Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Iskreno i ja sam znao da spustim cenu za 100e kada prodajem.nesto od tehnike,lakse mi da tako prodam.nego da se smaram.sa kojekakvim kupcima,ne kazem.da mi novac ne treba ali su moji zivci vredniji od toga,odosmo sa teme

Jel probao neko ovo 'full adhesive' zastitno staklo ili ovo sto se lepi sa UV? Vidim da je UV set sa 2 stakla oko $14 na Aliexpressu a full adhesive od $7.

Posle silnih ažuriranja sistema i instalacija, baterija je drastično lošija
33a2c143a128ff1302944eda29c818a1.jpg

Sent from Note 8.

Probaj prvo da obrišeš fejs i messenger zajedno sa clear cache i data, pa restartuj telefon i vidi kakva će baterija da bude. Ovo je očaj, sem ako nemas izuzetno loš signal koji će da crpi bateriju.

To je nešto baš loše, meni je baterija ista kao što je bila
fe88d3f34b452e41468c1d741985e87b.jpg
810279f316a8ffa6fbf676df88befc35.jpg

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Ovo me podseti na ono "ne j... lep nego uporan" :)
Bravo bravo zaslužio si. Sad te je Sammy kupio za sva vremena [emoji3]

Sent from...

Inače okacio sam u pogrešnoj temi [emoji3]

S9+

Poslednja izmena:
@dejan1001 čestitam, u neku ruku i zasluženo! Piši jel prodaješ šta iz kompleta, hoće prijatelj punjač da uzme

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Hoću i ja wireless punjač i ovaj držač za kola... ako je ok cifra :) ili komplet pa nešto da smislimo :)

Druže, ja bio ubeđen da i ti deliš moju filozofiju nadogradnje softvera na samsungu tj ne radiš iste ;)

Nisi citao sta sam pisao kada sam ga dobio... Dobio sam ga ažuriranog.. Tako da moja filozofija stock roma je odmah opala..
Inače, UKLkljucen mi je 3g celog dana... Signal je ok...

Sent from Note 8.

Poslednja izmena:
Pa mogao si se ti zadržati i na tom sa kojim si ga dobio, verovatno bi bolje prošao nego ovako ;)

Pa mogao si se ti zadržati i na tom sa kojim si ga dobio, verovatno bi bolje prošao nego ovako ;)

Jok... Šteta je napravljena odmah ažuriranjem...moje mišljenje... Ps. Deca ne moraju da polemišu o temi da be odemo nepotrebno u razglabanja treba li ili ne ažurirati.. Moj stav.. Moje iskustvo.. Danas bolje..

Sent from Note 8.
4e02319a3204263073cff7436851fd52.jpg

Poslednja izmena:
^ po prikazanoj slici si dopunjavao telefon?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Pa naravno da jeste, vidiš po grafiku. Meni iskreno slika baš i ne govori mnogo, al ako čovek kaže da mu je sad bolje, to je najbitnije.

Da.. Jeste.. Ali malo.. Otprilike oko 4.5 SOT a bilo je do 8 SOT

Sent from Note 8.

Meni je na 52% 14 sati 06 minuta

Sent from my Note 8 using Tapatalk

Dark, koji ti je sad security patch level, meni stoji 1 Mart

Sent from my Note 8

Treba note 9 lagano da se predstavlja pa ce update-a da bude retko,a i to sto bude ce da s*mjau**mjau**mjau**mjau* nesto u telefonu po starom oprobanom receptu samsunga

Stigao novi update cca. 700 MB. Upravo instaliran, pa cemo videti kako stoje stvari :)

Takodje i kod mene
8219891a85a5fcf39a91a288b536ec52.jpg

Na prvi pogled, nikakva promena za tih 700 mb. Cini mi se da baterija "curi" brze.

Ja sam ga instalirao pre nekih 1h, za 1-2 dana cemo videti realnije stanje.

Čoveče, 700mb za security update i pritom ništa drugo izmenjeno nije!!...prosto mi žao što se ne razumem malo bolje u programiranje da probam da shvatim poentu toga svega.

Nazad
Vrh Dno