Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Baš to, senzor za otisak prsta ispod ekrana tek na note 10 :)
Što i nije loše za vlasnike note 8!

A mozda ima 3 senzora za kameru. Ovde nema sanse da je za otisak prsta.

The Galaxy Note 9's horizontal camera setup is returning because of battery life

The-Galaxy-Note-9s-horizontal-camera-setup-is-returning-because-of-battery-life.jpg

https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-9-horizontal-camera-battery-life_id105660

Zar nisu horizontalne kamere ružne, a dosadašnja pozicija senzora za otisak prsta idealna? :D

Poslednja izmena:
Ma neka naprave senzor i na vrh telefona, briga me, samo nek stave krštenu (4000+ mAh) bateriju!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

^ kako su nagovestili bice 3850, za sada su sve nagadjanja

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Pročitah i ja taj podatak, mada samsung nikad ne prestaje sa iznenađenjima po pitanju očajnosti baterije na note-u.

Kako je izasao 1.maj update kod mene je baterija dosta losija nego dok je bio aprilski. Takodje i kolega se zali na isti slucaj sa S9+

Ja bih rekao da je isti slučaj i kod mene na S8

Sent from my S8 using Tapatalk

Kako je izasao 1.maj update kod mene je baterija dosta losija nego dok je bio aprilski. Takodje i kolega se zali na isti slucaj sa S9+

Hvala za info, meni koristan skroz.

Prenosim njegove utiske, od izlaska oreo do 1. Maj sve je bilo odlicno ali samsung uvek nadje nesto da zezne. Baterija mi je trajala 2 dana sa 5h screen, 2-2.5h razgovora.... ali sada ne moze da prebije 4h screen. Vidicemo da li ce jun ispeglati nesto.

i meni. baterija se cedi samo tako

Sent from my SM-T825 TAB S3

^ bolje ga ne stavljati i kad ponudi. Vidicemo sa sledecim update da li ce doci na normalu. Nocas mi je baterija pala 11%. Baterija znaci katastrofa.

Stize note 9,standardno za samsung da 2,3 meseca pred izlazak novog modela softverski kroz update zeznu bateriju,nista novo

^ bolje ga ne stavljati i kad ponudi. Vidicemo sa sledecim update da li ce doci na normalu. Nocas mi je baterija pala 11%. Baterija znaci katastrofa.

Naravno da neće doći u normalu ni sa jednim narednim ;)

S obzirom koliki je telefon fizicki, realno je da ima 4k bateriju. Kad jedan Mate 10 moze u onakvo kuciste da spakuje 4k sto ne bi mogao I note... Valjda su u 2018. godini resili problem eksplodiranja telefona :D

Stigle "inovacije" tačnije stići će 9. avgusta :D

galaxy-note-9-colors-1.png

Dakle sve što je zanimljivo su ostavili za note 10

Poslednja izmena:
Napokon predje 3 sata ekran....
Kakvo je stanje kod ostalih sa baterijom?
9ac8b7791d692e7d0d279be9f0ed80ab.jpg

Sent from my Note 8

Lošija je baterija nego što je bila

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Kod mene baterija nije mnogo losija sa may security update. Doduse, vecinom je bio na wifi , malo na 3g...
869301bf4963a2ef22b273956556e37e.jpg

Nije ni meni ovoliko loše kao kod njega ali jeste lošija sa poslednjom nadogradnjom, preko 5 ipo sota ne može da izbaci

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Standby vrijeme je dobro i dalje , ali u intenzivnijem koriscenju telefona se primjeti da se malo vise grije i % brze opadaju na oko [emoji2]

Stigla stakla sa UV lepkom za N8 i S7 edge i instalirana. Za sada sve ok. Jedino staklo od nekoliko probanih da pase sa protective cover-om. Plus ekran ima sad onu pravu crnu boju.

Prilozi

• 1529007984392147197229.jpg
    1529007984392147197229.jpg
    1,013.5 KB · Pregleda: 148
Da li se i vama desava da telefon svuce 13%-20% baterije na airplane modu za 8-10h, ovo sam primetio zadnje dve veceri? (ne koristim aod) Telefon je nov, kupljen pre desetak dana, odmah sam mu pustio azuriranje i trenutno je na majskom update-u, na Note 8 DS sam presao sa S8+ koji sam koristio prethodnih 6 meseci, S8+ sam redovno azurirao, iste aplikacije imam instalirane i nije mi se to desavalo (bar mi se cini jer je baterija bila svakako bolja i nisam obracao paznju) pa mi to deluje kao neki bug u softveru, po netu nalazim da je za ovaj drain kriv baseband modem i da na telefonu pre stavljanja u airplane mode treba iskljuciti 4g, sto cu tek veceras testirati. Kakvo je vase misljenje?

Vrh Dno