4 сата на 60 херца, премало, требало би много више, иако користиш дуал сим, јел ти укључен NFC у падајућем менију? Обично је фабрички укљученStigao mi je u petak N20U iz Telenora.
Oba SIM slota su otključana, ako nekome to znači.
Posle Note 9, vidi se razlika, a baterija traje otprilike isto (oko 4 sata SOT-a).
Podešavanja: High performance, u firmi WiFi svo vreme, push mail sa službenog mejla, dve SIM kartice, 60HZ osveženje ekrana (WQHD+).
Ja kupio ovde na oglasima super je,imam i spigen thin fit i ona je dobra,probaj na kp mozda neko ima,mada ja uglavnom nosim thin fit ,navika,godinama je koristimmene zanima ta maska, gde ima da se kupi ?
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
To je realnost za Exynos. Ne očekuj više od 4 sata i 30 min ma šta da mu radiš, uglavnom je oko 4. Jedino kućni uslovi, wifi, smanjeno i svetlo... al nisi kupio da ti stoji kući.Stigao mi je u petak N20U iz Telenora.
Oba SIM slota su otključana, ako nekome to znači.
Posle Note 9, vidi se razlika, a baterija traje otprilike isto (oko 4 sata SOT-a).
Podešavanja: High performance, u firmi WiFi svo vreme, push mail sa službenog mejla, dve SIM kartice, 60HZ osveženje ekrana (WQHD+).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari