Poiskljucujes gomilu samsung widgeta, stavis drugi launcher i poiskljucujes par stvari koje ti za-nista ne sluze i dobijes u startu vise slobodnog rama kao i duze trajanje baterije.
Da napomenem da na S2 nisam iskljucivao nikakve servise
Molim vas za malo razuma. Nijedan telefon ne bi trebalo koristiti u vožnji a pogotovo ne touch screen. Nemojte to navoditi kao manu.
Molim vas za malo razuma. Nijedan telefon ne bi trebalo koristiti u vožnji a pogotovo ne touch screen. Nemojte to navoditi kao manu.
Ja probah ovo cudo i sasvim je korektan za koriscenje jednom rukom, ne znam sto kukate. Ja bez problema mogu da dohvatim palcem bilo koji deo ekrana i konacno mogu da kucam mailove i poruke u portet modu sa obe ruke! WIN!
Inace je sjajan telefon, samo da ga nadjem za manje od 500 EUR i kupujemU to ime djurkash daj na PM gde moz da se kupi

Ja probah ovo cudo i sasvim je korektan za koriscenje jednom rukom, ne znam sto kukate. Ja bez problema mogu da dohvatim palcem bilo koji deo ekrana i konacno mogu da kucam mailove i poruke u portet modu sa obe ruke! WIN!
Inace je sjajan telefon, samo da ga nadjem za manje od 500 EUR i kupujemU to ime djurkash daj na PM gde moz da se kupi

Zdravo, citao sam ali nisam video, kupio je prijatelj iz Telenora zakljucan, da li je procedura za unlock ista kao za GalaxyS2 ili?
:|
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari