Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

SMART TEXT selection i smanjenje nepotrebnih pozadinskih procesa je meni jedino interesantno na Oreo.

Ništa zanimljivo nema na Oreo, nikakve razlike bukvalno nema osim što mi sad i taj edge lighting radi u svim uslovima i kad je isključen i uključen ekran, ne vidim čemu je trka bila da se pređe na Oreo

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Edge osvetljenje je radilo i na 7.1.....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Meni nije, nikako mi nije moglo kad je ekran isključen

I GCam radi lošije, tj. ne radi sa Pixel 2017 HDR+ već sam morao da vratim na Nexus 6 HDR+ Auto...

Ništa zanimljivo nema na Oreo, nikakve razlike bukvalno nema osim što mi sad i taj edge lighting radi u svim uslovima i kad je isključen i uključen ekran, ne vidim čemu je trka bila da se pređe na Oreo

edge lighting je uvek radio ok i na N. Trebalo bi da bude bolja baterija, jer gasi nekoriscene aplikacije iz pozadine.

Sent from my SM-T825 TAB S3

Pa naravno da nema,samo sminka kao i uvek,mozda je bat za niansu bolja ali samo mozda

Ja samo znam da će uskoro svaki naredni update da malo uspori uredjaj

edge lighting je uvek radio ok i na N. Trebalo bi da bude bolja baterija, jer gasi nekoriscene aplikacije iz pozadine.

Sent from my SM-T825 TAB S3
Šta znam, za sad mi baterija djeluje isto a telefon radi odlično kao i na sedmici

Morala bi biti malo bolja. Mislim da je neko ovde o tome i pisao. Neću da prelazim jos na Oreo zbog moguće nekompatibilnosti aplikacija..
Ps. Parallax 3d wallpaper je interesantan na Note 8..preporučujem da se proba sa play store..
7224d973c3082df7c232df478b8965ed.jpg

Sent from Note 8.

Jesu svi Note 8 sa Telenora otkljucani ili je neko naleteo na zakljucan? Treba da uzmem jedan danas, vakum, pa da ne bude iznenadjenje posto sam na mts?

Jesu svi Note 8 sa Telenora otkljucani ili je neko naleteo na zakljucan? Treba da uzmem jedan danas, vakum, pa da ne bude iznenadjenje posto sam na mts?
Kad sam uzimao Note u Telenoru bio je tip iz Samsung koji je na moje pitanje da li je tel. zaključan, odgovorio da nijedan Note nije zaključan.

Moj je single sim. Niko me nije pitao da li zelim ovaj ili onaj tako da verujem da su single sim.

C c c ko ce ovu tehnologiju da isprati.

Ovaj senzor ispod čitavog displeja je "next big thing" koja se očekuje!

Sta je bilo sa kolegom koji je reklamirao telefon zbog pozadinskog osvetljenje, znam da su mu odbili žalbu prvi put i da su za razlog naveli da nisu uočili nepravilnost.

Poslednja izmena od urednika:
Evo sad već posle 3 dana mogu reći da telefon stvarno radi perfektno, mislio sam da ne može biti bolji nego na sedmici ali na osmici bukvalno leti i baterija je čini mi se bolja

Vala koliko su ga tuningovai, optimizovali i kasnili za svima sa izbacivanjem, toga O, najbolje bi još bilo da i ne radi dobro ;)

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Vala koliko su ga tuningovai, optimizovali i kasnili za svima sa izbacivanjem, toga O, najbolje bi još bilo da i ne radi dobro ;)

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Živa istina, ma neka su i kasnili kad ovako dobro radi

Poslednja izmena:
Neće on još najmanje 5 meseci...

Samsung flagship telefoni su uvek imali najbolji hardver, nije to nikakav problem...
Softver treba da se pegla i podrška ;)

Kada bi se stavljao čist android sa par dodataka i note 4 bi lagano gurao android 8.1.0, a ne note 9!

Naravno to gore je snapdragon verzija :)

Poslednja izmena:
Nadam se da nije, jer je to prilicno slabo i singl i multi šije one plus 6 ,o kanti x-u da ne pricam...mislim na rezultat i tel koji ce izaci na jesen...i mislim na 6 gb rama...mora da ima 8!!! po meni barem

Imaće 6gb gotovo sigurno.

A ovaj rezultat je skoro pa tipičan za s845. Možda 250p više u singlu

Nazad
Vrh Dno