Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

iskljucio - maknuo sa homescreen-a, iskljucio sync, nije sigurno deinstalirao..

Poiskljucujes gomilu samsung widgeta, stavis drugi launcher i poiskljucujes par stvari koje ti za-nista ne sluze i dobijes u startu vise slobodnog rama kao i duze trajanje baterije.

Da napomenem da na S2 nisam iskljucivao nikakve servise

Gasmias vidis sta je napisao? A koliko znam sync ti treba, to bas sluzi, a i nije iskljucivao. Sto se tice RAM-a, pa toliko ima bloatware-a sto treba da se iskljuci sto od samsung gluposti sto se dizu pri startu, preko mapa i svega, a za to treba root...

Poslednja izmena:
poiskljucio sam one gluposti tipa turn over telefona da bi ti pauzirao muziku i sl. ...sync nisam iskljucivao niti sam ista deinstalirao. mozda sam se pogresno izrazio ali eto da se ispravim: ukljanjanjem gomile samsung default widgeta i smanjivanjem broja home ekrana sa 7 na 3-5, uz iskljucivanje turn over, i jos par opcija dobio sam na memoriji i trajanju baterije. Takodje GO Launcher trazi manje memorije i baterije od samsungovog TW. Sve je to mozda mizerno al par procenata tamo vamo i ja sam uspeo da bez roota/custom roma dobijem full 2 dana koriscenja kod S2 tj 3 dana kod NOTEa kome jos nisam ni zalazio previse u podesavanje niti sam instalirao GOLauncher. Ali kao sto sam napomenuo vec par postova iznad, rootom/custom romom se moze uraditi jos vise, ali ja sam zadovoljan i ovim sto sam uradio...

Poslednja izmena:
Mislim da sam vec napisao, ukljanjanje dva homescreena preporodi telefon. Medjutim i dalje nije tako tecan kao sgs2. Verujem da moze da udje brze u galeriju i sl ali i dalje zna da zastuca pri scrolu i kucanju na tastaturi sto se na sgs2 ne desava.
Takodje meni ne uspeva da mi baterija traje duze nego na sgs2 :(

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

galerija je bag koji g2 vuce iz samog androida... sto to nikako ne sredjuju mi stvarno nije jasno...

nema tu nikakvog tvikovanja bez ruta :)

nije dobra opcija kao primarni telefon, s2 je bolja opcija, dok vozim ne mogu da ga koristim, jednom rukom ne mogu da dohvatim gornji deo - status bar, npr kad imam propusten poziv i pritisnem phone iz dock-a moram gore da promenim sa contacts na dialer..

ako neko koristi drugi tel za pozive i sms ovaj je dobar za surf i igranje...

Molim vas za malo razuma. Nijedan telefon ne bi trebalo koristiti u vožnji a pogotovo ne touch screen. Nemojte to navoditi kao manu.

Pa ako ti treba za surf i igranje onda bolje uzeti tab.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Ja svakoga radnog dana provedem bar 3h u kolima , i koristim bt slušalicu koja mi je vezana na oba fona, ali naravno da s vremena na vreme malo pročačkam da vidim šta ima novo, ***, niko od nas se ne drži slepo pravila :D

Држач за кола решава тај проблем :) А верујем да Note врхунски изгледа у неком добром држачу :)

koju vi navigaciju koristite na Note, posto IGO nema 1280x800 ?

Zdravo, citao sam ali nisam video, kupio je prijatelj iz Telenora zakljucan, da li je procedura za unlock ista kao za GalaxyS2 ili?
:|

Pa ako ima unlock marketu onda moze...

Ja probah ovo cudo i sasvim je korektan za koriscenje jednom rukom, ne znam sto kukate. Ja bez problema mogu da dohvatim palcem bilo koji deo ekrana i konacno mogu da kucam mailove i poruke u portet modu sa obe ruke! WIN!
Inace je sjajan telefon, samo da ga nadjem za manje od 500 EUR i kupujem :) U to ime djurkash daj na PM gde moz da se kupi :D

Ja probah ovo cudo i sasvim je korektan za koriscenje jednom rukom, ne znam sto kukate. Ja bez problema mogu da dohvatim palcem bilo koji deo ekrana i konacno mogu da kucam mailove i poruke u portet modu sa obe ruke! WIN!
Inace je sjajan telefon, samo da ga nadjem za manje od 500 EUR i kupujem :) U to ime djurkash daj na PM gde moz da se kupi :D

Brate,koliko te se secam sa nekih slika,nije cudo sto mozes da dohvatis sve na tom telefoncini jednom rukom :)

Scouser - svetski megacar

^ :D :D :d

Dobro ja nisam standardnih dimenzija zato je ovaj telefon savrsen za mene pogotovo sto ipak ne zelim da vucaram i tablet sa sobom.

Ljudi, ja svoj nađoh preko oglasa, nikakva veza u roamingu mi nije pomogla :D

Ti, sa lopatama umesto saka, se ne racunas... :smoke:

Sto? Jel to kutija Gheorghe Mureşan benchmark foruma? :D

Moglo bi se tako reci... :d

Custom made momcina :p

E odma me muka uvati cim otvorim xda. Na sedam strana se samo raspravljaju kako staviti rom, kako ga onda rootovati, sta ako to ne radi... A niko nije ni reci rekao sta bi taj update trebao da donese.
Ja cekam iskljucivo zvanicne updateove, nemam volje ni zivaca za "hakerisanje" :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Koliko sam video ima novu tastaturu (za kucanje jednom rukom), brze budjenje iz deep sleep-a i jos nesto...

Vrh Dno