Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Mozes da probas Criskelo rom, on ima s3 TW. Ja sam sinoc promenio sa tog na fusion. Radi dobro, za sad, al mora dan dva da vidim sta i kako posto pre promene kernela mi zabadao na 10ak sekundi.

Ako mu ne treba s pen ili s aplikacije, nek ide na paranoidandroid. I da, tu ne radi usb otg, ni video izlaz, ni gps nece kod mnogih, ne znam sto, vrv nesto zeznu, ali ovako radi kao zmaj. Inace, meni na stock GB nije radio tako lose, bio sam prilicno zadovoljan tokom mesec dana dok sam koristio.

Hvala za savet, nego ovo zabadanje na 10ak sekundi... jel ti u Criskelo ili Fusion?

Izbacio je novu verziju fusion, vise ne zabada. Skini i probaj, meni za sad radi odlicno.

E jesam posvecen kad ti odgovoram u pola 6 ujutru posle grada x)

izasao PARANOID 0.5 :) nisam ga jos probao, nekako mi trenutno sve jako dobro radi, ne bih da kvarim :D

Ја сам га ставио. Не примећујем никакве промене. Радио ми 0.4 добро, ради и 0.5 за сада.

izasao PARANOID 0.5 :) nisam ga jos probao, nekako mi trenutno sve jako dobro radi, ne bih da kvarim :D

Izasao pre 3 dana :D

Ja nisam hteo da izbacujem rekoh ne interesuje vas jer ionako radi vrh :)

Ja sam sad na fusion romu i jos uvek bas dobro radi, 4.0.4 stoc look, sve preporuke za sad.

pa 0.4 + thor 0.16, telefon 2x zakucao. Procitah na thor-om forumu da se desava ljudima, cisto da znate da ne stavljate dok ne ispravi, koliko videh 0.15 je najstabilniji.
Stavio sad PA 0.5 i cekam novu verziju kernela.
Brzi, bolji, lepsi i duze trajanje baterije u odnosu na stock ICS.

Pa sve možeš vratiti kako ti je bilo, za 4-5 minuta titanium + apex backup :)

Ja i ne koristim bt pa mi ne smeta. Nekom radi nekom ne. Meni je radio a sad kad sam probao ne radi :)

Posle mesec ipo dana 'mucenja' sa nemackim ics-om ....odustajem...ja sam racunao da je to apgrejd na bolje al' sam se zahebao .... e sad...:d ...kako da vratim gb (original , ako je moguce ) ? Ako moze neko 'korak po korak' objasnjenje , bio bih vam zahvalan !

Posle mesec ipo dana 'mucenja' sa nemackim ics-om ....odustajem...ja sam racunao da je to apgrejd na bolje al' sam se zahebao .... e sad...:d ...kako da vratim gb (original , ako je moguce ) ? Ako moze neko 'korak po korak' objasnjenje , bio bih vam zahvalan !

Samo skines stock GB sa neta i preko PC odina uflashujes. Ne radi nikakav format ili wipe na tom ICSu. Vidi ovde preko search, imas objasnjenje. Koristi reci download, odin, il tako nesto ako ne znas kako preko odina da to odradis.

Trazio , nisam nasao . Ima na YT ali tu ima i instaliranje kerrnela i svasta nesto ... ako moze neki link , gde skinuti original gb ...

pa 0.4 + thor 0.16, telefon 2x zakucao. Procitah na thor-om forumu da se desava ljudima, cisto da znate da ne stavljate dok ne ispravi, koliko videh 0.15 je najstabilniji.
Stavio sad PA 0.5 i cekam novu verziju kernela.
Brzi, bolji, lepsi i duze trajanje baterije u odnosu na stock ICS.

Ne da kuca nego ubija :)

Sredjeno je u novjoj reviziji kernela ali je 0.15 i dalje najbolji IMO.

Ako uradim data wipe (factory reset) da li mi brise podatke sa interne memorijske kartice?

Factory reset brise aplikacije i resetuje sistem ali ne brise storage.

Stavio sam poslednji CM9 kernel i primecujem slabije performanse u odnosu na Thor ali bar se telefon vise ne ponasa cudno kao sa poslednje 2 verzije Thora.

Jel zna neko zbog cega mi na wifi net radi skroz normalno, a na 3G nece da ucita sve slike na stranici?

nesto sad gledam, izgleda da radi mhl na novijim cm9 romovina, sto bi znacilo i paranoidu... moze neko ovo da proba? ja se vec meracim da uzmem mhl, omisljam se koji, tj dal da hdmi ima i neku duzinu ili samo hdmi izlaz itd :) vidim ovaj s3 ubijasto se otga tice, moze da izdrzi i portabl hard diskove.... boles'!

Ja vidim od 3, a nazire se i 2 ali tek tek...

Немам појма шта је писац овим хтео да каже ?

Pisac je hteo da kaze da sve sto se ok vidi ispod 11 znaci da ima sheban ekran, treba od 11 tek jasno da se vidi. 90% gN ima ovaj problem. To je takozvani black clipping/ black crush. Cekam Bozhu da mi kaze odakle se njemu vidi koji broj i ako se ispostavi da je ok, da stavi sliku.

Ја имам тај клипинг на неким мрачним сценама.

Vrh Dno