Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Nije, totalno je isti kao i obican note 8
f79e9baba784548551703c43244d1442.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
lep je toj boji. Imam crni i on daje drugačiji osećaj od ovog... Crni, kao da je izliven iz jednog parčeta. Saliven, što bi narod rekao.. Mada je i ovaj [emoji41].

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Zasto mi je obrisan post u kome sam pitao za s pen?

Druže prezadovoljan sam sa Spen-om na Note 8 , definitivno se oseti razlika pri crtanju u odnosu na Note 4 koji sam koristio pre ovoga ... linije se lakše i lepše ocrtavaju i pritisak na sam ekran je minimalan ... u svakom slučaju ogroman napredak što se olovčice tiče ... [emoji41]

Hvala svima koji podržavaju moj rad ... [emoji4]

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena od urednika:
Screenshot_20180122-120412.jpg
Screenshot_20180122-120629.jpg
Screenshot_20180122-120643.jpg

Danas sam dobio poruku od mobilnog shopa da imaju na stanju ova stakla, izgledaju kao malo ozbiljnija, a daju i garanciju...

Je l imaju ovi neki sajt ili nešto gde se može pogledati?

Ma mene interesuje kad ce oreo, sta nam mazu oci više...

Bice do marta valjda [emoji849] Stvarno nema smisla,kad je Sony pustio ***,ima vec 2 meseca. Zar svake godine moraju da budu najveci papci...

Za nas papci ali marketinski pametno.odradjeno a mi mozemo samo da kukamo ili da predjemo.na.drugog proizvodjaca,pamsta mislis koliki procenat korisnika zna koja je verzija androida na bilo kom telefonu

Otkad sam presao na Samsung,po prvi put se osecam kao gradjanin drugog reda [emoji23] Salu na stranu,nema se na sta bolje preci,ali ovo je stvarno sramota da takav uredjaj poslednji dobija novu verziju androida.

Kad radi odlično ne vidim čemu frka i trka

Ma ok to,nego cisto im nije neki odnos prema korisnicima,nista drugo.

A to da, cura mi ima mate 10 pro i nikakve novitete i razlike nema u odnosu na sedmicu, šminkanje klasično, eto ako bi uspjeli da uređaj bude još fluidniji to bi bila premija a da poprave bateriju to bi bilo savršeno

Pa to me najvise i zanima,da li je uopste moguce da radi jos bolje od ovoga,a sa baterijom sam ionako zadovoljan. Samo da ne bude gora.

Upravo, kažem ako bi uspjeli da bude bolje onda im svaka čast, radi odlično, baterija odlična ne vidim šta bi me natjeralo da promijenim telefon duži period, ne vjerujem ni da će me note 9 naćerati na to ako telefon bude ovako radio ili bolje sa novim androidom

Ako već pišemo o Oreo: ne zanima me, jer fon radi ultra brzo. A sumnjam u startnu verziju Oreo da će optimizacija biti ok. Do sada je bilo ili [emoji367] drain ili da ne rade neke opcije na fonovima, kad je izlazilo nešto novo.. Tako je bilo i sa IOS 10 a i sa nekim Android verzijama. Tako da ću mudro čekati kao i do sada, da vidim da li donosi nešto korisno i ko će da ima kakve probleme..

Sent from my SM-T825 using Tapatalk

Stigao security update za januar na mts

Screenshot_20180123-073047.jpg

Edit: U isto vreme [emoji1]

Poslednja izmena:
Upravo apdejtovao:

ccd6a28cd6f58d8a71b0b16df3cf9c19.jpg
e3379e02c4802471c16303c68b86653c.jpg

Bar tu su se popravili,ako nista drugo,da ne ispadne da ih samo kudim. Vidim da su neki drugi proizvodjaci ostali na zakrpama za novembar/decembar,iako su dobili oreo. Htc npr...

Meni je tek danas stigao neki update od 171 MB, sa security patch od 01. Januara 2018. godine, koji je drugima došao pre par nedelja!

Doduše, nakon ažuriranja verzija svega je ista kao i na skrinovima od ostalih ali me čudi tolika razlika u veličini updatea (171 vs 707 MB)...

Poslednja izmena:
Aman, šta je u sigurnosnoj zakrpi od 700MB?!

Verovatno da nije samo sigurnosna zakrpa za januar , tu je novi kernel i sigurno dosta peglanja sistema (ovo je za protekle 2-3 nedelje drugi baš velik apdejt .... to je oko 1,5GB ukupno, baš dosta).

@Martine

Ti si izgleda dobio samo zakrpu,bez peglanja sistema [emoji12]

Bem li ga, verzija kernela je ista kao kod Zorelija, jedino što umesto 1,5GB mene častiše sa 171 MB...

I ja odradio ažuriranje, zanimljivo da ovako brzo stiže za sve

Nazad
Vrh Dno