Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Moze biti...to je samo izuzetak koji potvrđuje pravilo.

Послато са SM-A715F уз помоћ Тапатока

Nije Samsung platio dovoljno.
Hoćeš da kažeš da je najviše platio da dobije 1. mjesto za najbolji display i malo manje platio od OP da bude 3. sa S20U?! Zanimljivo...po meni Samsung ima najbolje ekrane...zašto bi onda plaćao da bude prvi? [emoji848]

P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
Stigao mi je u petak N20U iz Telenora.
Oba SIM slota su otključana, ako nekome to znači. :)
Posle Note 9, vidi se razlika, a baterija traje otprilike isto (oko 4 sata SOT-a).
Podešavanja: High performance, u firmi WiFi svo vreme, push mail sa službenog mejla, dve SIM kartice, 60HZ osveženje ekrana (WQHD+).

Poslednja izmena:
Ubise te dva sima posto je ex poznat po tome da ima dobar modem,stavi i na optimized pa vidi ima li razlike

Osvetljenje mi se automatski prilagođava.
Probaću u četvrtak "Optimised" podešavanja da vidim kako će izdržati radni dan.

Pretpostavljam da treba da prođe nekoliko ciklusa punjenja baterije da se vidi koliko može da izdrži.

Kupio sam "Ultra Clear View" futrolu. Lepo izgleda na telefonu, ali je malo nezgodno za korišćenje.
Razmišljam o "Spigen Liquid Air" leđima. Verujem da je telefon onda praktičniji za upotrebu.

Posle Note 9, vidi se razlika, a baterija traje otprilike isto (oko 4 sata SOT-a).
Podešavanja: High performance, u firmi WiFi svo vreme, push mail sa službenog mejla, dve SIM kartice, 60HZ osveženje ekrana (WQHD+).
4 сата на 60 херца, премало, требало би много више, иако користиш дуал сим, јел ти укључен NFC у падајућем менију? Обично је фабрички укључен

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Opušteno, biće to i gore vremenom [emoji2960][emoji2960][emoji849][emoji56]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Kad brat Proday uteši :) :) :) :). Polako, treba dati vremena bateriji da nauči. Šta ti sada troši resurse najviše?

Poslednja izmena:
@core.graphics - ja masku vijam na KP i ovde u oglasima. Ako se ne pojavi uskoro (ili neka koja mi se svidi), možda ću je naručiti preko neta, pa kada stigne. Piše da je 19,99 USD.
@Чичарито - NFC je uključen. Isključio sam ga.
@Proday - u to ne sumnjam :)

Screenshot_20201110-133718_AccuBattery.jpg ; Screenshot_20201110-133924_Device care.jpg ; Screenshot_20201110-133731_AccuBattery.jpg ; Screenshot_20201110-133604_One UI Home.jpg ; Screenshot_20201110-133615_One UI Home.jpg ;

https://youtu.be/vT6HFpOPE-k
Можда се мало удаљава од теме али ево врв најбољег поређења камера 3 најбоља телефона ове године(бар по цени [emoji3])

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

kako lepo radi Open Camera apk na ovom telefonu 4k u 30fps sa velikim bitrate-om odličnom ostrinom slike, dobrim detaljima i niskim šumom... i wide kamera i ultra wide... savršeno... jedino nisam uspeo stabilizaciju da namestim...

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Ako mozes posalji podesavanja ili mozda ima negde da se skine config. Svski gcam kojo sam probao je bio losiji od stock kamere. Koliko se secam zgcam je za ex varijantu ako se ne varam

Poslednja izmena:
ja sam sada probao i bsg i arnova crashuju oba... probaj prvo pre nego što napišeš, i ako imaš N20U Sanpdragon okaci tačno koji ti radi!
ako neko bude hteo .xml config za onu verziju koju sam okačio neka mi javi... meni je bolja od Night stock kamere....

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Posalji meni ako je night bolji,inace izasao nam update
d64affc4f48b9785f0530914603f09b9.jpg

Hvala i tebi,probacu ovo
Posalji i setovanja za open cameru,koji bitrate koristis i u kom formatu cuvasu,sinoc sam probao malo ali se nisam igrao puni,mnogo losije mi bilo od stock kamere

Poslednja izmena:
To je realnost za Exynos. Ne očekuj više od 4 sata i 30 min ma šta da mu radiš, uglavnom je oko 4. Jedino kućni uslovi, wifi, smanjeno i svetlo... al nisi kupio da ti stoji kući.
Novi Exy troši više nego stari na Note 10 +. Obaranje herca nema velike uštede, ako to planirate bolje ostati na Note 10+ i imate bolju bateriju. Da bih prešao 4h mora obavezno dopunjavanje. Ne sme ovo da se dešava telefonu ove klase i cene. Najgora je ova naša verzija, em 4G, em 8GB ram i Exy kao šlag na torti. Jedva čekam da se rešim, upropašćen telefon.
11895adb55f9430f34fac47d44c1ab7c.jpg
4ceb87af199b93bdcbb9b83cb9d3816a.jpg

Ja nemam zamerki
Izdrži koliko i Note 9, sa istim korišćenjima, svaki dan pretekne procenata.
Javili iz Samsunga da uskoro očekujem i sat, da je prošla provera kupovine

Meni nije slaba, meni dovoljna

Nazad
Vrh Dno