Incijativa da Stjepan_Zarez promeni ime u Stjepan_Uzvičnik. :d
Ok, hvala na odgovoru, nisam pre fleshovao iz recovery, uglavnom samo iz Odina.Ja nigde nisam spomenuo komp, ja sam te pitao samo zašto bi koristio ROM manager. Inače ja flešujem .zip sa kartice svaki put, prvi put čujem da neko flešuje nightly-je preko kompa.
Moj odgovor je trebao da znači ovo, da ja ne volim da koristim rom manager, jer nemam poverenja u njega i više volim da skinem rom, prebacim na internu memoriju i iz recovery-ja ga flešujem.
Idi iz Root Explorer-a u folder /data/data/com.navngo.igo.javaclient i otvori fajl sys.txt u nekom tekst editoru (moze i onaj sto stize uz Root Explorer).
Nadji blok u kom pise:
[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="auto"
I promeni u:
[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
screen_x=800
screen_y=442
screen_x2=480
screen_y2=762
screen_xy="480_800:800x442/480x762"
I sacuvaj izmene.
Nemam nikakve slusalice za ovaj mob pa me zanima ima li neko predlog sta uzeti ?
Imam jedno pitanjce,
imam karticu od 16gb i hteo sam na nju da stavim neki 720p film od 5-6gb ali ne moze jer je kartica FAT32 a kad je prebacim u NTFS telefon je ne prepoznaje...
Jel ima resenja za to?
Da, skidaj hd ripove one od 1-2 GB, bar sam ja tako radio, i ovako na malom ekranu nema razlike između hd ripa i "pravog" 720p hd ripa.
Podeli film na dva dela.
Samo prati uputstvo iz linka koji sam ostavio. Ako sad imaš stock, onda ubaci neki kernel sa cwm recovery, recimo cfroot. Posle toga verovatno samo flešuješ poslednji nightly iz recovery-a.
Ne postoji stock ICS za naš telefon, ko zna šta je pošlo naopako.Sve uradio tako i zamalo da ostanem bez telefona o.0
Negde procitah da ako si na GB da prvo drmnes ICS pa onda JB. Back up-ovao sam efs, pa cu da se dam posle u flashovanje.
Ne postoji stock ICS za naš telefon, ko zna šta je pošlo naopako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari