Meni na 9+ je prosek na 5% u vremenskom periodu od 18h, 20% svakako nije normalno.Ima li neko problem sa stavkom android sistem, izvuče mi 20% baterije!
Sent from my Note 8
Nije to u redu... Kod tebe nešto u OS ne valjaJeste bio sigurno jedno 13 sati.
Ja ne znam ljudi za vas ali ja ne mogu da izvučem preko 4h sota.
Deluje mi da su rezultati bili bolji kad sam kupio telefon, ovo sad ne može da se poveže sa zivotom
Sent from my Note 8
Naravno da su bili bolji, tipično samsung. Kreneš od bbs da vidiš gde curi, probaš da rešiš pa posle toga factory....ovako ne mora da znači da ćeš bilo šta rešiti; tj hoćeš privremeno ali verovatno će se vrati opet sve na staro posle nedelju do dve 😉Jeste bio sigurno jedno 13 sati.
Ja ne znam ljudi za vas ali ja ne mogu da izvučem preko 4h sota.
Deluje mi da su rezultati bili bolji kad sam kupio telefon, ovo sad ne može da se poveže sa zivotom
Sent from my Note 8
Tastatura swiftkey kod mene@outlaw хвала делује интересантно.Не вреди не могу да се снађем.Људи бре има ли овај телефон негде опцију да се пребаци на ћирилицу (телефон и тастатура)?
Tastatura može - system na ćir jok. No way Hose.@ hvala dark side.Инсталирао сам гугл тастатуру и шљака на ћирилици али телефон је и даље на латиници све сам пробао како си и објаснио нема нигде опција за пребацивање на ћирилицу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari