Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Meni je onda bolje da ne jurim sa domaćim garancijama ako je tako...

Sent from my SM-N920G using Tapatalk

@tassotti pa u principu najbolje da juriš neku snapdragon verziju ako već imaš mogućnosti 😉

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Gde naći snapdragon, vidim po oglasima su sve 950f,to je mislim exynos?

Bilo je kod gremlina na KP ali verzije 128gb i 256gb. Samo sto je cena bila oko 800€.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ima neki "made in usa" na kp, prodaje note 8 snapdragon za 530€ bez garancije a od opreme samo usb kabal. To je ludost kupovati. Jedino da vidis sa gremlinom da li moze da ti nabavi 64gb posto sam samo kod njega video da prodaje notove snapdragon.

Ima neki "made in usa" na kp, prodaje note 8 snapdragon za 530€ bez garancije a od opreme samo usb kabal. To je ludost kupovati. Jedino da vidis sa gremlinom da li moze da ti nabavi 64gb posto sam samo kod njega video da prodaje notove snapdragon.

ne žurim baš toliko, iskočiće nešto već [emoji2]

A sto bas snapdragon trazis?

Jel ima rut uopšte za snap, nisam uopšte u toku?...ja predložio čoveku, a zaboravio da uvek kasne za exyjem

Ima razlike, snap je uvek bolji...Posebno po pitanju potrošnje sa ovim poslednjim exynomsima kada se poredi!

snap je izgleda teško naći, jer se u eu prodaje samo exynos...

Ranije(na s7e) je Exynos bio jaci, a dosta stedljiviji sto se baterije tice.
Sada vidim da su jalo slicni, ali bas nema razloga juriti Snapdragon.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Dogovorim se ja sa tim likom sto prodaje note 8 sa SD da ga kupim danas ,dogovorimo cenu i ja mu kazem.da cu da dodjem.u Indjiju da pokupim to,dogovoreno da se javim 2 sata pre nego sto krenem kad tamo mosa,niti se javlja niti odgovara na poruke ceo dan,prevarant verovatno

Ja sam u In sada,javi ako treba da se pogleda telefon,to nije problem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala ti za pomoc ali se covek ne javlja niti odgovara na poruke a sve smo dogovorili juce tako da predpostavljam da je neka prevara sa telefonom posto nema nijednu ocenu na KP,hvala ti puno u svakom slucaju

Nema na cemu. Verovatno se vise ne javlja jer si insistirao da dodjes,vise bi mu odgovaralo slanje (cepanice),prevarantska posla.

Dubai “pojacana” verzija [emoji23]

Dogovorim se ja sa tim likom sto prodaje note 8 sa SD da ga kupim danas ,dogovorimo cenu i ja mu kazem.da cu da dodjem.u Indjiju da pokupim to,dogovoreno da se javim 2 sata pre nego sto krenem kad tamo mosa,niti se javlja niti odgovara na poruke ceo dan,prevarant verovatno

A za koliko ga (šatro) drži na KP?

Ja mislim 530 ,ja mu rekao da je to nerealno posto ide bez garancije,kutije i pratece opreme te ga pitao kolika je zadnja cena i covek sam rekao 420 a ja rekoh ajde da ga uzmem da vidim kako radi SD,dogovorili se sve i na kraju mucak

Ja mislim 530 ,ja mu rekao da je to nerealno posto ide bez garancije,kutije i pratece opreme te ga pitao kolika je zadnja cena i covek sam rekao 420 a ja rekoh ajde da ga uzmem da vidim kako radi SD,dogovorili se sve i na kraju mucak
Oš da ti ja nabavim sa SD?

S9+

Ma kakvi, taj prevarant neki 100%. Ako ima Note 8, onda je najverovatnije kraden ili tako neka fora. Bolje što nisi uzeo. Evo Deki nek ti nabavi SD kad si zapeo za SD 😀

Oš da ti ja nabavim sa SD?

S9+
Hteo da probam sd a bila ok cena pa rekoh da se poigram malo,onda bi moj(tvoj) prodao i cekao ili one llus ili note 9 ,ovako cemo da cekamo bez igranja sa sd835

Ma nisam zapeo nego da vidim ima li neke razlike

Brzo ce one pkus 6,onda cemo moliti Dekija da ga nabavi

Poslednja izmena od urednika:
Spustio sa 530 na 420? Neozbiljan taj lik[emoji2]

Nazad
Vrh Dno