Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Poslednja izmena:
Ma izbacuju dnevno ove leaks. Ne mogu da ih testiram sve :)

@shatro Naravno da sme ako si na ovim leak ovanim.

Poslednja izmena:
ljudi,kako tj u cemu nosite Note?

da li imate one kao novcanike,torbice koji sluze za zastitu i da li koristite one zastite folije za ekran?

Poslednja izmena:
Ja moj udomih danas.Selim se na drugu lokaciju.Trazim n7100 iliti note2. Ako ovde ne nadjem za 500e sa 24 garancije idem preko.Ipak JB ne radi kako treba i cinimi se i nece.Ne moze se skuvati nesto sto trazi vise od 1gb za ono sto mu je i namena bar na note telefonu.Multiwindow i multitask je jako los i spor i lag je nenormalan za normalno koriscenje.Bio sam mu dao drugu sansu al *** izgleda sam se navikao na brze telefone.Da se razumemo note 1 nije los telefon naprotiv jedan je od boljih koje sam koristio al ima uvek nesto bolje.A to je trenutno njegov brat note 2 :)

Ma izbacuju dnevno ove leaks. Ne mogu da ih testiram sve :)

Josh malo pa ce LSD :)
Koliko sam skontao to je JB 4.2.1

uploadfromtaptalk1354403.jpg

Ceka se samo nek onaj italian sto je dobio update uradi dump /system :)

http://www.androidiani.com/forum/modding-samsung-galaxy-note/231370-firmware-lsd-dbt.html

Zasto mi se gube ikonice sa pocetnih ekrana? Postavim neke aplikacije, ne widget-e na neki od pocetnih ekrana i nakon restarta ili ugasim telefon pa upalim te ikonice ih nema pa opet moram da ih postavljam. Inace koristim JB XXLSA

Zasto mi se gube ikonice sa pocetnih ekrana? Postavim neke aplikacije, ne widget-e na neki od pocetnih ekrana i nakon restarta ili ugasim telefon pa upalim te ikonice ih nema pa opet moram da ih postavljam. Inace koristim JB XXLSA

Zato sto ti je aplikacija na SD kartici. Prebaci je u telefon pa se nece gubiti.

Ne znam kako je uspelo da se potkrade i instalira na karticu. Hvala na odgovoru :wave:

Ultimate 5.1

^^
Juce sam ga skinuo, danas flashovao, za sad radi a odmah vidim da imam i vise slobodnog rama. Sa starim LSA cim sam upalio tel bilo mi je zauzeto 700mb rama a sad je samo 550 sa istim aplikacijama.

Jedno pitanje za one koji su flesovali. Kada uradis wipe data/cache/system da li ostaju podaci na internoj memorijskoj?

На које податке мислиш? Слике, музика, и слично остају.

fleshnuo ultimate 5.1 i ok je :) mislim, nisam impresioniran :) brz je koliko i prethodni rom :) ali su neki bagovi popravljeni koji su mi smetali + ima dosta vise funkcija tako da je ok :) samo vise da izadje source pa da dobijemo normalne custom kernele... uh :)

Konacno se malo baterija popravila sa ovim LSC. Na LS3 je bila ok na LS7 losa a na LSA katastrofa.

Ultimate 5.1. Setup je standardan: GSM only, Wi-fi always ON, Auto Brightness, Sync on, Viber. Uglavnom sam gledao serije i nekih 2h TT-a sa dark modom. E da i Live Wallpaper.

2012-12-05211624.png
2012-12-05211634.png

2012-12-05211648.png

Poslednja izmena:
Брате како?!?! Ја ни у лудилу не могу преко 4,5 сата. Ако у Бгд-у има неко ко има овакву батерију, да ли би хтео да мењамо батерије на дан-два, чисто да упоредимо резултате?
Јер немогуће је да ово буде до нечег другог.

Poslednja izmena:
Si ovo gledao film ili sliku:) Meni isto 4 i po max.
Nije do baterije, nego do nacina koriscenja.

Poslednja izmena:
Dodao sam setup u gornji post. Ali sa istim setupom na ICS + Speedmod kernel sa undervoltom sam izvlacio 7.5h screen on samo neznam koliko je tad ukupno bio tel ukupno on. Kacio sa shotove pre 2-3 meseca...

EDIT: Najvecu ustedu mi donosi GSM only mode i to sto je router na pola metra od phona tako da wi-fi signal je uvek maximalan.

EDIT2: Nasao sam post sa ICS + Speedmod kernel. Isti setup + skoro pa isti phone time on a na Screen on imam 7.5h... :) Znaci fali mi josh 1.5h nek bude isto kao na ICS-u... :( Nisam bas zadovoljan...

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?265972-Samsung-Galaxy-Note&p=3017291&viewfull=1#post3017291

Poslednja izmena:
Ај баш ћу сутра да пробам са gsm only. Ово за рутер, хм, ево седећу поред истог :)
Још нешто?

Ај баш ћу сутра да пробам са gsm only. Ово за рутер, хм, ево седећу поред истог :)
Још нешто?

Da. Imao sam samo jedan poziv od 46 sec i 5-6 SMS-ova. :D

Valjda ce uskoro i official JB pa posle 2-3 dana source i nek developeri mogu da odrade neki normalan kernel... To ce pomoci nek se dodatno ustedi baterija.

Poslednja izmena:
Da bacim jos jednom report za bateriju - skoro pa isto koriscenje samo sa jednom veliko razlikom 3G vs Wi-Fi.

-3G
-Auto Brightness
-Sync on
-LWP

Viber off i ceo dan sam proveo na forumimam preko TT-a sa dark modom - sto znaci da bi baterija trebala da traje duze posto su vecina pixela na display-u ugasena.
Takodje nisam gledao serije to bi trebalo puno da pomogne u trajanju baterije posto sam na prethodnim SS-ovima gledao serije preko MX Playera nekih 3 sata ( 3 epizode po skoro 60 min ) a tad je osvetljenje u playeru setovano na 13 od 15 - skoro pa maximalno. Medjutim baterija nije izgurala ni priblizno koliko je trebala... a 3G signal pun na samo nekih 80m od bazne stanice - cak mislim da imam i opticku vidljivost kroz prozor... Fali mi 4 sata ukupne ukljucenosti phona i ~40 min screen on vremena. Eto koliko 3G sisa naspram wi-fi...

2012-12-07165349.png
2012-12-07165406.png
2012-12-07165425.png

Ово је опет нереално!

Ја са мојом батеријом кад ми је 3г искључен (дакле само WIFI) не могу пеко 4,5 сата!

Нешто ту смрди

Nazad
Vrh Dno