Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Pa to, taj bar se popuni nakon manje poteza olovkom nego kad neko drugi na svom telefonu napiše/nacrta istu stvar. Nadam se da smo se razumeli...
Kako kakvo - pa da će Milica sutra da ti dođe... Lepo od nje što te upozorava...Ljudi kakvo je ovo upozorenje [emoji23][emoji23][emoji23]![]()
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Nije glupost. Štaviše, odlična opcija, koju ja, sa svojih 45 god, koristim.. I daje originalni pečat.. Slao sam ih dosta...Glupost neopevana, snimi gif od slova koje napises...
+1 Super stvarNije glupost. Štaviše, odlična opcija, koju ja, sa svojih 45 god, koristim.. I daje originalni pečat.. Slao sam ih dosta...
Ja sam generacija prvog Commodore 64 u srednioj školi. 8 bita je tada bilo opasan napredak. [emoji16] A danas, ovaj telefon je toliko jači, da je neshvatljivo kuda smo otišli.+1 Super stvar
Ala si mator [emoji3]
NOTE 8
Ista situacija i kod mene,ne mogu da se javim na Viber dok ne otključam telefon. Ne znam u čemu je fora.Hmmmm...
Kad je telefon zaključen a neko me zove preko Vibera uopšte mi ne prikazuje ko me zove već je i dalje AOD screen, radi edge lightning i vidi se samo mala ikonica u vrhu ekrana. Tek kad ga otključam otiskom prsta vidim ko me zove i mogu da se javim...
Jel ima još neko ovakvu situaciju i jel to do Vibera ili podešavanja ekrana?
Prilikom običnih poziva sve je OK.
Korišćenje olovke za crtanje nije "maksimalno korišćenje" ... Ja je koristim svakog dana u obimu koji postoji u smart funkcijama. Jedino mi i dalje smeta edge ekran u nekim segmentima rada. Ali olovka je uvek napolju, kada je uključen ekran. Velike šake imam pa [emoji422] pomaže. Zanimljivo je da S-pen sa Note radi na Tab s3 a olovka od Taba neće na Note [emoji16]@nikolass83
Sve je jasno ako pratiš forum 😉
Postavljaj ovde crteže jer si možda i jedini koji maksimalno koristi olovku!
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari