Mene jedino nervira sto vise nemam 2 gb za aplikacije, jer mi redovno iskace neko sranjce da nema dovoljno mesta.
Ja imam neku verziju koja izgleda normalno
kombinacija poslednjeg CM10 i Semaphore kernela razbija koliko mi dobro i brzo radi, zaista sam odusevljen! Long Live SGS![]()
Stavio sa iGO Primo najnoviji, ali nikako ne mogu da podesim da mi se vidi status bar a da mi ne sece sliku dole onda, moze samo preko celog ekrana(da se ne vidi status bar).
Jel zna neko koja je rezolucija ekrana bez status bara u landscape i portrait modu?
Zasto komplikovati ako moze jednostavno... A uostalom ja se vise strecam da mi se rr komp ako prekine struja na sekund kad fleshujem sto se desi povremeno. A opet za rom manager i fleshovanje je isto poredjenje kao instalacije drivera za linux i win pre par godina...
Pa covek je napisao da fleshujem preko kompa bolje nego preko CWM, pa sam odgovorio na to i zbog cega ne bih.Valjda rom flashujes preko CWM-a, kakve veze ima komp sa tim?
Ja nigde nisam spomenuo komp, ja sam te pitao samo zašto bi koristio ROM manager. Inače ja flešujem .zip sa kartice svaki put, prvi put čujem da neko flešuje nightly-je preko kompa.Pa covek je napisao da fleshujem preko kompa bolje nego preko CWM, pa sam odgovorio na to i zbog cega ne bih.
vec par meseci proslo od kako sam prodos sgs i preso na s3 ali i dalje redovono pratim temu .. cudo od sprave je sgs!![]()
Ima li neko onaj Accuweather widget sto dodje uz SGS2 ili SGS3, da radi dobro na Cm10?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari