Poiskljucujes gomilu samsung widgeta, stavis drugi launcher i poiskljucujes par stvari koje ti za-nista ne sluze i dobijes u startu vise slobodnog rama kao i duze trajanje baterije.
Da napomenem da na S2 nisam iskljucivao nikakve servise
Molim vas za malo razuma. Nijedan telefon ne bi trebalo koristiti u vožnji a pogotovo ne touch screen. Nemojte to navoditi kao manu.
Molim vas za malo razuma. Nijedan telefon ne bi trebalo koristiti u vožnji a pogotovo ne touch screen. Nemojte to navoditi kao manu.
Ja probah ovo cudo i sasvim je korektan za koriscenje jednom rukom, ne znam sto kukate. Ja bez problema mogu da dohvatim palcem bilo koji deo ekrana i konacno mogu da kucam mailove i poruke u portet modu sa obe ruke! WIN!
Inace je sjajan telefon, samo da ga nadjem za manje od 500 EUR i kupujemU to ime djurkash daj na PM gde moz da se kupi
![]()
Ja probah ovo cudo i sasvim je korektan za koriscenje jednom rukom, ne znam sto kukate. Ja bez problema mogu da dohvatim palcem bilo koji deo ekrana i konacno mogu da kucam mailove i poruke u portet modu sa obe ruke! WIN!
Inace je sjajan telefon, samo da ga nadjem za manje od 500 EUR i kupujemU to ime djurkash daj na PM gde moz da se kupi
![]()
![]()
Zdravo, citao sam ali nisam video, kupio je prijatelj iz Telenora zakljucan, da li je procedura za unlock ista kao za GalaxyS2 ili?
:|
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari