Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Baš to, senzor za otisak prsta ispod ekrana tek na note 10 🙂
Što i nije loše za vlasnike note 8!

A mozda ima 3 senzora za kameru. Ovde nema sanse da je za otisak prsta.

The Galaxy Note 9's horizontal camera setup is returning because of battery life

The-Galaxy-Note-9s-horizontal-camera-setup-is-returning-because-of-battery-life.jpg

https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-9-horizontal-camera-battery-life_id105660

Zar nisu horizontalne kamere ružne, a dosadašnja pozicija senzora za otisak prsta idealna? 😀

Poslednja izmena:
Ma neka naprave senzor i na vrh telefona, briga me, samo nek stave krštenu (4000+ mAh) bateriju!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

^ kako su nagovestili bice 3850, za sada su sve nagadjanja

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Pročitah i ja taj podatak, mada samsung nikad ne prestaje sa iznenađenjima po pitanju očajnosti baterije na note-u.

Kako je izasao 1.maj update kod mene je baterija dosta losija nego dok je bio aprilski. Takodje i kolega se zali na isti slucaj sa S9+

Ja bih rekao da je isti slučaj i kod mene na S8

Sent from my S8 using Tapatalk

Prenosim njegove utiske, od izlaska oreo do 1. Maj sve je bilo odlicno ali samsung uvek nadje nesto da zezne. Baterija mi je trajala 2 dana sa 5h screen, 2-2.5h razgovora.... ali sada ne moze da prebije 4h screen. Vidicemo da li ce jun ispeglati nesto.

i meni. baterija se cedi samo tako

Sent from my SM-T825 TAB S3

^ bolje ga ne stavljati i kad ponudi. Vidicemo sa sledecim update da li ce doci na normalu. Nocas mi je baterija pala 11%. Baterija znaci katastrofa.

Stize note 9,standardno za samsung da 2,3 meseca pred izlazak novog modela softverski kroz update zeznu bateriju,nista novo

^ bolje ga ne stavljati i kad ponudi. Vidicemo sa sledecim update da li ce doci na normalu. Nocas mi je baterija pala 11%. Baterija znaci katastrofa.

Naravno da neće doći u normalu ni sa jednim narednim 😉

S obzirom koliki je telefon fizicki, realno je da ima 4k bateriju. Kad jedan Mate 10 moze u onakvo kuciste da spakuje 4k sto ne bi mogao I note... Valjda su u 2018. godini resili problem eksplodiranja telefona 😀

Stigle "inovacije" tačnije stići će 9. avgusta 😀

galaxy-note-9-colors-1.png

Dakle sve što je zanimljivo su ostavili za note 10

Poslednja izmena:
Napokon predje 3 sata ekran....
Kakvo je stanje kod ostalih sa baterijom?
9ac8b7791d692e7d0d279be9f0ed80ab.jpg

Sent from my Note 8

Lošija je baterija nego što je bila

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Kod mene baterija nije mnogo losija sa may security update. Doduse, vecinom je bio na wifi , malo na 3g...
869301bf4963a2ef22b273956556e37e.jpg

Nije ni meni ovoliko loše kao kod njega ali jeste lošija sa poslednjom nadogradnjom, preko 5 ipo sota ne može da izbaci

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Standby vrijeme je dobro i dalje , ali u intenzivnijem koriscenju telefona se primjeti da se malo vise grije i % brze opadaju na oko [emoji2]

Stigla stakla sa UV lepkom za N8 i S7 edge i instalirana. Za sada sve ok. Jedino staklo od nekoliko probanih da pase sa protective cover-om. Plus ekran ima sad onu pravu crnu boju.

Prilozi

• 1529007984392147197229.jpg
    1529007984392147197229.jpg
    1,013.5 KB · Pregleda: 148
Da li se i vama desava da telefon svuce 13%-20% baterije na airplane modu za 8-10h, ovo sam primetio zadnje dve veceri? (ne koristim aod) Telefon je nov, kupljen pre desetak dana, odmah sam mu pustio azuriranje i trenutno je na majskom update-u, na Note 8 DS sam presao sa S8+ koji sam koristio prethodnih 6 meseci, S8+ sam redovno azurirao, iste aplikacije imam instalirane i nije mi se to desavalo (bar mi se cini jer je baterija bila svakako bolja i nisam obracao paznju) pa mi to deluje kao neki bug u softveru, po netu nalazim da je za ovaj drain kriv baseband modem i da na telefonu pre stavljanja u airplane mode treba iskljuciti 4g, sto cu tek veceras testirati. Kakvo je vase misljenje?

Nazad
Vrh Dno