Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Fun fact: Note 5 security patch, juce, 26MB :D

Znaci svaki sledeci update ce biti u korist novog note 9!
Od kako sam izbrisao fb i messenger drugi telefon.
Znam i da ovaj messenger lite jede bateriju ali je bolje kolilo toliko.
Stavio sam ga na punjac kad je bio oko 45%, ne znam tacno.
be55af4618e484180fe1404155703559.jpg

Sent from my Note 8

^ ne verujem da ce biti u korist nota 9. Gledajuci da je S9+ na trzistu ispadne da bi S8+ trebao raditi ocajno sto je bas suprotnost posto ga moja supruga koristi i radi pod Oreom odlicno.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ne mislim korektno na n9 ali smo svedoci da generalno ubijaju telefone sa updejtom, kako sistema tako i samih aplikacija...
Ne moze niko da me ubedi da je za mobilni telefon potrebno vise od 3gb ram memorije...

Sent from my Note 8

Slazem se u potpunosti da svi ubijaju starije generacije preko softera i baterije, kako bi drugacije uzeli tolike novce.

A mi.kad vidimo tel.sa 6 ili 8gb rama odmah idemo u prodavnicu da ga kupimo iako velike razlike nema [emoji3][emoji3][emoji3]

Zamisli sad ala ce biti efekat ako n9 bude imao 8gb rama a ni ja ne znam.kakva razlika moze da bude izmedju 6 i 8 osim na papiru

Buvkvalno nece biti nikakve razlike, dosli su proizvodjaci do granica u brzini telefona osim na papiru. Razlike su sitne izmedju modela osim mozda u kamerama. Mada je i to pixel dokazao da sa jednom kamerom pravi odlicne slike.

To i ja kazem sto se tice rama i brzine to je gotovo savrseno ,mislim da sledi samo bitka u segmentu baterije i kamere sto se tice harvera i naravno dizajna

Ono sto sam skontao posle ovog zadnjeg update-a da sistem manje ram memoriju opterecuje. Uglavnom u vecini slucajeva mi ostane 2.8 slobodno, sad bude i po 3.1 - 3.2

Sent from my Note 8 using Tapatalk

Znači još gore nego što je bilo!!?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Pa lepo, nije android windows pa da je više slobodne memorije bolje :)

Baš suprotno, što manje slobodnog RAM-a i što više keširanih podataka bolje ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ko o čemu Dača o kešu, ali ne pravom kešu

Malo ga potopih malopre u potok al poceo da brljavi i da se restartuje kao nezdrav....
Ima li leka

Sent from my Note 8

Nosi u servis. Verovatno nije dobro odradjen pri proizvodnji, voda nije trebala propustiti. Znam da je dvoje sa foruma nosilo da l' S7 ili S8, pa su dobili nove.

Nosio s7, propustio vodu u bazenu, priznata garancija.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Woooow...nice!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Nikola svaka čast
Sto se tice restarta...
Cim budem dokon opet cu namerno da ga testiram sa ovim pecom od 1. Marta....
9283b4a7b1c7f0b34f66fbf58cd2dfbb.jpg

Sent from my Note 8

Jel testirao neko vreme punjenja fast charger vs regular? Pitam se ima li smisla da kupim QC 3.0 powerbank s'obzirom da ovo u samsungu nije qualcomm tehnologija.

Nema neke velike razlike, mozda max 20-25 minuta je sporije...

Sent from my Note 8

Idem na more za mesec dana pa planiram da snimam telefonom na DJI osmo mobile gimbalu. Do sada sam koristio Note 4 za snimanje pa menjao bateriju kad se isprazni. Na Note 8 je baterija nikakva (ili me je Xiaomi razmazio sa Maxom), pa mi treba nesto za brzo punjenje. Ipak sam narucio Xiaomi 20000mah power bank sa dual QC portovima.

Steta sto je Anker digao cene u nebesa za PowerCore QC power bankove.

Note 9 - posle više godina se setili da je ovde pravo mesto za otisak!
Nešto slično kao sa note 4 kad je izašao - nije bilo ništa bolje od prevlačenja i onda sledeće godine priznali grešku :)

n9-silicon-case-.jpg

Poslednja izmena:
Pa ne znam da li je i sada na pravom mestu. Opet pored kamera i previsoko, ako mene pitaš.

Gesendet von meinem HUAWEI VNS-L21 mit Tapatalk

Pravo mesto za otisak je ISPOD EKRANA a ne da nam prodaju istu pricu vec 4 godine....

Sent from my Note 8

Nazad
Vrh Dno