Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Malo je popio, ali reći će da je tastatura pogrešila 😀

Ista stvar i u telenoru i u ovlašćenom servisu, čekanje čuda i nisam mogao da se cimam i opterećujem zbog punjača i uzeo novi, nevjerovatno kako je kod nas sve komplikovano a sve to debelo platiš da bi te opet neko j...o

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Što su navalili sa 3 ažuriranja za mjesec dana

Najvise me note 8 podseca na note 3 sa monstruoznom baterijom!
Auto oseveljtenje, lokacija, sihronizacija, sve popaljeno.....
3103a50fdb6cbfaa9df72d3b88a4b7fc.jpg
6388ffd020e70a5037abd6b902aca7f8.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Hoce on da prebaci 6h al na pola dana 🙂. Malo je drugacije posle 24h

Svaka vam čast kada gledate po 7h dnevno u telefon. Ja toliko ne mogu da nakupim za 2 dana ali opet svaki dan moram da punim bateriju. Koristio ili ne koristio telefon jedan dan izgura maksimum.

Od sinoc mi se pojavljuju prazna mesta u notifikacijama. Jel ovo neki Samsungov bag ili sam nešto ja podesio u settingsu?
Screenshot_20180110-122215.jpg

Jeste, ali je totalno ****** od stakla. Imao je moj prijatelj koj ga je skinuo posle 3min. Pokusao je od nillkina 3d.... Tek kada je stavio whitestone onda je bio prezadovoljan. Realno gledajuci nema boljeg stakla od whitestone na trzisu. Ako koristis foliju tek ona nevalja posebno pri koriscenju olovke posto ostavi sve linije na foliji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala na informaciji da ne bacam novac... znači samo whitestone za note 8....mada nema ih još uvek kod nas.

Nazalost nema ih, mozes preko e-bay da se nadje i do 30$ na akciji. Ako planiras da zadrzis nota na duze vreme isplati se uzeti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam turio whitedome na s8, progledao...tek sad razumem ljude koji kukaju na folije i koliko unazade watching expirience 😉

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Mislim da bi baterija trebala duže da traje, ali s obzirom da sam sve moguće funkcije uključio (sem što je rezolucija na fhd+) i stalno isprobavam neke aplikacije, wi-fi, 4g, lokacija, osvetljenje-auto, auto-sinhronizacija, always-on-display, edge osvetljenje...znači sve moguće samo rezolucija na srednjem nivou.
Stalno skidao nove aplikacije i rezultat je sledeći:

Screenshot_20180110-220934.jpg
Screenshot_20180110-220941.jpg
Screenshot_20180110-220948.jpg

Mislim da wifi veza ne bi smela toliko da uzima,tu nesto nije kako treba bas.

I meni se wifi tako nekada pojavi, nisam siguran šta to uopšte znači. A po njegovom grafiku deluje da nije išao u sleep uopšte. Nema nigde ravnog dela, konstantno troši bateriju.

Nemam pojma,ja ne pamtim da sam to video nekada za ova 4 meseca,a 90% vremena sam prikacen na wifi,i to obicno ide na punjenje na svakih 24 h.

Nekom računicom ispadne da je wi-fi pojeo skoro 400mAh što je bolesno mnogo!

Inače razlika između te srednje i najjače rezolucije po pitanju autonomije je mizerna (ako je uopšte i ima).

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Mislim da bi baterija trebala duže da traje, ali s obzirom da sam sve moguće funkcije uključio (sem što je rezolucija na fhd+) i stalno isprobavam neke aplikacije, wi-fi, 4g, lokacija, osvetljenje-auto, auto-sinhronizacija, always-on-display, edge osvetljenje...znači sve moguće samo rezolucija na srednjem nivou.
Stalno skidao nove aplikacije i rezultat je sledeći:

Pogledajte prilog 244139
Pogledajte prilog 244140
Pogledajte prilog 244141

Meni je sve isto to i sa full rezoluciom rezultat bio slican..nema bas neke razlike u trajanju baterije izmedju ove dvije rezolucije koliko sam ja mogao primjetiti. A inace, ne ocekuj bolje rezultate od ovoga sa svim upaljenim opcijama. 5h sot-a brate nije malo za ovoliko upaljenih opcija..ni 4.5h sot-a nije malo. Pogledaj malo druge telefone sa vecom bateriom pa manje drze od note 8 sa manjom bateriom , sve zbog optimizacije sistema
Sad, sto se wifi potrosnje tice i sistem android takodje potrosnje je stvarno cudno, nesto odje nije kako treba.

Poslednja izmena:
Pa napisao sam već da sam skidao dosta aplikacija, tako da je wi-fi radio sigurno 2h samo prilikom skidanja 10-ak igrica sa po 1-2gb!
Ja mislim da je ipak to to što se tiče baterije, dosta uključenih funkcija, stalno ga maltretiram, testiram, još uvek je svež pa se upoznajemo sa novim funkcijama i mogućnostima telefona.

Pa sa tim nacinom koriscenja neces dobiti neki realan rezultat,osim ako ti je posao testiranje igrica. [emoji1] Meni je takodje sve isto upaljeno,rezolucija na max,pozivi,drustvene mreze,yt,oko sat i po ode na igre mozda. Retko kada sam ispod 6 h SOT-a, i to na 24 h ga punim. Imam telefon od septembra,tako da vec mogu da kazem da je to konstantan rezultat na osnovu takvog koriscenja.

Poslednja izmena:
Uh sto ovaj hotspot prazni bateriju, čudo jedno! [emoji23][emoji23]

ja se ne sećam da mi je na kraju dana baterija bila ispod 60%. Na taj način gledam bateriju, jer ne mogu da buljim u fon 7 sati dnevno. A na početku, dok sam setapovao fon, SOT je bio jak. Nepotrebno je više pisati o bateriji. Smorili smo. Jasno je da je dobra.

Od pre 3 dana sam ponosni vlasnik ovog cuda, imam jedno pitanje. Da li postoji neko odredjeno pravilo oko punjenja note 8 baterije, tj. na koliko bi procenata po nekom "pravilu" trebalo prikljuciti telefon na punjac? Na koliko procenata ga vi kacite? Hvala na odgovoru. Pitam ovo zbog toga sto me zanima da li postoji neko pravilo za sto bolje ocuvanje baterije.

Generalno pravilo je da ga ne puštaš da siđe ispod 15%.

Hvala na odgovoru, juce sam ga prikljucio na 7%, vec sam napravio gresku. 🙂

Hvala na odgovoru, juce sam ga prikljucio na 7%, vec sam napravio gresku. 🙂
Samim tim si sada oštetio bateriju i smanjio joj kapacitet za 8%. Pazi da to ne radiš više. [emoji854]
Šalim se naravno.

Ne razumem kako nekom drži baterija 2 dana!?
Jel to sa pogasenim always-on-screen, edge, sinhronizacijama, bez 4g, bez lokacije?
Mada ovaj fon nije ni zanimljiv bez ovih opcija.
A ne vidim način da izdrži 2dana sa ovim opcijama i auto osvetljenjem...

Nazad
Vrh Dno