Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Kako se ponasa kod vas XXLS7? Kod mene ima dosta bagova, aplikacije stalno izbacuju..SNote ne radi...?

Fresh install :)

Pa nije Samsung neko kopija kineska od Samsung Note,samo me zanima kako mogu da izbrisem one kineske aplikacije nista vise,moze li to nekako bez rutovanja telefona?

Ako si odradio factory reset i jos uvek imas kineske aplikacije, nemozes da ih obrises bez roota. Ako se nevaram ta kopija ima MIUI rom? Baci pogled po netu, ja nemogu vise da ti pomognem a sumnjam da ce i neko drugi znati sta treba da uradis.

pablo koje si romove probao? mozda ovaj [ROM][4.1.2 JB]Ultimate N7000 XXLS7 JellyBean 4.1.2 v4 | OTA Available | 16/11/2012?

Nisam probao nista osim RR3. A sad posle oko pet - sest dana mi je pocela bugovati i seckati ova verzija. Cak mi je i phone seckao prilikom pustanja yt hd-a... Posle restarta se smirio ali to nije to...

Jesi ti probao neki drugi LS7 ili cekamo LS9?

Poslednja izmena:
nisam, kontam da cu sacekati ls9. citao sam malo po xda i generalno ljudi nisu zadovoljni sa ls7, vecinom se vracaju na ls2...

A da li je moguce da se posle flesovanja roma ne pojavljuju ove glupe aplikacije posto je moj Note sa italijanske TIM mreze? Znaci da ih ne brisem ja nego da instaliram cist rom bez tih gluposti....? Posle roota i ubacivanja xxls7 mi se izgubila ona TIM boot animacija, pali se klasicno Samsung animacijom ali ih i dalje ima aplikacije...

Promeni CSC.

CSC je za Nemacku trenutno u telefonu. Koji bi bilo najbolje da stavim da se izgube te aplikacije? Srpski jezik mi nije bitan jer koristim engleski.

Poslednja izmena:
Nasao sam neko uputstvo za promenu CSC-a http://sulimanalkous.blogspot.com/2012/04/change-csc-for-galaxy-note.html ali kad odradim tako, pise mi UNKNOWN APPLICATION. Neka pomoc?

Poslednja izmena:
ako si na ICS-u ili JB-u, nećeš moći tako jednostavno da promeniš CSC. ona procedura je za GB romove.

Znaci da se vracam na GB da promenim CSC pa opet na JB...:eek: cekam dok ne izadje LS9 pa cu tad...

Poslednja izmena:
Preporuka za SweetROM, konacno mojih prvih 4h 40min screen on ) Sve ostalo radi kako treba, doduse i dalje je choppy za moje oko.

Ima li neko onaj j weather widget koji je fabricki na note 2 ili s3, ali da ima manje praznina sa strane. Ako se samo skine ona sa s3 ostane dosta prostora sa strane i nije to to. Imao sam je sredjenu na jednom custom romu ali zaboravih da je skinem ili je bilo do lunchera. Ali sa note2 trebala bi da bude super fit.

Vozim ga par sati i potvrdjujem da je ovo trenutno najbrzi JB koji sam probao. Jos da vidimo bateriju
Ovim se eybee1970 izvadio iako je rekao da nece visi raditi na romovima. Nije mogao sa onim katastrofalnim v3 da ode u penziju :D

Poslednja izmena:
Ја од синоћ имам овај нови ром. За сада немам неки посебан коментар. Чекам да се мало стабилизују сви процеси, ла да видим колико је трајање батерије. На V3 ми је било преко 4 сата.

Edit:

Не могу да зумирам страницу у browser-у као на прошлој верзији. Не ради ми оно кад по ивици екрана превлачим прст :'(

Poslednja izmena:
A jel neko moze da mibkaze ako mi npr par aplikacija zeza. Pa ide onaj iznenadni crni ekran.... Da li je to do roma ili samo aplikacija?

ROM, odradi reflash sa /format system /format data i /format preload... ako ne pomogne promeni ROM.

xxlsa je novija verzija od xxls9 (u hexa zapisu a je 10 i to samsung koristi samo sto posle hexa slova predju i na ostala slova :) )

Ja ne primecujem neku osetnu razliku u brzini, i dalje secka prilikom animacija. prvi dan, videcemo.

Za koju bi zemlju preporucili da ubacim CSC? Trenutno imam za Nemacku ali posto je uzasao novi JB rekoh da sredim ovo sa aplikacijama uz konsultaciju sa vama za CSC i da ga probam.

imam jedno pitanje,radi se o stock ics 4.0.3,tel nije rootovan,hteo bih da flesujem jb xxlsa,da li mogu da prvo flesujem philz 3.61 xxsla da bih dobio cwm pa onda zip roma, ili moram da flesujem philz bas za ics 4.0.3.

ok to znam,ali neznam koju philz kernel,kao sto rekoh,da li da trazim philz bas za ics,ili mogu da flesujem poslednji philz koji je vidim bas jb xxsla

Ја морам опет да питам.
На овој последњој верзији ми фали једна ситница која ме је у почетку страшно нервирала, али без које сад не могу.
Наиме, ба xls7 је било овако:
кад укључим интернет и док читам шта има на сајтовима приликом превлачења прста по уздужним ивицама екрана, странице се зумирају.

На овој новој верзији тога нема. Ја сам преврнуо све опције у нади да ћу то наћи, али без успеха.
Да ли је то избачено или је у питању мој превид?

Da li pre svakog ubacivanja novog roma treba ubaciti safe karnel iznova ili je to dovoljno odraditi samo prvi put?

Nazad
Vrh Dno