Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Uzeo i ja danas Ultru sa 256 GB memorije. Trenutno u Saturnu u Nemackoj akcija bez PDV-a 895 eur. Trenutno ga punim pa cemo da vidimo.

A narucio sam i powerbank od 26800 mAh [emoji1]

Poslano sa mog SM-T725 koristeći Tapatalk

Poslednja izmena:
@ kwisko

To je vec akumulator :D

Ja imam onaj Samsungov od 10000, koji ima ugradjeno bezicno punjenje i bas je dobra stvar i za sat i za slusalice...

Ja imam i ovaj i obican tj bez bezicnog punjenja. I mogu reci da su oba perfektna i sjajna power bank uredjaja :)

Kod MTSa preprodavci pokupili sve Samsunge od S20 do Note 20, samo da bi dobili sat i posle ga preprodali! Gamad!

i u telenoru je ista stvar

^ pitanje da li su imali na stanju? Uvek napišu da je akcija dok ih ima na zalihama. A možda su prećutali namerno.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

jagodina užas klošari... bas cu da vidim nek se žale ...

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
samo nek instaliraju samsung members i telefon prebace na srpski, pojavice im se u aplikaciji sve za sat

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ne razumem cemu povika ,pa isto je i da su otisli u radnju da pokupuju sve,sto su klosari? Niti sam prodavac niti imam veze s tim ali i ja bih im sve prodao da sam trgovac. Sta njih u mts ili telenoru briga kome je prodao? Da li proda nekome od nas ili Peri Pericu 10kom njemu je totalno nebitno
Inace akcija traje sigurno vec mesec dana tako da nisu oni krivi uopste

Pa ako su svi potpisivali nove ugovore onda neka im [emoji23]

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Ne razumem cemu povika ,pa isto je i da su otisli u radnju da pokupuju sve,sto su klosari? Niti sam prodavac niti imam veze s tim ali i ja bih im sve prodao da sam trgovac. Sta njih u mts ili telenoru briga kome je prodao? Da li proda nekome od nas ili Peri Pericu 10kom njemu je totalno nebitno
Inace akcija traje sigurno vec mesec dana tako da nisu oni krivi uopste

Niko ne okrivljuje mts i telenor, vec preprodavce pilicare!!!

Sto su pilicari? Pilicar je kad uzme 5-10e a ovi ce uzeti 150e po satu,ne vidim pilicarenje tu uopste nego cistu matematiku a akcija kao sto sam rekao je trajala mesec i vise pa ko se nasao nasao se. Ja licno stvarno ne vidim nista lose u tome,covek ce zaraditi novac a ako je potpisao ugovor isto su ga tretirali kao tebe i mene.
Pa mozda bi ti prodao sat da ti ne treba,jel te to svrstava u isti kos? Evo npr ja imam sat i da sam uzeo tel sa satom i prodao sat isto bi bio pilicar?

Poslednja izmena:
Kod MTSa preprodavci pokupili sve Samsunge od S20 do Note 20, samo da bi dobili sat i posle ga preprodali! Gamad!

Nisu ti Samsung telefoni rasprodati zbog poklon sata, već prvenstveno zbog samih telefona - bili su neobjašnjivo povoljni: ako napraviš kalkulaciju koliko bi ukupno platio npr. Omoriku 1 za 24 meseca, sa i bez telefona, telefoni su na ugovor ispadali nekih 10% jeftinije od zvanične cene u radnjama u Srbiji. Plus benefiti, ako možeš da ih dobiješ. Pa još i sat.

A ko je planirao da se opari od prodaje sata, plašim se da se preračunao - kada idućeg meseca podele, stajaznam, 1000 komada, i pola od toga odmah zavrsi na aukcijskim sajtovima - teško da će moći da se prodaju za više od 100 eura.
Pa još kada dobar deo preostalih ~500, koji su zadržali sat, izgustira isti do februara, "star 2-3 meseca" primerci će se prodavati budzašto...

A ko je planirao da se opari od prodaje sata, plašim se da se preračunao - kada idućeg meseca podele, stajaznam, 1000 komada, i pola od toga odmah zavrsi na aukcijskim sajtovima - teško da će moći da se prodaju za više od 100 eura.
Pa još kada dobar deo preostalih ~500, koji su zadržali sat, izgustira isti do februara, "star 2-3 meseca" primerci će se prodavati budzašto...
Ista prica kao i sa bluetooth AKG sluskama koje su delili uz S10....

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Sto su pilicari? Pilicar je kad uzme 5-10e a ovi ce uzeti 150e po satu,ne vidim pilicarenje tu uopste nego cistu matematiku a akcija kao sto sam rekao je trajala mesec i vise pa ko se nasao nasao se. Ja licno stvarno ne vidim nista lose u tome,covek ce zaraditi novac a ako je potpisao ugovor isto su ga tretirali kao tebe i mene.
Pa mozda bi ti prodao sat da ti ne treba,jel te to svrstava u isti kos? Evo npr ja imam sat i da sam uzeo tel sa satom i prodao sat isto bi bio pilicar?

A gde postoji ta klasifikacija do kojeg iznosa je pilicar, a do kog baraba, funjara i td?
Kad sam rekao da su preprodavci, nisam mislio na one koji kupe jedan primerak, pa onda prodaju sat na kp (to bih mozda i ja uradio), vec na one koji drze radnje, pa uzimaju VIŠE komada. Konkretan primer - lik iz Kraljeva, koji drzi radnju, je uzeo 4 paketa preko drugih ljudi, poznanika, isplatio tel u kesu odmah, a ovi nastavili da koriste pretplatu kao i do sad. On dobio dzabe 4 smartwatcha i stavi ih u prodaju po ceni od 250 €.
E takvih je najvise bilo. Takvi se prvi grabe kad su ovakve akcije! Pilicari, funjare preprodavci...zovi ih kako hoces!

Poslednja izmena:
I? Ne razumem poentu tvojih postova bez ljutnje i ti bi isto uradio da mozes,a izraz pilicar se koristi za nekog ko se he..e za male pare a taj ce prodati te satove za lepe pare. Covek nije pilicar uopste nego ce lepo zaraditi i pri tom nikog nije prevariio niti ukrao a kamoli pilicario. To sto si ti ljut jer ih nema vise u ponudi to je druga stvar. Ljudi koji su kupili tel pre akcije isto mogu tebi da kazu da pilicaris jer cekas akciju da bi dobio sat .
A evo ti klasican primer pilicarenja samsunga,na nekim trzistima daju masku uz tel a na nekim ne,to je pilicarenje od par evra
Da ne idemo dalje u off jer ovo nema veze sa telefonom

Poslednja izmena:
Neko je bio u pravu za bateriju za ovaj najnoviji fw. Otprilike bi ivo bilo 8h sa identicnim koriscenjem do sad,sve bixbi rutine iskljucene,jedino ato je aktivno je 96hz,ovoliko mi n10 plus nije izvlacio doduse bio je blizu
acd2bf7ee03ffba42e98aa7eae998ffa.jpg

...

I? Ne razumem poentu tvojih postova bez ljutnje i ti bi isto uradio da mozes,a izraz pilicar se koristi za nekog ko se he..e za male pare a taj ce prodati te satove za lepe pare. Covek nije pilicar uopste nego ce lepo zaraditi i pri tom nikog nije prevariio niti ukrao a kamoli pilicario. To sto si ti ljut jer ih nema vise u ponudi to je druga stvar. Ljudi koji su kupili tel pre akcije isto mogu tebi da kazu da pilicaris jer cekas akciju da bi dobio sat .
A evo ti klasican primer pilicarenja samsunga,na nekim trzistima daju masku uz tel a na nekim ne,to je pilicarenje od par evra
Da ne idemo dalje u off jer ovo nema veze sa telefonom

Ma nisam ja ljut. Ne treba meni samsung. Kolega, kojem sam preporucio da kupi S20, jer je odlicna kupovina u mtsu, plus sat, mi je rekao da ih nema u ponudi, a ja sam ih video pre par dana. Onda saznam o cemu se radi i zgadi mi se. Napisao sam da su gamad i stojim iza toga! Pilicari je kompliment za takve. Kao i tapkarosi koji kupe gomilu karata za utakmicu, koncert i onda preprodaju po vecoj ceni. Tacka. To je moj stav o takvim ljudima! Tebe nesto mnogo ovo pogadja, pa se bojim da nisi jedan od takvih.
Zavrsavam raspravu na ovu temu i izvinjavam se zbog offtopica, a izvinjavam se i tebi ako sam te uvredio. Ziv bio!

Poslednja izmena:
Čekaj čovjek za svoje pare uradi nešto po
1) zakonu (kupi regularno telefon sa računom), dakle plati PDV državi
2) učini uslugu pretplatnicima brojeva časteći ih dio pretplate
3) indirektno spusti cijenu sata (jer će zbog njihove akcije da ide cijena ja dolje)

I ti ga zoveš pilićar....

Očigledno živiš pod staklenim zvonom

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

...

Čekaj čovjek za svoje pare uradi nešto po
1) zakonu (kupi regularno telefon sa računom), dakle plati PDV državi
2) učini uslugu pretplatnicima brojeva časteći ih dio pretplate
3) indirektno spusti cijenu sata (jer će zbog njihove akcije da ide cijena ja dolje)

I ti ga zoveš pilićar....

Očigledno živiš pod staklenim zvonom

... i on koji ima i previse, hoce jos vise da zaradi i onemoguci nekoga kome mnogo vise znaci taj poklon i ko je mogao po povoljnoj ceni da kupi dobar telefon, a nema keš kao taj preprodavac.

Ocigledno da vas ima vise koje je ovo pogodilo.
Ocigledno su nam razlicita moralna nacela.

Sad stvarno idem iz ove teme. Zivi bili i izvinite ako sam vas uvredio.

Poslednja izmena:
Rekoh ja stakleno zvono...

Stvarno ne vidim zasšo ljude koji su pokupovali Galaxy S, Note i Fold seriju sa GW nazivate pilićarima. To se zove biznis, legalno su kupili telefon i dobli su GW regularno na poklon. To što neko želi da zaradi na taj način to se zove kapitalizam i tako tržište funkcioniše. Pri tome ta akcija traje već neko vreme, taj koji je hteo da kupi i znači mu taj poklon trebao je da reaguje ranije, akcija jasno kaže dok traju zalihe.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

nije to nikakav "biznis" niti kapitalizam, čovek je u pravu...čini mi da je na ovom forumu divlji kapitalizam neki idealan društveni sistem...a pored toga samo da se ne ustaje ujutro i ide na neki posao nego kod kuće sediš pa malo ispred mi store radnje kad su neke akcije, pa onda u mts, vip ili ko već ima neke druge akcije, pa onda malo u kladionicu, i super prođe život...

Da li radi bezicno punjenje preko kozne zadnje maske i kako ste zadovoljni koznom u odnosu na silikonsku?

Poslano sa mog SM-N986B koristeći Tapatalk

Nazad
Vrh Dno