Pa mnogo me baš boli da li ćeš verovati. Prodajem ovaj s plus pa ako te interesuje da se udubljujes ti ga pronadji na oglasima pa testiraj

Ekran i nije namenjen da radi 24h. Prvi limitirajuci faktor je baterija tako da je max 4h dnevno sto mu prostom matematikom izadje 4*365*4 = 5840h za 4 godine.
Sto je smesna cifra za amoled.
Po tvojoj prici svaki amoled ce oboleti od burn in-a i to je notorna glupost. I to ce se desiti samo ako ti se jedna te ista staticka slika prikazuje na ekranu prilicno dug period vremena a sumnjam da nekome telefon sluzi da mu prikazuje istu sliku. Mozda tebi
Inace od burn ina moze "oboleti" svaki ekran. I crt i lcd i plasma i (am)oled
Tako sa prica o tome da je to mana amoled tehnologije ne stoji.
Prva stvar gde bi trebalo da imam burn in na svakom ekranu je ikonica za status mreze jer je to uvek na istom mestu i uvek isti prikaz ima i zamisli to nije "burn in-ovano"
" It is said that the chemical breakdown in the semiconductors occurs in four steps:
1) recombination of charge carriers through the absorption of UV light, 2) homolytic dissociation, 3) subsequent radical addition reactions that form π radicals, and 4) disproportionation between two radicals resulting in hydrogen-" - wikipedia
izgleda da moja *******cija o telefonu na suncu i nije baš tako daleko od istine. sunce = uv.