Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Bravo!?

Dam tolke pare i moram da vagam kako koristim fon i da nosim punjac ili externu bateriju sa sobom... (doduse na Galaxy S9 ali poenta je tu, primarno koriscenje - kamera i 4g) a Xiaomi i Honor od 150-200e drzi 2 dana lagano sa slicnim koriscenjem samo nema takvu kameru i amoled ekran... ko je srecan sto uopste ima takav uredjaj da moze da se k... u kladionici, sto kaze familija da "zasija krunica na rolexu", posto gleda sta drugi nose a njemu je [emoji23] "super" :wall: ... zato proizvodjaci i ne rokaju iole normalne baterije... svaka cast kome je tel "modni detalj" ali neko iste koristi kao alat za posao, a ti "top modeli" za taj novac bi morali da budu i "polu-industrijski-izdrzljivi" i spremni za rad, a ne samo da leze na stolu u kaficu... dok ih neko ne nagazi ko AMD sto nagazio Intela, pa da vidis kako moze, i vise jezgara i sve, za iste pare.
Јесте ти поређење као Д.. Е и око, то је и поента телефона, не користимо их сви за исте ствари, и у зависности ко за шта користи зато и постоје и различити модели, ценовни ранг, као и код аутомобила што лепо описа човек изнад у посту....

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Mala digresija - vagam između N10+ ili N20U tražeći ima li smisla platiti preko tu razliku i zapažanje je sledeće: na našem najpopularnijem tech forumu na temama o dva najbolja telefona današnjice poslednjih nekoliko strana svodi se na pljuvanje telefona. :S: Dokle smo mi Srbi sveznalice došli da nam ne valjaju Note 10+ i 20 Ultra, ne valja baterija ne valja ekran ne valja kamera... zašto pobogu kupujete te telefone uopšte, eno šaomija za 100 evra kol'ko voliš! Bože blagi...

Digresija off.

Za kameru i ajde da se sporomo na n10 plus ,ima boljih ali za displej stvarno nema sta da se prica,jednostavno ne postoji bolji

Mala digresija - vagam između N10+ ili N20U tražeći ima li smisla platiti preko tu razliku i zapažanje je sledeće: na našem najpopularnijem tech forumu na temama o dva najbolja telefona današnjice poslednjih nekoliko strana svodi se na pljuvanje telefona. :S: Dokle smo mi Srbi sveznalice došli da nam ne valjaju Note 10+ i 20 Ultra, ne valja baterija ne valja ekran ne valja kamera... zašto pobogu kupujete te telefone uopšte, eno šaomija za 100 evra kol'ko voliš! Bože blagi...

Digresija off.

Pa zašto da dižemo u nebesa i pišemo neosnovane hvalospeve o telefonima koji koštaju kao nekoliko prosečnih srpskih plata? Ako neko odvoji veliki novac za poslednju reč tehnike onda očekuje da skoro sve bude savršeno, a ne kao ove gluposti koje smo dobili ove godine i od robota i od jabuke.

Evooo ja npr sam 'samo' srecan sto imam takav vrhunski uredjaj, pa bio iphone bio samsung, to su brate top modeli nema dalje i to mi je sasvim dovoljno. Kad pogledam kakve rage od telefona ljudi nose ma brate, neka radi posao, neka sam ja srecan sto imam takav fon i super mi je :-D ali dobro ovo ovde i jeste da raspravljate/mo o ovakvim stvarima, poredjenjima i slicno. Da smo mi zivi i zdravi pre svega ovoga a za ovo lako cemo :-D
BRAVO !!
Pratim bench vec 15 godina i nisam toliko ukljucen .Vise mi je muka od baterija,baterija.baterija.Sot,sot,sot. Procesor,,procesor procesor . Mogu sarme da kuvam na njemu koliko je vreo. Po meni baterija treba da traje toliko da izdrzi svakom pojedinacnom korisniku onoliko koliko je odsutan od kuce u toku dana . Ne vidim poentu da baterija traje 5 dana . Dodjes kuci stavis na punjac i kraj price . Ako vec neko kupi telefon ,treba da uziva u njemu, jer ga je on birao pre kupovine a posebno jer je informisan cim je na ovom forumu .Ako nekom ne odgovara i stalno se nesto zali a i dalje ga koristi sa takvim korisnikom nesto nije u redu . Naravno da smo svi tu da iznesemo misljenje o tome sta je je dobro a sta JE MOGLO BITI BOLJE i tu je kraj diskusije. Ako Neko zeli da kupi NOTE 20 ultra ili bilo koji telefon iz njemu bitnih razloga zbog tih ga i kupuje , jer ce ga to po meni uciniti zadovoljnim i uzivace u njemu a ne da li je bolje ovo ,da li ima ono, jaooooo ne znam sta da radim, bla,bla, joj ,joj,joj,joj

Poslednja izmena:
Najnormalnija stvar je da se na tech forumu ide u sitnice, zato i jeste tech forum, a ne ana.rs, ne znam šta tu nije jasno.

Na samsung temama pljuju ljudi i koji su kupili telefon ili planiraju kupovati, što je po meni bolje nego da se opravdava svaka situacija fanboy izgovorima.

Na kraju, snap verzija ovog telefona je najkompletniji uređaj na tržištu, tu kapiram da se većina slaže.

Opet, izjave kao što su da note ima loš ekran su već neka druga stvar i ne može dalje od istine

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Opet, izjave kao što su da note ima loš ekran su već neka druga stvar i ne može dalje od istine

Onoga što tako nešto tvrdi ne treba uzimati za ozbiljno...čuj note ima loš display [emoji1787]. Nek nađe uređaj koji ima bolji, baš me zanima koji je to [emoji849]

P40Pro+ & Tapatalk

Posle nekoliko dana koriscenja Note 20 Ultra sa Exynos procesorom mogu reci da sam zadovoljan. Otisak prsta na ekranu radi fenomenalno, skeniranje lica takodje. Baterija isto nije bas tako losa kao sto je toliko rasireno... Sve u svemu ja sam zadovoljan i vidi se napredak u odnosu na moj prosli Note 9.

Poslano sa mog SM-N986B koristeći Tapatalk

Sve možeš reći ali da otisak na ekranu radi odlično, to malo teže

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Što? Meni je ovo treći telefon s otiskom ispod, sve ok na svakom. Više volim nazad ali nikakvi problemi ni s ovim.

Doduše, svi su optički, ne znam kako rade ovi ultrasonic.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

U Samsungu je ultrasonični, nije optički. Radi dosta sporije i lošije od optičkog.

Što? Meni je ovo treći telefon s otiskom ispod, sve ok na svakom. Više volim nazad ali nikakvi problemi ni s ovim.

Doduše, svi su optički, ne znam kako rade ovi ultrasonic.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Očajno, zato i kažem! S10 lite i One plus 8 pro su mi daleko brže i u više slučajeva otkljičavali telefon nego n20 ultra.

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Najnormalnija stvar je da se na tech forumu ide u sitnice, zato i jeste tech forum, a ne ana.rs, ne znam šta tu nije jasno.

Na samsung temama pljuju ljudi i koji su kupili telefon ili planiraju kupovati, što je po meni bolje nego da se opravdava svaka situacija fanboy izgovorima.

Na kraju, snap verzija ovog telefona je najkompletniji uređaj na tržištu, tu kapiram da se većina slaže.

Forum , naravno . Zato sam i naglasio da se moze diskutovati o tome sta je dobro i sta moze biti bolje kod samog uredjaja i tu se diskusija zavrsava, to moze svako da shvati nakon 5 postova . O cemu moze da se diskutuje je sve ostalo od koriscenja samog uredjaja ,problemima, prednostima itd. Svako ko kupi bilo sta a da se pre toga informisao i video stvar koju kupuje a posle kuka da ne valja a da pri tom uredjaj radi, nesto sa takvim korisnikom nije u redu kao sto sam i napisao. Nekad mi se cini da na ani forumu prosecan korisnik, lakse moze da se odluci o kupovini bilo cega jer kao sto rece jedan korisnik na benchu u temi koji tv kupiti : "Citijacu ovu temu ne bih kupio ni jedan televizor"
Ja nisam fanboy nijednog bredna sto moze da se zakljuci iz oglasa gde prodajem s20 Ultra star 3 meseca jer hocu da uzmem iphone 12 ali ne zato sto ne valja, ne moze jadan da isfokusira nista i baterija traje 5 minuta ,nego kao i u proslih pola veka menjam sve s vremena na vreme jer sam zaludjen za tehnikom . Naravno da imam i Note 20 ultra jer ne diskutujem o necemu sto nisam probao . Naravno da je snap bolji i tu nema diskusije, a zasto samsung na ovom ili onom trzistu prodaje ovo ili ono o tome bi trebalao po meni da postoji posebna tema .
Postoji jedan brend koji postujem i za koji bih dao ruku za odedjene proizvode da su vrhunski i da nema dalje , a to je Miele .
Ljudi uzivajte u uredjajima posebno u vrhunskim kao sto je Note 20 ultra i ostalim naravno , jer ste zasluzili. Cim imate mogucnost da ih kupite znaci da ste pre svega zdravi i sposobni ( mislim na clanove ovog foruma ) dok neko nazalost sanja o A21 i da ga ima gledao i cuvao bih ga kao dete i ne bih mu trazio manu .

Posle nekoliko dana koriscenja Note 20 Ultra sa Exynos procesorom mogu reci da sam zadovoljan. Otisak prsta na ekranu radi fenomenalno, skeniranje lica takodje. Baterija isto nije bas tako losa kao sto je toliko rasireno... Sve u svemu ja sam zadovoljan i vidi se napredak u odnosu na moj prosli Note 9.

Ovo je apsolutno normalan i realan utisak jednog korisnika note 20 Ultra telefona
BRAVOOOOO !!!

Pa zašto da dižemo u nebesa i pišemo neosnovane hvalospeve o telefonima koji koštaju kao nekoliko prosečnih srpskih plata? Ako neko odvoji veliki novac za poslednju reč tehnike onda očekuje da skoro sve bude savršeno, a ne kao ove gluposti koje smo dobili ove godine i od robota i od jabuke.

Pa okej, pre nego što kupiš telefon valjda pročitaš nešto o njemu, sačekaš recenziju... svi smo upoznati da je Exy u odnosu na Snap s***je okej, onda ili kupiš i ćutiš ili ne kupiš. Ne kapiram da daš "veliki" novac (novca ima malo ili mnogo, veliki i mali novac ne postoji) iako znaš šta kupuješ i onda dođeš na forum i pišeš kako je užas i ostavljaš utisak nekome ko kao gost i ne baš toliki znalac dođe na forum i čita kako je procesor na N20U neki krndać i raga a ekran budibogsnama ništa ne valja, a ustvari za 98% ljudi to su prave zverine. A pogotovo su super svi ti ljudi koji za pobogu svoj novac i "ja sam platio!" očekuju savršenstvo. Pa ne bi postojale sledeće serije da je ovaj ili bili koji drugi telefon savršen, lepo da ugase fabrike svi, evolicija i napredak da se isključe zauvek da bi mi za svoj novac imali savršenu bateriju ram i ekran.
Mislim... štagod... osim što ni od kakve pomoći nikome nije da donese neku odluku - koji telefon uzeti.

Kada bi čovek primao k srcu sve komentare iz bench tema za galaxy s i note telefone, pomislio bi da su najveće smeće na svetu...

Nisi u pravu ali treba naravno i navesti mane a jedna od njih je svakako otisak prsta koji radi dosta losije od konkurencije

Да не цитирам коментар од нинџе који је дугачак километар, али човек је у праву, најбоље отворити тему егзинос - снепдрагон или самсунгу - ајфон или тако нешто па полемисати до зоре, зато су људи направили посебно тему за сваки телефон, да би било неке прегледности и лакше се сналазио народ, али овде мало мало па улећу коментари потпуно невезани за тему...

Pa okej, pre nego što kupiš telefon valjda pročitaš nešto o njemu, sačekaš recenziju... svi smo upoznati da je Exy u odnosu na Snap s***je okej, onda ili kupiš i ćutiš ili ne kupiš. Ne kapiram da daš "veliki" novac (novca ima malo ili mnogo, veliki i mali novac ne postoji) iako znaš šta kupuješ i onda dođeš na forum i pišeš kako je užas i ostavljaš utisak nekome ko kao gost i ne baš toliki znalac dođe na forum i čita kako je procesor na N20U neki krndać i raga a ekran budibogsnama ništa ne valja, a ustvari za 98% ljudi to su prave zverine. A pogotovo su super svi ti ljudi koji za pobogu svoj novac i "ja sam platio!" očekuju savršenstvo. Pa ne bi postojale sledeće serije da je ovaj ili bili koji drugi telefon savršen, lepo da ugase fabrike svi, evolicija i napredak da se isključe zauvek da bi mi za svoj novac imali savršenu bateriju ram i ekran.
Mislim... štagod... osim što ni od kakve pomoći nikome nije da donese neku odluku - koji telefon uzeti.

BRAVOOOO !!!!

Da nema foruma i da se ljudi ne žale, ne bi ni dobili ovaj novi exy 2100 koji će po svemu sudeći biti jako dobar, tako da je to druga strana priče.

Mi sa 8gb rama i ovim procesorom nismo imali isti telefon kao onaj sa snapom, dobro je protestvovati protiv takvih stvari.

Jedna od kompanija koja solidno sluša feedback u poslednje tri godine je Samsung.

Opet, ne znam šta vam smetaju geek stvari na geek forumu, ali ajde, a i na forumima ćeš čuti više za probleme jer ljudi dođu da kažu ili pitaju za rešenje, većina kojima je odlično i ne registruje se da kaže.

Ja stvarno nemam problem sa otiskom prsta. Koristim za online banking, paypal... Otvara u sekundi. Nisam primetio razliku u odnosu na onaj na Note 9.

Evo i ja da se prijavim kao novi vlasnik Note 20 Ultra..[emoji4]
Imao sam i par dana obican Note 20, ali nije to to..
Iz VIP-a je tako da nazalost nije snap, ali sta je tu je..za sada sam prezadovoljan..[emoji4]

Ako mozda neko ima viska maskicu ili futrolu na prodaju, neka mi pise..

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Cestitke. Ja sa mojim takodje zadovoljan.

Hvala..[emoji4]
Samo da nadjem nekoliko maski, i necu razmisljati u skorije vreme o menjanju..

Cak sam i sa baterijom zadovoljan..jutros u 6h skinut sa punjaca, pozivi, net stalno ukljucen, poruke, Viber..i evo sada u 19h jos je na 41%, tako da sa mojim koriscenjem, bicu zadovoljan sa njom..[emoji4]

Hvala..[emoji4]
Samo da nadjem nekoliko maski, i necu razmisljati u skorije vreme o menjanju..

Cak sam i sa baterijom zadovoljan..jutros u 6h skinut sa punjaca, pozivi, net stalno ukljucen, poruke, Viber..i evo sada u 19h jos je na 41%, tako da sa mojim koriscenjem, bicu zadovoljan sa njom..[emoji4]

Реално ретко који од новијих телефона ће те издати са батеријом ако си ван куће и користиш телефон за нормалне ствари, а нама којима телефон служи уместо тв-а, лап-топа, и осталих уређаја не би била довољна ни батерија од 7000mAh [emoji23], честитам и да те послужи дуго ако је као што наводе ово последња серија ноута.

Pa to da..[emoji23]

Za moje potrebe, bice ovo sasvim super..[emoji4]

Nadam se da nece biti zadnji..mada kako sam citao i cuo, izgleda da ima sanse..videcemo..

Pa to da..[emoji23]

Za moje potrebe, bice ovo sasvim super..[emoji4]

Nadam se da nece biti zadnji..mada kako sam citao i cuo, izgleda da ima sanse..videcemo..

I ja se nadam da nije zadnji,onda ne znam sta cu kupovati hehehe.:)Bitno je da si zadovoljan i ja cu jos malo sa n10+ na njega al bi trazio snap verziju ipak pa za par meseci ce valjda biti veci izbor snap verzija na oglasima.:)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ja sam takodje najpre hteo snap, ali ovo mi je ispalo povoljno, pa se odlucio da uzmem..

Ima ih vec dosta po oglasima, a verovatno ce i cene jos malo dole, pa se nadam da ces i ti preci..

Vrh Dno