Misliš sve kao i ja. Mada sve što si napisao je i logično...Smanjio ga za 1cm za početak po dužini, podebljao ga za 2-3mm koliko treba da se konačno turi 4000mAh u njega, quad zvučnike (i da su svi aktivni prilikom slušanja u oba pravca i loudspeaker modu), fp ispod ekrana, 8/128gb osnovni model, vratio ic port, izravnao ekran, kamera kao sa pixela + druga za wide opciju kao lg v30, fm radio (što implicira svi snap 845 da budu), izbacio i active varijantu...eto onako za prvu što mi pada na pamet
Sent from my Mate 10 Pro
Od novembra 2017. Godine...![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
To što ti spominješ je više u "real world usage" testiranju. U real world usage samsung ti može biti i 30-40% svetliji od huawei sa Boost sto slozices se opet nije meredovno testiranjeOvi testovi nemaju nikakve logike ako brajtnes nije na istom nivou. A rekao bih ovde da nije..
I ne može se tako gledati baterija kroz konstantno prženje , ima tu potrošnja i na 4g, slab signal , dok je ugašen ekran itd itd.
Jača je svakako i uvek će biti sa tim gabaritom, nego eto krivo mi sto nije jači [emoji85]Ma nema tu mnogo priče , dosta se Samsung steka sa baterijama(pogotovo ako se u obzir uzme debljina telefona) ali je to i očekivano.
Skrecemo sa teme ali očekujem bolju bateriju na p20 pro nego na s9+ , u realnom korišćenju naravno
Ne mislis li da je ekran ta dva modela poprilicno neuporediv i da se iz aviona vidi da ce na p20 vise trajati zbog nekoliko klasa slabijeg ekrana...voleo bih samo testa radi da ugrade ekran iz recimo s9 pa da vidimo...verujem da bi odjednom procurela i ta baterijaMa nema tu mnogo priče , dosta se Samsung steka sa baterijama(pogotovo ako se u obzir uzme debljina telefona) ali je to i očekivano.
Skrecemo sa teme ali očekujem bolju bateriju na p20 pro nego na s9+ , u realnom korišćenju naravno
Kad ćeš ti u druge vode [emoji849]Eto, sad uživaj u n8 i zaboravi na s9+ još neko vreme![]()
Sent from my Mate 10 Pro
"smirio"? Koga "farbaš"? I nije te sramota da imaš taj outdated fon?. Odmah da menjaš tu starudiju u P20 ili s9. [emoji39]Ne staj mi na muku, taman sam se smirio [emoji14]
Sent from my Mate 10 Pro
In-display fingerprint sensor
Less bazel
Bigger speaker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari