Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Da li radi bezicno punjenje preko kozne zadnje maske i kako ste zadovoljni koznom u odnosu na silikonsku?

Poslano sa mog SM-N986B koristeći Tapatalk
Puni se bežično bez problem sa svim original Samsung futrolama (case) pa i kožnim. Lično nisam zadovoljan sa Samsung kožnim case-om, dosta brzo se na prednjim čoškovima sa donje strane telefona pojave sitni tragovi habanja. Dok sam koristio iP imao sam Apple kožne case-ove i mislim da su oni kvalitentiji od Samsung koznih case-ova.
Ako ne želiš neku preklopnu varijantu (Clear view cover ili LED view cover) silikonski Samsung case je po meni najbolji, odličan grip, dosta izdržljiv a skoro podjednako dobro izgleda kao Samsung kožni case stim da je dosta izdržljiviji.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

Hvala na odgovorima. Narucio sam koznu pa cu videti kako ce se pokazati. Preklopne ne volim.

Poslano sa mog SM-N986B koristeći Tapatalk

Stvarno ne vidim zasšo ljude koji su pokupovali Galaxy S, Note i Fold seriju sa GW nazivate pilićarima. To se zove biznis, legalno su kupili telefon i dobli su GW regularno na poklon. To što neko želi da zaradi na taj način to se zove kapitalizam i tako tržište funkcioniše. Pri tome ta akcija traje već neko vreme, taj koji je hteo da kupi i znači mu taj poklon trebao je da reaguje ranije, akcija jasno kaže dok traju zalihe.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra
Тако је, парола снађи се[emoji23]

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Malo o necem drugom :-D do sada sam koristio bas dobar game plugin koji meri fps/cpu/gpu/i temp tel tokom igre i stvarno radi posao a sad slucajno izvalih da u developer modu ima i GpuWatch, malo jos detaljnije i brze. Ako nekome znaci i usput da pitam, tu imam cur/med/i stb. Ovo STABLE, jel to max koji je u trenutku razvio (kao fazomln max fps koji je zabelezen) ili mu je to max koji on isporucuje ali igra npr ne prelazi limit od 60 fps? Sta mislite :-D evo i slika

https://photos.app.goo.gl/RMauBzDCd4ARHd9fA

Да ли и осталима избацује обавештење сваки пут кад упалим мобилне податке може довести до додатних трошкова? Али буквално сваки пут кад палим и гасим податке, може ли се искључити то?

Koristio sam N20U, sada iPhone 12 Pro, potpisujem da je betarija na 12 Pro daaaaaleko bolja u odnosu na N20U, exy varijantu. Mozda cak i duplo bolja.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Пријатељу ја на 120 херца, интензивне употребе, повремено и са играње пубг-а имам редовно 6 сати и преко, за егзинос већ не знам јер нисам користио... Колико сам видео тестове ајфоне 12 про Макс као и 11 угасиш се први од 5 флегшип ова на тестовима за батерију...

Mani me toga. Ja komotno usage imam 8-9h. Igrice ne igram. Pricam iz iskustva, jer sam imao i N20U, exy, za SD verujem da je dosta bolja baterija, ali exy, uzas. Na 11 Pro Max ide usage komotno preko 10H. Evo ti sad, 12 Pro, 64% ostalo, screen on (usage) 3:50h.

Bolji je iphone sigurno,iako koristim n20u mislim da iphone mora da bude bolji zbog tih 60hz

Mani me toga. Ja komotno usage imam 8-9h. Igrice ne igram. Pricam iz iskustva, jer sam imao i N20U, exy, za SD verujem da je dosta bolja baterija, ali exy, uzas. Na 11 Pro Max ide usage komotno preko 10H. Evo ti sad, 12 Pro, 64% ostalo, screen on (usage) 3:50h.

Мани ти нас ајфона на теми о ноуту 20,имаш ајфон тема па износи тамо мишљења веза за тај уређај, мислим да је то поштено

Pa zasto onda postavljte uporedne testove baterije? Zasto ne postavljate testove, iskljucivo izmedju Samsung uredjaja?

Postavio sam test jer sam mislio da ce kad izadje IP12PM imati najbolju bateriju, medjutim, SGN20U ne da se drzi, vec je sa ovim aplikacijama pobedio !
Moguce, da je Ip12PM bolji kada se vise koristi 4G mreza i neke druge aplikacije, ali ne moze biti duplo bolji !

Nemojmo ljudi, iPhone je isti od X serije, malo bolja kamera i malko brži, ostalo sve isto. Onakve ivice oko ekrana i notch u 2020 je zastiđe.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Za sve one sa početka teme što su govorili da je baterija loša!
:)

https://youtu.be/8FcER6P4CQo

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

O čemu pričamo...Samsung je uvjek bio kralj Hardware_a kad se radi o high end uređujima i tu nema rasprave ali to ima i svoju cijenu i u financijskom smislu ali i po pitanju autonomije. Kamera uvjek među najboljima, zvuk, kvaliteta izrade, o display_u ne treba ni govoriti ali autonomija mu nikad nije bila jača strana, čak ni SD verzija. Imao sam S2, S4, S5, S6, S7, S8+, S9+ i po komentarima korisnika vidim da se nije puno promijenilo ni u ove dvije godine kako ne koristim samsung te da su stvari po pitanju baterije ostale iste kao i prije dosta vremena. Zašto je pobijedio u ovom testu...Samsung je uvijek dobar kad ga "gaziš" u komadu još kad je na WiFi, sjećam se da sam sa S8+ imao i 8-9h SoT kad je na WiFi i u komadu korišten...ali stvari se drastično mijenjaju kad je na 4G i standby...ne mogu nabrojati slučajeve kada sam dolazio kući u 17 sati sa 30% baterije i 2h SoT. Vi možete stavljati 100tine ovakvih sintetičkih testova koji ne dokazuju ništa krajnjem korisniku. Netko tko ne zna "istinu" pogleda ovaj video i super, N20U pobjedio...super kamera, super display, super izgleda i uz to naj bolja baterija...ali budimo realni jer svi znamo kako stvari stoje u stvarnom životu.

P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
Evooo ja npr sam 'samo' srecan sto imam takav vrhunski uredjaj, pa bio iphone bio samsung, to su brate top modeli nema dalje i to mi je sasvim dovoljno. Kad pogledam kakve rage od telefona ljudi nose ma brate, neka radi posao, neka sam ja srecan sto imam takav fon i super mi je :-D ali dobro ovo ovde i jeste da raspravljate/mo o ovakvim stvarima, poredjenjima i slicno. Da smo mi zivi i zdravi pre svega ovoga a za ovo lako cemo :-D

Evooo ja npr sam 'samo' srecan sto imam takav vrhunski uredjaj, pa bio iphone bio samsung, to su brate top modeli nema dalje i to mi je sasvim dovoljno. Kad pogledam kakve rage od telefona ljudi nose ma brate, neka radi posao, neka sam ja srecan sto imam takav fon i super mi je :-D ali dobro ovo ovde i jeste da raspravljate/mo o ovakvim stvarima, poredjenjima i slicno. Da smo mi zivi i zdravi pre svega ovoga a za ovo lako cemo :-D
Svaka čast na postu. Mali broj ljudi nosi premijum telefone i treba biti zadovoljan. Svaki ima manu ali koliko daje može se živeti sa njom.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Samo da dodam da je baterija na exy modelu dosta bolja nakon oktobarskog update-a. Primetno.

Kacio sam vec, 6h SOTa nezahtevne upotrebe (mislim na igre)...

I na sd-u je bolja posle update-a
Meni pre 2 ,3 ciklusa 8 sati,juce 7,5h sot ,sto se tice baterije ne bih ja tu nista dir'o

Poslednja izmena:
BRAVO za post!

Послато са SM-A715F уз помоћ Тапатока

Bravo!?

Dam tolke pare i moram da vagam kako koristim fon i da nosim punjac ili externu bateriju sa sobom... (doduse na Galaxy S9 ali poenta je tu, primarno koriscenje - kamera i 4g) a Xiaomi i Honor od 150-200e drzi 2 dana lagano sa slicnim koriscenjem samo nema takvu kameru i amoled ekran... ko je srecan sto uopste ima takav uredjaj da moze da se k... u kladionici, sto kaze familija da "zasija krunica na rolexu", posto gleda sta drugi nose a njemu je :laugh: "super" :wall: ... zato proizvodjaci i ne rokaju iole normalne baterije... svaka cast kome je tel "modni detalj" ali neko iste koristi kao alat za posao, a ti "top modeli" za taj novac bi morali da budu i "polu-industrijski-izdrzljivi" i spremni za rad, a ne samo da leze na stolu u kaficu... dok ih neko ne nagazi ko AMD sto nagazio Intela, pa da vidis kako moze, i vise jezgara i sve, za iste pare.

Hvala hvala :-D razumemo se sve. Ja licno koristim telefon i za posao, i za igru, i za slikanje i olovku i dex i sve moguce sto mogu da koristim pa i kao modni detalj naravno. I zadovoljan sam :)

Nije mi samo jasno sta vi ocekujete od telefona? Da ima savrsenu izradu, da bude od stakla, celika i alumijuma i da ima bateriju od 10000 mAh i da bude tezak 200 grama?! Nece da moze.
Ovih 4500 je sasvim dovoljno. Ja samo ne razumem poentu tolikog pisanja o tome.

Poredite Xiaomi i Honor od 200 evra sa flagshiom od 1000? Uz napomenu da samo nema ovo i ono. Naravno da nema. Ocekujete da kupite BMW Serije 7 sa v8 motorom i zadnjom recju tehnike i da trosi kao BMW Serije 1 sa 1.6l? Isto su automobil, i jedan i drugi. Samo sto je jedan malo manje automobil od ovog drugog...

Iz koriscenja i upotrebe znamo da je N20U vrhunski telefon, kojem ne mozes naci zamerku, ali bukvalno. I iz ovih testova po netu ispada da ima najbolju bateriju medju flagship telefonima i opet su ljudi nezadovljni... Dajte malo realnosti.

Tu ne mislim na sd vs exy i Samsungovu politiku po tom pitanju. Tu realno jesu dziberi...

Poslednja izmena:
Vrh Dno