Pozdrav svima ! Imam problem , instalirao sam ICS - nemacki preko odin-a ali nemam net ! U podesavanjima je sve OK ali ne radi (nema ni HSPA ikonice) . Ako neko zna o cemu se radi , unapred zahvaljujem ...
Pozdrav svima ! Imam problem , instalirao sam ICS - nemacki preko odin-a ali nemam net ! U podesavanjima je sve OK ali ne radi (nema ni HSPA ikonice) . Ako neko zna o cemu se radi , unapred zahvaljujem ...
Ljudi ne fleshujte ICS, brikovacete telefon pa ce posle biti kuknjave![]()
Covek lepo rece da je verovatno zbog EQ.Sto se tice zvuka u slusalicama, nema shanse da je kvalitetniji jer je po testovima losiji:
Audio Test One X
Audio Test Note
Moguce da eq pravi taj dojam u bubicama, ali svakome ko slusa muziku na fonu savetujem poweramp, koji osim boljeg zvuka i mnostva eq preseta pobojsava i kontrole preko sluski. Mnogo bolji izbor u odnosu na stock player u svakom pogledu.
Imam jos jedno pitanje , nadam se da nisam dosadan:d . Da li postoji mogucnost da se na pocetni ekran izbaci neka precica ili neki 'prekidac' za uklj-isklj neta ? ( Na Sensationu sam imao mali widget , jako zgodno ali na Note-u moram da kopam po menijima ....)
Uh , kako prosto ... jos 'edared hvala !
Vratih se sa Paranoid estetski lepog ROM-a na stock GBSmorio sam se od podesavanja ..Konkretno sam se vratio na GB je na Paranoidu ne mogu da pristupim normalno sd kartici , odnosno nesto je sa nazivima sd ext pobrkano ,i ne radi mi USB host koji mi je jako potreban...Sve u svemu Paranoid je odlican koncept i s obzirom da je u pitanju verziju 0.1 mislim da mnogo obecava ubuduće...
Mislim da taj punjac ne moze da da 500mA.
Izgleda da daje posto za 10 min napuni 6, 7%
Al to me nije interesovalo nego dal smem da ga koristim iako je vreo i nagoreva. Da ne eksplodiraju baterije u njemu il sta hod(sam telefon je skroz hladan)
@Sale- kod mene na stock ics i dalje radi kada drzim dugme na olovcici i stavim na ekran.
Onda ga koristi dok ne pregori.![]()
Nesto mi opasno jede bateriju: poslednjih dana mi baterija bas malo traje, ali sinoc katastrofa. Legao sam i bilo je 80% a kad sam ustao 37. Planiram vec par dana da vratim GB samo me zanima koji rom da ubacim? Treba mi neki koji nece da izbaci zuti trougao i da mu rade funkcije sa olovkom, tj ovaj screenshot.
Ono sto mi je najbitnije je kako da vratim prvo na stock GB sa ICS? Pitam zbog brickovanja zato sto se desavalo ljudima kada su i iz telefona radili factory reset.
Jel smem samo preko pc odina da ubacim non root stock gb?
Ne zasto bi vracao na gb... Ja nemam nikakvih problema sa LPY ICSom rade sve funkcije i baterija je poboljsana u odnosu na GB.... Ko zna kave si ti budzevine flesovao![]()
Nekad moras par puta. Nece uvek da radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari