Ne, nego najbolje da vijas neki koji nije Samsung.Meni je onda bolje da ne jurim sa domaćim garancijama ako je tako...
Sent from my SM-N920G using Tapatalk
ne žurim baš toliko, iskočiće nešto već [emoji2]Ima neki "made in usa" na kp, prodaje note 8 snapdragon za 530€ bez garancije a od opreme samo usb kabal. To je ludost kupovati. Jedino da vidis sa gremlinom da li moze da ti nabavi 64gb posto sam samo kod njega video da prodaje notove snapdragon.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
treba mi olovčica, zato samo note dolazi u obzir... šteta što niko ne napravi telefon sa olovkom osim samsunga....Ne, nego najbolje da vijas neki koji nije Samsung.
A sto bas snapdragon trazis?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ili je to note za azijsko trziste [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Nema na cemu. Verovatno se vise ne javlja jer si insistirao da dodjes,vise bi mu odgovaralo slanje (cepanice),prevarantska posla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dogovorim se ja sa tim likom sto prodaje note 8 sa SD da ga kupim danas ,dogovorimo cenu i ja mu kazem.da cu da dodjem.u Indjiju da pokupim to,dogovoreno da se javim 2 sata pre nego sto krenem kad tamo mosa,niti se javlja niti odgovara na poruke ceo dan,prevarant verovatno
Oš da ti ja nabavim sa SD?Ja mislim 530 ,ja mu rekao da je to nerealno posto ide bez garancije,kutije i pratece opreme te ga pitao kolika je zadnja cena i covek sam rekao 420 a ja rekoh ajde da ga uzmem da vidim kako radi SD,dogovorili se sve i na kraju mucak
Hteo da probam sd a bila ok cena pa rekoh da se poigram malo,onda bi moj(tvoj) prodao i cekao ili one llus ili note 9 ,ovako cemo da cekamo bez igranja sa sd835Oš da ti ja nabavim sa SD?
S9+
Spustio sa 530 na 420? Neozbiljan taj lik[emoji2]Ja mislim 530 ,ja mu rekao da je to nerealno posto ide bez garancije,kutije i pratece opreme te ga pitao kolika je zadnja cena i covek sam rekao 420 a ja rekoh ajde da ga uzmem da vidim kako radi SD,dogovorili se sve i na kraju mucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari