Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Si updatovao apps as galaxy store ? Izašli updati za edge lighting ( ovaj pop up za sms ) i za edge screen ( ima za AOD GiF update) da može se ubacuju apps u pop up, kada stigne sms swipujes tu notifikaciju sto ti iskoči na dole i otvori ti pop up.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sve sto je nudio sam azurirao, mozda ce tek stici

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Bravo Savo majstore!
Uradio update galaxy aplikacija i sad radi!

@LazarAntic
galaxy apps/My apps/Update i apdejtuješ sve što ti ponudi .... nadam se da sam dobro objasnio.

Bravo Savo majstore!

@LazarAntic
galaxy apps/My apps/Update i apdejtuješ sve što ti ponudi .... nadam se da sam dobro objasnio.
Da meni sve vec azurirano,radi ali samo kad onako povuces nadole...steta sto nece stalno tako da mogu da namestim iz notifikacijskog panela da bude tako i slicno.ovako samo radi kad je otključan telefon

Morala bi biti malo bolja. Mislim da je neko ovde o tome i pisao. Neću da prelazim jos na Oreo zbog moguće nekompatibilnosti aplikacija..
Ps. Parallax 3d wallpaper je interesantan na Note 8..preporučujem da se proba sa play store..
7224d973c3082df7c232df478b8965ed.jpg

Sent from Note 8.
Jel može nekako da se izvuče ovaj wallpaper?
I kako se zove u aplikaciji, jer je ja ne nalazim?

Poslednja izmena:
Skinuo sam ovu novi verziju aplikacije za poruke, i radi mi na S8, CRAP.

A, moze da se smanji pa da bude cet na dohvat ruke...

79df18eeabc2f2ff3117f541fd4c49db.jpg

Poslednja izmena:
Владислав Горелов Night tree.

Sent from Note 8.

I ja ne nalazim ovu pozadinu, a bas je dobra...

Pronasao, treba kucati u Explore pretragu, ne nalazi je u Home, Premium...

Jel svima stigao Update na Oreo? Meni jos uvek nije...

Poslednja izmena:
Bravo Savo majstore!

@LazarAntic
Ozbiljan minus je sto mogu da zakace samo tri prepiske, to je mnooogo malo

Vidiš to mi nije palo na pamet da probam ... al mi je ok što napravi ikonicu kad se minimizira.
E da ... i bez veze je po meni što je uvek on top

Vidiš to mi nije palo na pamet da probam ... al mi je ok što napravi ikonicu kad se minimizira.
E da ... i bez veze je po meni što je uvek on top
Meni treba 5 uvek zakacenih i sad me j.b.e sto moze samo tri....ne kapiram zasto su ogranicili

Možda je to zbog toga kad zadržiš ikonicu za poruke on ti izbaci 3 kontakta koja si pinovao u porukama ... i kaže ne može više od 3
I ne može više swipe left to create message ???

Poslednja izmena:
Šta bi konkretno ti dodao u novi note, a da postojeći već nema?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Kamere iste ili bolje nego na S9+, senzor otiska ispod displeja, stereo zvuk i mnogo bolja baterija. U suštini nema puno prostora za neki napredak...

A u sustini nista od toga nece imati sem stereo zvuka i istih kamera kao s9+.

Ja mislim da se stekaju za s10 ili SX kako god da nazovu da bude "boom"

Mislim da im se žuri i zbog čitača otišla prsta ispod ekrana jer nisu samo oni patentirali to.
Huawei je to odradio na Porche P20 modelu.

Poslednja izmena:
Šta bi konkretno ti dodao u novi note, a da postojeći već nema?

Smanjio ga za 1cm za početak po dužini, podebljao ga za 2-3mm koliko treba da se konačno turi 4000mAh u njega, quad zvučnike (i da su svi aktivni prilikom slušanja u oba pravca i loudspeaker modu), fp ispod ekrana, 8/128gb osnovni model, vratio ic port, izravnao ekran, kamera kao sa pixela + druga za wide opciju kao lg v30, fm radio (što implicira svi snap 845 da budu), izbacio i active varijantu...eto onako za prvu što mi pada na pamet

Sent from my Mate 10 Pro

Nemaš šta da se podebljava :)
P20 Pro 7.8mm ima 4000mah bateriju
Note 8 8.6mm i ima 3300 mah bateriju.

Bez obzira na prostor koji zauzima olovčica može se tu ugurati, ako se hoće, veća baterija.
Nego sad i da hoće ne smeju da rizikuju zbog problema sa note 7 modelom :)

Za mene bi bio dovoljan napredak da ubace stereo zvučnike i senzor za otisak prsta ispod displeja.
Od IR porta & ravnog displeja & wide-angle kamere (koju inače svi više vole nego telephoto) na žalost nema ništa ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nemaš šta da se podebljava :)
P20 Pro 7.8mm ima 4000mah bateriju
Note 8 8.6mm i ima 3300 mah bateriju.

Bez obzira na prostor koji zauzima olovčica može se tu ugurati, ako se hoće, veća baterija.
Nego sad i da hoće ne smeju da rizikuju zbog problema sa note 7 modelom :)

Za mene bi bio dovoljan napredak da ubace stereo zvučnike i senzor za otisak prsta ispod displeja.
Od IR porta & ravnog displeja & wide-angle kamere (koju inače svi više vole nego telephoto) na žalost nema ništa ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Jeste 4000 na huawei p20pro recimo koji je 16 minuta bolji od s9+ SOT u bateriji koj ima 3500mAh, veći ekran, veći rezoluciju. Da s9+ ima tih 500mAh više trajao bi oko 2h duže u normalnom korišćenju il bar 1h u gamingu.

Zaključak:

A) Optimizacija ? Iz lkicnog iskustva znam da huawei ima battery friendly optimizaciju.

B) koliko je stvarno kvalitetna ta 4000 baterija ;)

P.s. bavim se baterijama iz drugih razloga i činjenica je da mAh igra ulogu u trajanju baterije al takodje ako 2 baterije imaju isto mAh a jedna je kvalitetnija ta kvalitetnija uvek traje duže i sporije gubi kapacitet vremenom. Ja lično pretpostavljam da je u pitanju "B"

Poslednja izmena:
Ko je i gde izmerio tih 16min razlike ?

Kada smo kod kvaliteta baterije tu je Samsungu prešao igricu u prošlosti. Baterija im gubila 50% kapaciteta na godinu dana..

Poslednja izmena:
Nije baš 50% za godinu dana, ali jeste nekih 15-18% za to vreme. Tako je barem bilo na S7E koji sam koristio, ali su posle fijaska sa Note 7 navodno proradili na baterijama pa ne bi smeta da degradira ili barem ne u tolikoj meri za godinu dana. To može da potvrdi ili opovrgne neko sa s8 ko ga koristi toliko dugo.

Nije baš 50% za godinu dana, ali jeste nekih 15-18% za to vreme. Tako je barem bilo na S7E koji sam koristio, ali su posle fijaska sa Note 7 navodno proradili na baterijama pa ne bi smeta da degradira ili barem ne u tolikoj meri za godinu dana. To može da potvrdi ili opovrgne neko sa s8 ko ga koristi toliko dugo.
Od novembra 2017. Godine...
4bac4989baeda9fd6f2f5fc460a8e485.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh Dno