Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Pozdrav svima ! Imam problem , instalirao sam ICS - nemacki preko odin-a ali nemam net ! U podesavanjima je sve OK ali ne radi (nema ni HSPA ikonice) . Ako neko zna o cemu se radi , unapred zahvaljujem ...

koristi paketne podatke - cekirano
mrezni rezim rada - samo WCDMA (ne znam sta znaci ali mi je radio net sa tim setovanjem na gb )
mrezni operateri nece ni automatski kad stavim ni kad cekiram telenor
?

Ljudi ne fleshujte ICS, brikovacete telefon pa ce posle biti kuknjave ;)

Sto se tice zvuka u slusalicama, nema shanse da je kvalitetniji jer je po testovima losiji:

Audio Test One X

Audio Test Note

Moguce da eq pravi taj dojam u bubicama, ali svakome ko slusa muziku na fonu savetujem poweramp, koji osim boljeg zvuka i mnostva eq preseta pobojsava i kontrole preko sluski. Mnogo bolji izbor u odnosu na stock player u svakom pogledu.
Covek lepo rece da je verovatno zbog EQ.

Vratih se sa Paranoid estetski lepog ROM-a na stock GB :) Smorio sam se od podesavanja ..Konkretno sam se vratio na GB je na Paranoidu ne mogu da pristupim normalno sd kartici , odnosno nesto je sa nazivima sd ext pobrkano ,i ne radi mi USB host koji mi je jako potreban...Sve u svemu Paranoid je odlican koncept i s obzirom da je u pitanju verziju 0.1 mislim da mnogo obecava ubuduće...

Imam jos jedno pitanje , nadam se da nisam dosadan:d . Da li postoji mogucnost da se na pocetni ekran izbaci neka precica ili neki 'prekidac' za uklj-isklj neta ? ( Na Sensationu sam imao mali widget , jako zgodno ali na Note-u moram da kopam po menijima ....)

Imam jos jedno pitanje , nadam se da nisam dosadan:d . Da li postoji mogucnost da se na pocetni ekran izbaci neka precica ili neki 'prekidac' za uklj-isklj neta ? ( Na Sensationu sam imao mali widget , jako zgodno ali na Note-u moram da kopam po menijima ....)

Pa ides na market i kucas data widget ako hoces odvojeno da imas za mobile data. Ako hoces sve na jednom widgetu, imas power controls

Vratih se sa Paranoid estetski lepog ROM-a na stock GB :) Smorio sam se od podesavanja ..Konkretno sam se vratio na GB je na Paranoidu ne mogu da pristupim normalno sd kartici , odnosno nesto je sa nazivima sd ext pobrkano ,i ne radi mi USB host koji mi je jako potreban...Sve u svemu Paranoid je odlican koncept i s obzirom da je u pitanju verziju 0.1 mislim da mnogo obecava ubuduće...

Paranoid je ROM koji postoji mnogo duze od verzije 0.1 :) 0.1 je za Note, inace je vrlo stabilan na nekim drugim telefonima.
Problemi koje si iskusio su vezani za samu osnovu koja je CM9 based i samim tim svi CM9 nedostaci su ujedno i nedostaci doticnog ROM-a. Posto CM9 solidno napreduje, sa njime ce i svi ostali napredovati - MIUI, Paranoid i sl.

Aj da pitam ovde, mozda se neko od vas razume u to elektroniku.

Naime, nabavio sam ovakav emergency charger http://www.kupindo.com/Punjaci/9696785_DZEPNI-HITNI-USB-PUNJAC-SA-2-AA-BATERIJE-I-LED-LAMPOM gde je pisalo da je za sgNote. Kada prikacim on puni i to finom brzinom, ali samo par minuta nakon prikljucivanja on pocinje da nagoreva i da smrdi plastika. Takodje i zuji, ali prestane kada se pritegne punjac. Pise da je izlazno 5v i Max 500mAh i kada se skine poklopac pise za iPod i iPhone. Jabucari se svuda provuku.

Ono sto me interesuje je koliko je opasno da se koristi ovaj punjac ako vec dolazi do grejanja (cak i same baterije budu vruce- GP punjive 2100mAh)?

Mislim da taj punjac ne moze da da 500mA.

Izgleda da daje posto za 10 min napuni 6, 7%
Al to me nije interesovalo nego dal smem da ga koristim iako je vreo i nagoreva. Da ne eksplodiraju baterije u njemu il sta hod :) (sam telefon je skroz hladan)

@Sale- kod mene na stock ics i dalje radi kada drzim dugme na olovcici i stavim na ekran.

Poslednja izmena:
Izgleda da daje posto za 10 min napuni 6, 7%
Al to me nije interesovalo nego dal smem da ga koristim iako je vreo i nagoreva. Da ne eksplodiraju baterije u njemu il sta hod :) (sam telefon je skroz hladan)

@Sale- kod mene na stock ics i dalje radi kada drzim dugme na olovcici i stavim na ekran.

Hvala

Haha. Nisam pametan da li da ulazim na vase trziste... razmisljam...
A da ss se radi i sa home+power :)

Nesto mi opasno jede bateriju: poslednjih dana mi baterija bas malo traje, ali sinoc katastrofa. Legao sam i bilo je 80% a kad sam ustao 37. Planiram vec par dana da vratim GB samo me zanima koji rom da ubacim? Treba mi neki koji nece da izbaci zuti trougao i da mu rade funkcije sa olovkom, tj ovaj screenshot.

Ono sto mi je najbitnije je kako da vratim prvo na stock GB sa ICS? Pitam zbog brickovanja zato sto se desavalo ljudima kada su i iz telefona radili factory reset.
Jel smem samo preko pc odina da ubacim non root stock gb?

Ne zasto bi vracao na gb... Ja nemam nikakvih problema sa LPY ICSom rade sve funkcije i baterija je poboljsana u odnosu na GB.... Ko zna kave si ti budzevine flesovao:p

Nesto mi opasno jede bateriju: poslednjih dana mi baterija bas malo traje, ali sinoc katastrofa. Legao sam i bilo je 80% a kad sam ustao 37. Planiram vec par dana da vratim GB samo me zanima koji rom da ubacim? Treba mi neki koji nece da izbaci zuti trougao i da mu rade funkcije sa olovkom, tj ovaj screenshot.

Ono sto mi je najbitnije je kako da vratim prvo na stock GB sa ICS? Pitam zbog brickovanja zato sto se desavalo ljudima kada su i iz telefona radili factory reset.
Jel smem samo preko pc odina da ubacim non root stock gb?

Deep sleep

Ne zasto bi vracao na gb... Ja nemam nikakvih problema sa LPY ICSom rade sve funkcije i baterija je poboljsana u odnosu na GB.... Ko zna kave si ti budzevine flesovao:p

Taj sam isti stavio. Nisam ni rootovao.

@cwelle- probao sam onu foru sa airoplane mode i vadjenjem baterije. Isto je. Probao sam to pre 3 dana.

Nekad moras par puta. Nece uvek da radi.

I ja sam pomislio da nece da spava al izto zumnjam na neku aplikaciju da ne baguje. Mozda neki widget il nesto..

Generalno, mob mi se bas nesto usporio pa sam hteo da formatiram ali ne smem jer se nekima desavalo da brickuju mob na icsu..

Znam da quadrant score predstavlja sinteticki rezultat brzine ali moram da kazem da sam se iznenadio rezultatom B-) Telenor stock ROM i poslednji Franco kernel

Prilozi

• export_01.png
    export_01.png
    149.6 KB · Pregleda: 131
Vrh Dno