Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Nije to problem, normalno za samsung od androida 6.0 (čini mi se) , posebno ako ti je dugo bio u stand by.

Sent from my Mate 10 Pro

Jeste bio sigurno jedno 13 sati.
Ja ne znam ljudi za vas ali ja ne mogu da izvučem preko 4h sota.
Deluje mi da su rezultati bili bolji kad sam kupio telefon, ovo sad ne može da se poveže sa zivotom

Sent from my Note 8

Deluje mi da su rezultati bili bolji kad sam kupio telefon, ovo sad ne može da se poveže sa zivotom

Sent from my Note 8
Nije to u redu... Kod tebe nešto u OS ne valja

Sent from Note 8.

Francuski je u pitanju, ali vidim da se drugi ne žele uopšte.

Sent from my Note 8

Meni je dok sam imao note na francuskom baterija bila mnogo bolja nego na n mada mi se drugar zalio da njemu nije mogao da izvuce 10h sa mozda 3h sota,nismo ustanovili sta je

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Mislim da nema veze nemački, francuski itd sa baterijom.. Imaš neki konflikt u sistemu koji ti vuče bateriju

Sent from Note 8.

@outlaw хвала делује интересантно.Не вреди не могу да се снађем.Људи бре има ли овај телефон негде опцију да се пребаци на ћирилицу (телефон и тастатура)?

Sent from my Note 8
Naravno da su bili bolji, tipično samsung. Kreneš od bbs da vidiš gde curi, probaš da rešiš pa posle toga factory....ovako ne mora da znači da ćeš bilo šta rešiti; tj hoćeš privremeno ali verovatno će se vrati opet sve na staro posle nedelju do dve 😉

Sent from my Mate 10 Pro

Jel ova aplikacija u pitanju?

Sent from my Note 8
085e9ea299409bc44a769b3aebb4c06b.jpg

Okej hvala ti.
Koliko treba da prodje ciklusa punjena da bih dobio tačne podatke?

Sent from my Note 8

Nema tu ciklusa. Imas moju temu na forumu u potpisu, a skini najnoviju verziju sa xda. Ako ti telefon nije rutovan, moraces preko ADB da das dozvole aplikaciji. Imas bas na xda u toj temi opisano kako.

@outlaw хвала делује интересантно.Не вреди не могу да се снађем.Људи бре има ли овај телефон негде опцију да се пребаци на ћирилицу (телефон и тастатура)?
Tastatura swiftkey kod mene
28d0b5400e703a55568d220fba1097ce.jpg
0351045ab8720f2fb6010217752c50aa.jpg
dc0b61297a94031015ccb337b5f34b47.jpg
34479e7ad44eb18dd9380f278fe8215e.jpg

Sent from Note 8.

@ hvala dark side.Инсталирао сам гугл тастатуру и шљака на ћирилици али телефон је и даље на латиници све сам пробао како си и објаснио нема нигде опција за пребацивање на ћирилицу.

Poslednja izmena:
Male su šanse da ćeš to da uspeš na N8. Eventualno za neki region ako je napravljeno, mada sumnjam ako za naš nativni nije

Sent from my Mate 10 Pro

Није ми јасно да телефон овог ценовног ранга то не може!Невероватно.Па мој Г5 је био на ћирилици!Не желим никога да увредим поштујем друге људе али бре не волим латиницу и живим у Србији хоћу моју ћирилицу на телефону који кошта 900 е.Хвала Вам на одговорима.

@dule2303 Да не дужимо овде послао сам ти пп.

@ hvala dark side.Инсталирао сам гугл тастатуру и шљака на ћирилици али телефон је и даље на латиници све сам пробао како си и објаснио нема нигде опција за пребацивање на ћирилицу.
Tastatura može - system na ćir jok. No way Hose.

Sent from Note 8.

Narode, nažalost ćirilica polako umire.
Hteli mi to ili ne.
Užasno je komplikovano koristiti je u radu sa nekim programima, a čitav sistem da bude cirilican to nema smisla uopšte....

Sent from my Note 8

Мислиш системска тастатура може на ћирилицу?Дај молим те убаци слике или ми пошаљи поруку како.

Ajde malo pažljivije čitaj šta sam napisao i za koji program sam izbacio screen shot

Sent from Note 8.

Poslednja izmena:
Христос Васкрсе!Вама и Вашим породицама срећан и благословен најрадоснији Хришћански празник!

Nazad
Vrh Dno