Kurttrasel
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2018
- Poena
- 165
Meni na Telenoru jos nista...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
edge lighting je uvek radio ok i na N. Trebalo bi da bude bolja baterija, jer gasi nekoriscene aplikacije iz pozadine.Ništa zanimljivo nema na Oreo, nikakve razlike bukvalno nema osim što mi sad i taj edge lighting radi u svim uslovima i kad je isključen i uključen ekran, ne vidim čemu je trka bila da se pređe na Oreo
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Šta znam, za sad mi baterija djeluje isto a telefon radi odlično kao i na sedmiciedge lighting je uvek radio ok i na N. Trebalo bi da bude bolja baterija, jer gasi nekoriscene aplikacije iz pozadine.
Sent from my SM-T825 TAB S3
Kad sam uzimao Note u Telenoru bio je tip iz Samsung koji je na moje pitanje da li je tel. zaključan, odgovorio da nijedan Note nije zaključan.Jesu svi Note 8 sa Telenora otkljucani ili je neko naleteo na zakljucan? Treba da uzmem jedan danas, vakum, pa da ne bude iznenadjenje posto sam na mts?
Na svim mrezama su SIM free. Jedino su iPhone zakljucani na mts i telenor.Ali su svi definitivno otkljucani?
Živa istina, ma neka su i kasnili kad ovako dobro radiVala koliko su ga tuningovai, optimizovali i kasnili za svima sa izbacivanjem, toga O, najbolje bi još bilo da i ne radi dobro![]()
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Nadam se da nije, jer je to prilicno slabo i singl i multi šije one plus 6 ,o kanti x-u da ne pricam...mislim na rezultat i tel koji ce izaci na jesen...i mislim na 6 gb rama...mora da ima 8!!! po meni barem
Imaće 6gb gotovo sigurno.Nadam se da nije, jer je to prilicno slabo i singl i multi šije one plus 6 ,o kanti x-u da ne pricam...mislim na rezultat i tel koji ce izaci na jesen...i mislim na 6 gb rama...mora da ima 8!!! po meni barem
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari