core.graphics
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.09.2006
- Poena
- 390
ja sam uzeo gore spomenuti Liquid Air Spigen i lepo se puni telefon preko te maskice.
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Puni se bežično bez problem sa svim original Samsung futrolama (case) pa i kožnim. Lično nisam zadovoljan sa Samsung kožnim case-om, dosta brzo se na prednjim čoškovima sa donje strane telefona pojave sitni tragovi habanja. Dok sam koristio iP imao sam Apple kožne case-ove i mislim da su oni kvalitentiji od Samsung koznih case-ova.Da li radi bezicno punjenje preko kozne zadnje maske i kako ste zadovoljni koznom u odnosu na silikonsku?
Poslano sa mog SM-N986B koristeći Tapatalk
Тако је, парола снађи се[emoji23]Stvarno ne vidim zasšo ljude koji su pokupovali Galaxy S, Note i Fold seriju sa GW nazivate pilićarima. To se zove biznis, legalno su kupili telefon i dobli su GW regularno na poklon. To što neko želi da zaradi na taj način to se zove kapitalizam i tako tržište funkcioniše. Pri tome ta akcija traje već neko vreme, taj koji je hteo da kupi i znači mu taj poklon trebao je da reaguje ranije, akcija jasno kaže dok traju zalihe.
Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra
Мани ти нас ајфона на теми о ноуту 20,имаш ајфон тема па износи тамо мишљења веза за тај уређај, мислим да је то поштеноMani me toga. Ja komotno usage imam 8-9h. Igrice ne igram. Pricam iz iskustva, jer sam imao i N20U, exy, za SD verujem da je dosta bolja baterija, ali exy, uzas. Na 11 Pro Max ide usage komotno preko 10H. Evo ti sad, 12 Pro, 64% ostalo, screen on (usage) 3:50h.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Za sve one sa početka teme što su govorili da je baterija loša!
![]()
https://youtu.be/8FcER6P4CQo
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Ovaj test je besmislen. U telefonu nema SIM kartice i nije 4G konekcija i ovo je SD865 model.Za sve one sa početka teme što su govorili da je baterija loša!
![]()
https://youtu.be/8FcER6P4CQo
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Svaka čast na postu. Mali broj ljudi nosi premijum telefone i treba biti zadovoljan. Svaki ima manu ali koliko daje može se živeti sa njom.Evooo ja npr sam 'samo' srecan sto imam takav vrhunski uredjaj, pa bio iphone bio samsung, to su brate top modeli nema dalje i to mi je sasvim dovoljno. Kad pogledam kakve rage od telefona ljudi nose ma brate, neka radi posao, neka sam ja srecan sto imam takav fon i super mi je :-D ali dobro ovo ovde i jeste da raspravljate/mo o ovakvim stvarima, poredjenjima i slicno. Da smo mi zivi i zdravi pre svega ovoga a za ovo lako cemo :-D
BRAVO za post!Evooo ja npr sam 'samo' srecan sto imam takav vrhunski uredjaj, pa bio iphone bio samsung, to su brate top modeli nema dalje i to mi je sasvim dovoljno. Kad pogledam kakve rage od telefona ljudi nose ma brate, neka radi posao, neka sam ja srecan sto imam takav fon i super mi je :-D ali dobro ovo ovde i jeste da raspravljate/mo o ovakvim stvarima, poredjenjima i slicno. Da smo mi zivi i zdravi pre svega ovoga a za ovo lako cemo :-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari