Kako sta ce mi otg? Da prikacim mini wireless keyboard sa touchpadom i da koristim za kucanje i tako su mi slobodne ruke, a mogu i da stampam na drljavom all in one, samo da nadjem registrovanuaplikaciju printer share-a. Za mhl mi je isto apsurd da nema. Realno, pola naprednih funkcija je izbaceno zbog kojih sam i kupio Note, jer da nema mhl i otg, ne bih kupio Note ni da je quad i fullHD ekran. Jes da se ne koristi cesto, ali necu kad mi zatreba da moram da flashujem rom. Ne znam da li se radi na ubacivanju i tih f-ja, stvarno bi trebalo.
Znaci ti kacis externu tastaturu misha i externi ekran na fon? Pa dobro, ako ti je to neophodno, onda zaobidji paranoid. Meni to nikada nije trebalo. Kome to takodje ne treba, paranoid je zaista zakon. Paranoid nije izbacio napredne funkcije - naprotiv, reinventovali su note naprednim funkcijama. Recimo nema ss edit, ali to pada u senku u odnosu na crtanje bez laga. Takodje fon se dize iz ugashenog do operativnog stanja najmanje duplo brze, podesavanje dpi-a za svaku aplikaciju posebno, imenik i telefon su drasticno pametnije organizovani, tablet mode, itd itd...
Poslednja izmena: