja mislio je GPS na SGS los? Danas instalirao i poterao Ndrive, treba mu 12 sekundi da nadje lock, bukvalno sam u stanu, stojim na vratima terase, iznad mene komsijina terasa, a okolo gomila gustog drveca. Signal skoro pun, wtf...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari