Narode, prvo čemu 6 gb ram memorije a kamoli 8 na mobilnom telefonu???
Da instagram može da povuče 3 gb ram memorije??
Daj reci da nisi ozbiljan.Molim te vidi kako android sistem funkcionise pa onda mozemo da polemisemo sta ce 6 ili 8gb rama
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Valjda ce neko da skonta te 2 stvari pa da nam objasni,i ja bi stavio ali kako je on nemam pojmaI meni isto to samo na eng .... izgleda da je only s9 feature
Šteta baš mi se dopada da iskoči prozorčić sa porukom umesto na 2 tapa ulazi u message app ...
Kod mene šljaka. (8+ CRC7 build iliti poslednji ) šljaka i kod drugara na N8, čudo da neće kod tebe...jesi li na Oreo ?Hvala lepo za apk al nešto ne štima ...
Jel nece ,ni meni nesto nece ili ja neumem?Hvala lepo za apk al nešto ne štima ...
I ja instalirah ovo sto si okacio, ok, promenilo je malo izgled poruka na note 8, ali nigde ne mogu da nađem da mi kao njemu u videu bude ono prozorceNa stock je samo sam mu instalirao poruke od s9 i to je. Kod rodjaka na 8+ takodje radi ( rodjak i ja smo na CRC7 )
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Si updatovao apps as galaxy store ? Izašli updati za edge lighting ( ovaj pop up za sms ) i za edge screen ( ima za AOD GiF update) da može se ubacuju apps u pop up, kada stigne sms swipujes tu notifikaciju sto ti iskoči na dole i otvori ti pop up.I ja instalirah ovo sto si okacio, ok, promenilo je malo izgled poruka na note 8, ali nigde ne mogu da nađem da mi kao njemu u videu bude ono prozorce
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari