Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Pa to, taj bar se popuni nakon manje poteza olovkom nego kad neko drugi na svom telefonu napiše/nacrta istu stvar. Nadam se da smo se razumeli...

Da,da. Imas nekih 15-ak sekundi na raspolaganju,s'tim sto se pauze koje pravis ne racunaju.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Jel vredi screensaver koristiti? Pomaže li išta da se spreči burn in efekat?

Ljudi kakvo je ovo upozorenje [emoji23][emoji23][emoji23]
ba4b286a1086badc4913022437b47fde.jpg

Misliš na ovo što javlja da je usb vlažan ili?!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Hahahhaa, dobri ste [emoji23][emoji23][emoji23]
Stvarno je bilo neke vode oko telefona, samo se od sebe osusilo....
Nego dajte neki problem koji ima note, pomislice ljudi da krijemo nešto......

Glupost neopevana, snimi gif od slova koje napises...

Nije glupost. Štaviše, odlična opcija, koju ja, sa svojih 45 god, koristim.. I daje originalni pečat.. Slao sam ih dosta...

Jel vam dosadila nekom veličina telefona da vam uvalim s8 uz doplatu za isti?!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Hehe
964f100a5794c3bbc309d48d9dfba468.gif

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

+1 Super stvar
Ala si mator [emoji3]

NOTE 8
Ja sam generacija prvog Commodore 64 u srednioj školi. 8 bita je tada bilo opasan napredak. [emoji16] A danas, ovaj telefon je toliko jači, da je neshvatljivo kuda smo otišli.

Mi smo u osnovnoj školi prvo dobili jednu Galaksiju (naravno sa kasetofonom) a nešto kasnije i jedan EI Pekom 32 koji su bili još gori od tog Komodora... U to vreme ja sam kao osnovac uspeo da mojima iskukam da mi kupe ZX Spectrum 48k za igranje, a njega su kasnije nasledili upravo taj Komodor 64, te potom Amiga... Those were the days...

Hmmmm...

Kad je telefon zaključen a neko me zove preko Vibera uopšte mi ne prikazuje ko me zove već je i dalje AOD screen, radi edge lightning i vidi se samo mala ikonica u vrhu ekrana. Tek kad ga otključam otiskom prsta vidim ko me zove i mogu da se javim...

Jel ima još neko ovakvu situaciju i jel to do Vibera ili podešavanja ekrana?

Prilikom običnih poziva sve je OK.

Hmmmm...

Kad je telefon zaključen a neko me zove preko Vibera uopšte mi ne prikazuje ko me zove već je i dalje AOD screen, radi edge lightning i vidi se samo mala ikonica u vrhu ekrana. Tek kad ga otključam otiskom prsta vidim ko me zove i mogu da se javim...

Jel ima još neko ovakvu situaciju i jel to do Vibera ili podešavanja ekrana?

Prilikom običnih poziva sve je OK.
Ista situacija i kod mene,ne mogu da se javim na Viber dok ne otključam telefon. Ne znam u čemu je fora.

U opcijama edge lighting iskljucite viber i pri pozivu bice vam normalmo da se mozete javiti bez otkljucavanja telefona.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mene je edge lighting totalno smorio, milion bagova, dešava mi se da mi na viberu kada jedan kontakt pošalje poruku normalno radi a da kad mi neko drugi pošalje ne reaguje, pa onda neće da radi kad je ekran isključen, baš sam se smorio i isključio, ne mogu više da čačkam i tražim

Jes, čudno radi.

Mene trenutno muči druga stvar. Dešava mi se na WhatsAppu i Telegramu. Ako mi neko pošalje dve poruke za redom uredno prikazuje onaj balončić ali dva puta pokazuje prvu poruku. Jako mi ide na živce. Sad gledam šta sam instalirao u poslednjih par dana ali ništa što na bilo koji način utiče na notifikacije.

Ima li neko ideju?

Stigla mi je futrola koju sam poklonio prijatelju @bubac posto sam u medju vremenu presao na iPhone. Futrola je perfektna model Incipio dual-layer
26aff792d818c3f4dd500d2ebbf75e06.jpg
27e348d432a1d14093b93b2a0329c14b.jpg
d25d7e962c4ac2eddef4c53fdfb68e93.jpg
0d4dbc02d4581380c865fe8daf31f5fd.jpg
e733b5a3d5e88850f4c42983e1eb9068.jpg
2d08fd0e247a7b0aa6af5e33665efa89.jpg
655ae84ec15a7988fcb1318e34469bb4.jpg
34fbde0be411bd48d09b9841693af7ef.jpg
8e1d2855fc5eddbc62d06183cbc6f0d5.jpg

Odlicno mu stoji, ovako nesto sam ja uzeo jos prvi dan, navodno spigen al jes malo sutra, kostala celih 900 din.
I pametno ti je drug uradio sto nije stavio nista na ekran..

Futrola je izasla 28.4$. Iskreno kako je kvalitetna izrada i nije puno para. Na ekranu ima zalepljenu foliju koja je kostala tipa 400din. Providnost folije je perfektna a mana je sto se brzo zamasti od prstiju.

Odlicno! Ako mozes nacrtaj nekog super heroja.. [emoji5]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Imaš živaca munjo, svaka čast

@nikolass83
Sve je jasno ako pratiš forum 😉
Postavljaj ovde crteže jer si možda i jedini koji maksimalno koristi olovku!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

@nikolass83
Sve je jasno ako pratiš forum 😉
Postavljaj ovde crteže jer si možda i jedini koji maksimalno koristi olovku!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Korišćenje olovke za crtanje nije "maksimalno korišćenje" ... Ja je koristim svakog dana u obimu koji postoji u smart funkcijama. Jedino mi i dalje smeta edge ekran u nekim segmentima rada. Ali olovka je uvek napolju, kada je uključen ekran. Velike šake imam pa [emoji422] pomaže. Zanimljivo je da S-pen sa Note radi na Tab s3 a olovka od Taba neće na Note [emoji16]

Bas dobro izgleda nova limitirana verzija:

galaxy-note-8-PyeongChang-2018-Olympic-Games-Limited-Edition-1.jpggalaxy-note-8-PyeongChang-2018-Olympic-Games-Limited-Edition-3.jpggalaxy-note-8-PyeongChang-2018-Olympic-Games-Limited-Edition-2.jpggalaxy-note-8-PyeongChang-2018-Olympic-Games-Limited-Edition-4.jpg

Nazad
Vrh Dno