Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

i kako radi novi rocket kod mene se nesto vuce ovaj download nikako da ga skinem.Jel resen problem sa kamerom tj continuous af kod snimanja.Vidim da ga niko ne spominje kao problem nije valjda da vam ovo ne smeta i koji je to mozak izbacio volio bi znati.A kleo sam se u Note i njegovu kameru.Bar dok sam ga ranije imao i dok je bio na 2.3.6

Ima i torrent link ako imas problem sa downloadom. Ja sam pokusao i na 200mb je pukla konekcija. A sad su postovili i mirrore. Torrent ide ok. Oko 450kB/s mada imam 10mbps konekciju.
A ovo za kameru, pa ispravice vec neko. Ili ce u official JB biti popravljeno. Nezaboravi da je ovo samo leak i budi srecan sto ga uopste imamo, za S2 jos nema nikaklvg leaka.

Trebao si da probas prvo v2 pa onda v3 cisto da uporedis.Ja mislim da ga ovaj multiwindow koci i zauzima vise memorije.Bar je tako bilo na ostalim romovima koje sam probao_Ovo sa kamerom mi nije jasno sto je osakatise a niko valjan patch da izbaci il ga ja ne mogu naci.

Ja sam sad na v2 pa cu uporediti.

Ovaj v3 mi se bas i ne dopada. Laguje kao i svi ls7 romovi. Nije to to i vracam se na v2 ipak radi kao sat al fali multiwindow al posto ima 1gb mislim da ovo i nije tako sretna kombinacija.

Ima i torrent link ako imas problem sa downloadom. Ja sam pokusao i na 200mb je pukla konekcija. A sad su postovili i mirrore. Torrent ide ok. Oko 450kB/s mada imam 10mbps konekciju.
A ovo za kameru, pa ispravice vec neko. Ili ce u official JB biti popravljeno. Nezaboravi da je ovo samo leak i budi srecan sto ga uopste imamo, za S2 jos nema nikaklvg leaka.

Ja sam sad na v2 pa cu uporediti.

Kako se tebi cini ovaj v3?

ја од синоћ користим V3, и нисам баш одушевљен... претходна верзија је била много боља. Сачекаћу још мало, можда се слегне сам од себе :)

ја од синоћ користим V3, и нисам баш одушевљен... претходна верзија је била много боља. Сачекаћу још мало, можда се слегне сам од себе :)

Evo i ja mu dajem jos fore 1 dan posle toga vracam se na v2. Da ne poverujes kako se vuce u odnosu na v2. Definitivno zadnji leak ima neki bug.

Kako se tebi cini ovaj v3?

Tek u podne sam ga flashovao. Rano je jos za kritike i pohvale. Treba sacekati nek se rebuilduje cache i dalvik cache, nek media scanner odradi svoje i nek svi accounti zavrse sa sinhronizacijom. Facebook contact sync, Picasa albums sve to trosi resurse dok ne zavrsi sa sinhronizacijom.

Prvo sto odradim kad instaliram ROM je unistall bloatwarea: samsung crap hubovi, kies, all share, Google play movies, books, yahoo crap i ostalo. (znam da mogu i pre nego sto flasujem rom iz .zip filea da izbacim bloatware i ponovo ga zapakujem ali obicno rom skidam direktno na phone tako da bi to bilo pain in the ass) posle ide restore apps + data pa posle ide restart i wipe cache i wipe dalvik cache nek se obrisu ostaci deinstaliranih aplikacija iz cache-a i dalvik cachea.

Sutra cu napisati kako radi ovaj v3.

meni od danas na v2 s3 weather widget prijavljuje da sam u las vegasu :)

јеси ли? :D

nemam market enabler i nista nisam cackao sa podesavanjima... radilo je sasbim normalno danima i danas je pocelo da zeza. kako pocelo tako i prestalo :) vratilo se na normalu pre nekoliko sati....

Odradio sam brisanje smeca greskom odradih full wipe i kad ono pola neradi :p. Pa opet wipe al bez factory reset i instal i opet brisanje pa opet wipe i sad radi kao satic. Ako sad nije legao onda nikad nece :D

RRv3 nije ono sto sam ocekivao, imao sam vec 2 restarta u 2 dana. Jel neko probao ovaj SVA ROM, hocu jos njega da probam i onda se vracam na ICS.

edt
Upravo sam video, N7000XXLS9 bi trebalo da se izbaci uskoro. Sacekacu taj.

Poslednja izmena:
Probao sam ja al daleko je gori od rocket-a probaj da uradis factory reset pa onda opet instal i pobrisi one samsung gluposti

Ma sve to brisem vec 4 godine. Jednostavno ove N2 ili JB gluposti nisu lepo optimizovane.

Jel probao neko da li radi kamera portovana sa JB 4.2 ?

Probao sam ja. Radi i sphere ali nemoj ocekivati da radi savrseno. Nekad ima problema sa dobrim uklapanjem slike. Ako naprimer slikas tu 360° panoramu i nemas nista blizu oko sebe samo naprimer iza sebe imas drvo ili stub on se sigurno nece dobro uklopiti. Dobro radi jedino ako nemas bas nista blizu sebe i slikas pravu 360° panoramu.

Probao sam ja. Radi i sphere ali nemoj ocekivati da radi savrseno. Nekad ima problema sa dobrim uklapanjem slike. Ako naprimer slikas tu 360° panoramu i nemas nista blizu oko sebe samo naprimer iza sebe imas drvo ili stub on se sigurno nece dobro uklopiti. Dobro radi jedino ako nemas bas nista blizu sebe i slikas pravu 360° panoramu.

Daj link da probam :)

Nece ovo nesto puca na svakom koraku jedino aparat radi camcorder cim se takne ekran zakuca se

Setovan al nece. Sad mi resetova sistem. Kako sad da izbrisem ovo cudo

Setovan al nece. Sad mi resetova sistem. Kako sad da izbrisem ovo cudo

Pa izbrishi 4.2 cameru i galeriju iz system/app i restartuj phone.

Inace ja pre svakog flashovanja modova obavezno odradim backup. To mi je 10 min a mozda ce mi zatrebati.

probao sam xxls7(rr v3) i mogu samo reci hvala bogu sto sam napravio backup rr v2 u cwm :)

Meni XXLS7 radi samo malo sporije od XXLS2. Imam backup i starog ali nemam potrebe se vracati na njega. Imam i problema sa deep sleepom ali problem se pojavljuje samo kad mountujem usb flash na telefon. Posle kad ga unmountujem moram da idem na restert nek phone udje u DS. Ovaj problem sam imao i na RR1, RR2 i sad na RR3. Ali to mi nepravi veliki problem posto USB flash mountujem jednom u dve nedelje... Na ICS-u nije bilo ovog problem sto znaci da je problem do JB-a. Bateriju josh nisam stigao propisno da izmucim ali mislim da mi traje krace nego na XXLS2.

Uglavnom sad cekamo XXLS9 :)

Poslednja izmena:
pablo koje si romove probao? mozda ovaj [ROM][4.1.2 JB]Ultimate N7000 XXLS7 JellyBean 4.1.2 v4 | OTA Available | 16/11/2012?

Pozdrav drustvo..

Danas sam stavio RR v2 jer sam procitao u ovoj temi da ima dosta zadovoljnih korisnika istog..pre njega sam imao stock JB 4.1.1 kao i ICS 4.0.4..e sad ne znam da li tripujem ali ovaj RR je mnogo sporiji cak i od stock ROM-a..uradio sam kompletno brisanje svega iz recovery-ja cak sam i formatirao sve,i onda opicio install,posle toga pobrisao sve na samom telefonu tipa one HUBove i tako to..Molim za neki odgovor ili da stavljam nesto drugo..:)

Stavices LS9 za koji dan tako da ti je svejedno.

Nazad
Vrh Dno